11-9 πληρωμή σε flash sale για δύο amazfit τα οποία σύμφωνα με το flash sale είχαν αποστολή την επόμενη 12-9 .13-9 ανοίγω ticket και ρωτάω γιατί δεν μου στείλανε την παραγγελία και την επόμενη μου στέλνουν μηνύμα ότι υπάρχει κάποιο προβλήμα διαθεσιμότητας και μπορώ 1 να περιμένω 2 να πάρω κάτι άλλο 3 επιστροφή χρημάτων.Τους λέω ότι σκοπός της παραγγελίας μου είναι η αγορά των amazfit διότι τα χρειάζομαι.Μπορω να περιμένω μέχρι 2-3 ημέρες αλλά όχι εβδομάδες και μήνες ταυτόχρονα τους λέω ότι είναι απατεώνες διότι την στιγμή που σε εμένα απαντάνε ότι υπάρχει προσωρινό πρόβλημα διαθεσιμότητας ταυτόχρονα στο site τρέχει νέο flash sale και στην περιγραφή αναφέρουν αποστολή την επόμενη μέρα.Μπηκα και στο live support και εκεί με καθησυχάσαν ότι βλέπουν την παραγγελία και σε 2 μέρες θα αποσταλεί.Χτες λοιπόν αφού τους έχω στείλει τα μηνύματατα που σας περιέγραψαβκαι screenshot του καινούργιου flash sale που περιέγραφε άμεση αποστολή μου έρχεται νέο μήνυμα για υπομονή 5-10 ημέρες και βλέπουμε.Γι αυτό και σας ρωτάω για τους χρόνους του paypal για dispute. Μην κάνω αύριο και φάω 10 ήμερο να επιστραφούν
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Το Gearbest με Eu express τη μία παραγγελία την έστειλε με Dpd και την άλλη με Chronopost. Υπάρχει κάποια λογική ή ότι κάτσει; Από Chronopost υπάρχει φόβος τελωνείου;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Μήπως ή μία ήταν με europe express ?
Δες στο order, τι λέει στο shipping method.
Με europe express υπάρχει ενδεχόμενο τελωνείου στην Γαλλία. -
Είμαι σίγουρος ότι επέλεξα eu express. Για την συγκεκριμένη παραγγελία είχα ανοίξει ticket λόγω της γνωστής τακτικής που ακολουθούν να αλλάζουν συνεχώς την ημερομηνία αποστολής... Μου έστειλαν 3 διαφορετικά Tracking number με διαφορά 2 ημερών. Το τελευταίο είναι από Chronopost. Στο order σαν αποστολή φαίνεται EUDPDHQ
-
Eu express γράφει. Επίσης, στο ticket μου γράφουν αποστολή με DPDUK1 αλλά στο προφίλ και στο order το tracking με στέλνει στη Chronopost!!!
Καλό αυτό, κράτα και print screen να φαίνονται όλα και σε περίπτωση που γίνει στραβή με τελωνείο θα έχεις πάτημα ότι έκαναν λάθος αποστολή
-
Ναι κράτα φίλε, είμαι σίγουρος ότι με το συγκεκριμένο site εάν γίνει η στραβή με αυτό θα τους κολλήσεις στο τοίχο....
-
Θα έχει ένα πολύ καλό αποδεικτικό για το PayPal
-
Αν περάσει χωρίς τελωνείο όλα ΟΚ...αν πέσει σε τελωνείο το βλέπουμε
-
Παιδιά τελικά ου μπλέξεις.Μολις τους είπα οτι ενώ μου επικαλειστε καθυστέρηση από τον προμηθευτή σας ,γιατί συνεχίζεται άλλο flash sale με αποστολή την επόμενη?? Μου είπανε να διαβάσω τα term and conditions και κάτι τέτοια.Δεν είναι επαγγελματίες .Αξιζει αγορά σε καλή τιμή μόνο εάν δεν σε πειράζει ενδεχόμενη καθυστέρηση 15-25 ημερών για την αποστολή από εκεί . Διαφορετικά από αλλου και ας είναι πιο ακριβά.Δεν αξίζει 10-15 δολλάρια πιο φτηνά και να σου συμπεριφέρονται έτσι.Τωρα για το θέμα του τελωνείου που λέτε, αμφιβάλλω εάν το pay pal μπορεί να κάνει κάτι.Δεν μου έχει τύχει προσωπικά ούτε ξέρω δικαίωση για θέμα με τελωνείο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα