Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 935.
-
Παιδιά πριν 4 μέρες είχα δει κάποιο παιδί που έκανε σχόλιο σχετικά με χαμηλό σκορ στο antutu, οπότε έκανα σήμερα και εγώ το τεστ και ίσως να είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο απο αυτά που έκανα για το mi5s 4/64844fe11e5f61d3903c386d4c4fea2599.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά μόλις βγήκε η πρώτη beta με miui 9 ,πως είναι δυνατόν να βγει αμέσως stable.Θα βγούνε 3 με 5 beta(δοκιμαστικές) και αφού λυθούν διαφορά θεματακια θα βγει και stable(σταθερή).
-
Πειτε μου ένα λόγο να μην πάρει κάποιος από Κίνα το redmi note 4x 3/32 με περίπου 140 ευρώ και να πάρει το 5A
-
mi5 s plus έχει κατέβει από χτες και μπήκε απόγευμα σήμερα . Όλα ok =============== Αυγ 20th 2017, 9:07pm =============== arωma
-
παιδιά επειδλη εχω ψιλοαγχωθεί στο mi 5s plus περίπου στο 70 % εκε'ι που λεει installing browsers στο installing opera mini έχει περάσει πάνω από 5 λεπτο ενώ προχωρούσε μια χαρά .είναι φυσιολογικο???????
-
σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε κανα δίωρο που θα γυρίσω σπίτι
-
Παιδιά καλημέρα.Επειδη πρέπει να κάνω factory reset και από το κινητό θα φύγουν όλα έβαλα την arωma rom σε sd card .Ενώ σε όλα τα προηγούμενα xiaomi έμπαινε κανονικά στο mi5s plus δεν μπαίνει η sd card.καμια ιδέα σας παρακαλώ για να προχωρήσω σε factory reset
-
Παιδιά επειδή , παρότι το mi5s plus είναι το 5ο xiaomi που έχω θα είναι η πρώτη φορά που βάζω developer rom ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην αrωma και στην xtrv.Τι μου συστήνεται να βάλω για πρώτη φορά???
-
Από 8.5.3 stable Ελληνική για να περασω την aroma στο mi5s plus..factory reset και προχωράω, σωστά??!
-
Σεmi5s plus περασε κάποιος να μας πει πως ρολάρει;;1
-
Πάντα όταν έχει προηγηθεί refund λόγω καθυστέρησης και εφόσον παραλάβω πάντα κάνω ξανά πληρωμή . Φυσικά προηγείται μία επικοινωνία με τον πωλητή και σε σχέση με το αρχικό ποσό του στέλνω λίγο λιγότερο ποσό, διαφορετικά ούτε η δική ταλαιπωρία θα αποζημιωθεί ούτε και ο ίδιος στο μέλλον θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.
-
Εαν ξέρει κάποιος πήρα από ali με bpost 3 μπαταρίες Το tracking είναι αυτή της μορφής LVS201693339χχχχχχχN1.Στο site της bpost μου δείχνει ότι έχει έρθει Ελλάδα και μετά από δύο μέρες μου λέει ότι εντός των ημερών θα παραλάβετε.Το θέμα είναι ότι στο ΕΛΤΑ tracking δεν μου βγάζει τίποτα με αυτό το tracking
-
Συγγνώμη ρε φίλε αλλά νομίζω ότι κάνεις πλάκα .Σου φαίνονται κινέζικα;;;;;Τι εννοείς;;Τόσο καιρό πως έκανες αναβαθμίσεις;;;bootloader πως ξεκλείδωσες;;;
-
Καλημέρα παιδιά.Αντιστοιχως όπως ο παραπάνω κύριος, γνωστός μου, χθες μου έδωσε ένα redmi note 4 pro με mtk το οποίο είναι με κινεζική μουφοglobal rom.Επειδή ασχολούμαι ως επι το πλειστον με snapdragon μοντελα της xiaomi θα ήθελα τη βοήθεια σας μην κάνω κάποιο λάθος.Κατεβασα την fastboot global dev και με βάση αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Με sp tools θα του την φλασαρω.Σωστα είμαι ή είμαι κάπου λάθος;;;