Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 935.
-
Παιδια με την προηγουμενη στο mi5s plus ειμαι πολύ ευχαριστημενος και ειδικά η μπανταρια εχει φοβερή αποδοση.Εαν βαλει καποιος την τελευταία ας μας πει εντυπώσεις
-
Παράθεση από derveni: “@Alex_MLT Το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι τόσο η επιστροφή χρημάτων μέσω alipay η μέσω PayPal, το μεγάλο πρόβλημα είναι οταν πρόκειται για επιστροφή συσκευής - κινητού εκεί εντοπίζεται το μέγα θέμα, και ας μην ασχοληθούμε με το Ali express που για μένα αξίζει μόνο για αγορές με μικρό κοστολόγιο, έχω περίπτωση επιστροφής κινητού από το vickmall και η κοροϊδία είναι απίστευτη.Για μένα όλα τα καταστήματα κρίνονται από το service που παρέχουν και εν προκειμένω το vickmall είναι …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mv_best: “Για mi4c προβλέπεται αυτή την εβδομάδα η καινούργια stable? ” Αύριο το απόγευμα θα έχετε νέες STABLE 8.5 ROM για τις παρακάτω συσκευές... - RedMi 4 (Prada) - Mi Note 2 (Scorpio) - Mi 5S Plus (Natrium) - Mi 4S (Aqua) - Mi 5S (Capricorn) - Mi Max 2 (Oxygen) - Mi 4C (Libra) - RedMi Note 4/4X (Mido) - RedMi 4A (Rolex) Παράθεση από Antonios Gagas: “αφου λεει αναστελονται μεχρι τον αυγουστο για redmi note 2... ” Η αναστολή ισχύει ΜΟΝΟ για τις Developer RO…
-
Καλημερα παιδια.Δεμα με nl post εχει φτασει κανονικά στην χωρα προορισμού στο Ελ.Βενιζελος εχει κλεισιμο από σταθμό εξαγωγης και μεταφορά στο κεντρο διαλογης Αττικης.Από εκει εχει φορτωση σε μεταφορικο μεσο και ενώ σε οτι παραγγελια εχω κανει τα τελευταία 4 χρονια μετά από 10-15 ωρες μετά από αυτό το σταδιο παραλάμβανα τώρα εδω και 4 ημερες δεν φαινεται πουθενα το δεμα μετά την φορτωση σε μεταφορικο μεσο.Εχει καποιος παρόμιο θέμα;;;
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
akisjes - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα , με τις αναλυτιικές οδηγιές σας πέρασα την ελληνική ρομ και όλα ok και σας ευχαριστώ.Το μοναδικό που σκάλωσα και δεν μπόρεσα με τίποτα να το ξεπεράσω ήτανε η κινέζικη γλώσσα στο twrp. ξαναμπήκα δύο φορες στο adb αλλά δυστυχώς δεν μου έδινε επιλογή γλώσσας και αναγκάστικα με την βοήθεια του youtube να κάνω μετάφραση ανά εικόνα.Δεν ξέρω εαν έκανα κάτι λάθος απλά το αναφέρω σε περίπτωση που το συναντήσει και κάποιο άλλο παιδί στο μέλλον
-
Παράθεση από geoanto555: “Πλεόν παιδιά δεν χρειάζονται και πολλά για το ξεκλείδωμα. Μπαινεις και βάζεις το λογαριασμό σου, ενεργοποιείς developer options / μπαίνεις ενεργοποιείς usb debugging , αν έχει επιλογές oem unlock= το ενεργοποιείς και unlock status = κανεις add τον λογαριασμό που ήδη έχεις μέσα.. Φτάνουν αυτά και να μην έχεις find device ανοιχτο... Φυσικα αν το ξεκλείδωμα γίνεται πρώτη φορά πρέπει να περιμένεις 72 ώρες.. Δουλεύει μόνο το τελευταίο mi flash unlock και κανένα άλλο.. ” Όντω…
-
Αναφερεσε στην global stable????Σε εμένα έχει 2-3 θεματακια που βρήκα σε ένα 24ωρο για αυτό και θέλω να βάλω την ελληνική.Π.χ. δεν λειτουργεί σε κάποιες φάσεις το copy paste και μόλις πάω να βάλω αποτύπωμα δαχτυλικο αφού αρχικά βάζω μοτίβο μετά με πετάει και δεν με αφήνει να προχωρήσω.Ετσί ενώ αρχικά είπα να μην μπω σε διαδικασία φλασαρισματος πλέον είναι μονόδρομος
-
Καλησπέρα σας.Παρελαβα σήμερα και πραγματικά μετά από το redmi note 3 pro και redmi note 4x η διαφορά είναι πράγματι μεγάλη και άξιζε η μετάβαση αφού η συσκευή πραγματικά τα σπάει.Ειμαι με global 8.2.2 και ολά ok =============== Ιουν 28th 2017, 2:25pm =============== Καλημέρα επειδή η global δεν μου φαίνεται να το ρολαρει στο 100% θα βάλω stable από το φόρουμ.Εχεται να μου προτείνετε κάποια που να μην έχει θέματα;;;
-
Ακριβώς γι αυτό και το αναφέρω ,με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για τις εύστοχες επισημάνσεις σου, διότι είναι πολλά τα καταστήματα και δεν ειναι τελικά όλα τα ίδια.Εγώ συγκεκριμένα από το vickmall παρότι είχα αγοράσει πάνω από 15 φορές για εμένα και συγγενείς και φίλους ήτανε η πρώτη φορά που μου έτυχε σοβαρή βλάβη σε συσκευή και μάλιστα το mi5.Μολις το ανέφερα στην Selina στο livechat αμέσως μου έστειλε μια διεύθυνση και χωρίς πολλά πολλά μου είπε να το στείλω πισω.Με το που το πειρε με ειδο…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από giwrgosalim: “Όλα τα μέλη αν μαζευτούμε πιστεύω ούτε 10 άτομα δεν έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία αποστολή σε Κινέζο για επισκευή κι αυτοί που όντως τα κατάφεραν περίμεναν 4 μήνες... ” Kαλά, όποιος αγοράζει απο κίνα και νομίζει ότι έχει εγγύηση να κάνει αίτηση και για την αποστολή στον Άρη: The astronaut selection processΑφού είναι απο άλλο πλανήτη, θα έχει έξτρα πόντους στην επιλογή... ” Φίλε μου δεν ξέρω αν μιλάς από προσωπική εμπειρία αλλά σε εμένα που έτυχε…
-
Παιδιά καλησπέρα.Είμαι χρήστης της xiaomi την τελευταία 3 ετεια με Τελευταίο κινητό αυτή την στιγμή το redminote 4x global 4/64.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό,ειδικα στην αυτονομία είναι μια κλαση ποιο πανω από το επισης σκυλί redmi note 3 pro που ειχα παλαιότερα και το μονο που θέλω είναι μια πιο βελτιωμένη οθόνη λίγο πιο ζωντανά χρώματα.Αξίζει η μετάβαση στο 5s plus???Μου προτείνεται κάτι άλλο???Η global αυτή την στιγμή έχει Ελληνικά??
-
Καλησπέρα έστειλα πριν από λίγες μέρες ένα κινητό λόγο βλάβης στην Κίνα και την ίδια μέρα( 26-5-2017)έστειλα στο pay pal αίτημα για τα έξοδα ταχυδρομείου με φωτό από την απόδειξη και το δέμα με κολλημένο το tracking .Τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμη και μου έχει έρθει μόνο αυτό το mail πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;7e49751d09ac982dd49613496925c18c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk