Ωραία τα πιάσαμε τα λεφτά
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
αυτοί τα πιάσανε..εσύ αν θα πιάσεις, θα πιάσεις κάτι άλλο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σας.Παρελαβα σήμερα και πραγματικά μετά από το redmi note 3 pro και redmi note 4x η διαφορά είναι πράγματι μεγάλη και άξιζε η μετάβαση αφού η συσκευή πραγματικά τα σπάει.Ειμαι με global 8.2.2 και ολά ok
=============== Ιουν 28th 2017, 2:25pm ===============
Καλημέρα επειδή η global δεν μου φαίνεται να το ρολαρει στο 100% θα βάλω stable από το φόρουμ.Εχεται να μου προτείνετε κάποια που να μην έχει θέματα;;; -
καμία δεν έχει θέματα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η τελευταία η stable τα παει απίστευτα απο μπαταρία και δεν εχω βρει γενικά καποιο θέμα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αναφερεσε στην global stable????Σε εμένα έχει 2-3 θεματακια που βρήκα σε ένα 24ωρο για αυτό και θέλω να βάλω την ελληνική.Π.χ. δεν λειτουργεί σε κάποιες φάσεις το copy paste και μόλις πάω να βάλω αποτύπωμα δαχτυλικο αφού αρχικά βάζω μοτίβο μετά με πετάει και δεν με αφήνει να προχωρήσω.Ετσί ενώ αρχικά είπα να μην μπω σε διαδικασία φλασαρισματος πλέον είναι μονόδρομος
-
Η dev πάντως στις 2 τελευταίες εκδόσεις κρασάρει το gboard.
-
Δεν μου το έχει κάνει εμένα προς το παρόν ούτε στην τελευταία ούτε στην προηγούμενη dev
Ο/H akisjes έγραψε:
Αναφερεσε στην global stable????Σε εμένα έχει 2-3 θεματακια που βρήκα σε ένα 24ωρο για αυτό και θέλω να βάλω την ελληνική.Π.χ. δεν λειτουργεί σε κάποιες φάσεις το copy paste και μόλις πάω να βάλω αποτύπωμα δαχτυλικο αφού αρχικά βάζω μοτίβο μετά με πετάει και δεν με αφήνει να προχωρήσω.Ετσί ενώ αρχικά είπα να μην μπω σε διαδικασία φλασαρισματος πλέον είναι μονόδρομος
Αναφέρομαι στην τελευταία ελληνική stable την 8.5.2.0 , δαχτυλικο αποτύπωμα δεν εχω βαλει να σου πω αν λειτουργεί και για καποιο λογο και στο mi5s plus και στο redmi note 3g που εχω δεν καταφερα να περασω τους 160 χαρακτήρες στα sms αλλα κατι θα κανω εγώ λάθος σ αυτο.
Καλησπέρα κύριοι! Έχω πρόβλημα με τα Bluetooth handsfree.. Δεν έχει σχεδόν καθόλου ήχο στο εν λόγω κινητό, ενώ αρχικά δούλευε άψογα... Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει??
-
-
Miui 8.6
7.6.25
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες