Καλημέρα σας, έβαλα χτες παραγγελία στο vick..... στο grey 4/64 και σημερα ενημερώθηκα οτι για 2 ημέρες ειναι προσωρινά out of stock με άμεσα διαθέσιμο όμως το μαύρο.Το έχει κανείς στην κατοχή του σε αυτό το χρώμα να μου πει εαν είναι ωραίο ή να περιμένω για Παρασκευή???
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
άμεσα διαθέσιμο όμως το μαύρο.
superblack ειναι ότι καλύτερο έχω δει.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
άμεσα διαθέσιμο όμως το μαύρο.
superblack ειναι ότι καλύτερο έχω δει..
Καλύτερο και από το δικό μου εννοείς ;;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω και εγώ το Mi5S plus. Με την τελευταία dev rom του φόρουμ, αντιμετωπίζω πρόβλημα στην περιστροφή της εικόνας. Ή δεν θα γυρίσει καθόλου ή θα γυρίσει μετά από πολύ ώρα. Έρτεξα το τεστ με το επιταχυντόμετρο, εάν έφταιγε, τα ίδια. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος? Επίσης μπαίνοντας στα διαγνωστικά τεστ, είδα ότι έχει camera calibration. Πάω να το τρέξω, αλλά δεν έχω πως (λέει ότι ρυθμίζει με το OIS, που το Mi5S Plus δεν έχει)! Καμιά γνώμη κάποιος?
=============== Ιουν 17th 2017, 9:41am ===============
Τελικά με την νέα ρομ δείχνει να έχει φτιάξει η περιστροφή. -
Καλησπέρα έχει κανείς υπόψην από ali καποιο οικονομικό temperete glass που να καθετε καλά καθώς και θήκη??
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Καλησπέρα έχει κανείς υπόψην από ali καποιο οικονομικό temperete glass που να καθετε καλά καθώς και θήκη??
Είναι 2.5d μην πάρεις ολόκληρο tempered δεν κάθετε καλά, link δεν επιτρέπεται θα βρεις έχει πολλές δες κατω τα reviews
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σκέφτομε να το αγοράσω το βρήκα 273€ στο gearbest είναι καλή τιμή; πόσο ακόμα θα έχει υποστήριξη;
-
Αν είναι καλή τιμή ; εγώ που το πλήρωσα 400 λέω ότι είναι ! Υποστήριξη τι εννοείς ; Γιατί να μην έχει αφού θεωρείται και ναυαρχίδα ;
Σαν κατοχος του κινητου νομιζω θα παρουμε και android 8 οταν με το καλο βγει οποτε μια διετια σιγουρα.
-
Ο/H tasos01 έγραψε:
Σκέφτομε να το αγοράσω το βρήκα 273€ στο gearbest είναι καλή τιμή; πόσο ακόμα θα έχει υποστήριξη;
-
ακομα το ζαχαρώνεις εσύ?
αν δεν αποφασίσει ο λουκουμάς να το πουλήσει στην...μισή τιμή, δηλαδή 200€, μην περιμενεις να πιάσεις plus στα χέρια σου..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες