Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
δεν έχει σημασία takis.
συνδέει το κινητό σε recovery mode, ανοίγει το κινέζικο mi pcsuite και του περνάει την official κινέζικη για να ξεκλειδώσει επίσημα.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αφού σου λέει βρε ο άνθρωπος ότι δεν έβγαλε άκρη με τα κινέζικα !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν μελέτησε με προσοχή.....μόνος του τα κάνει όλα ο κινέζος....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Aφου έχεις διατριβή στο κινέζικο pc suite βοήθησε τον άνθρωπο να απαλλαγεί από την μαϊμού rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μα αυτό κάνω...
ακολουθεί την 3η περίπτωση από εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
τα υπόλοιπα στην υπογραφή μου έχουν να κάνουν με τους drivers, επεξήγηση και πιθανά θέματα που μπορεί να προκύψουν με το Κινέζικο Πολυβόλο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ενδεχομενως να μπορεί κάποιος γνωστης με team viewer να βοηθήσει ; Γιατί με τα γραπτά δεν το έχω φοβάμαι θα καταστρέψω το κινητό χαχα
-
το βράδυ αν είσαι τριγύρω ...εκτός κ αν σε αρπάξει ο @George Kaggelaris, ο νέος φόβος κ τρόμος του teamviewerάσματος, μετά την απόσυρση του μέτρ, @geoanto555!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ειμαι εκτός βάση; μέχρι Τετάρτη βράδυ , απο Τετάρτη βράδυ και έπειτα μπορώ οποία μερα και ωρα συνεννοηθούμε . Θα με διευκόλυνε πολυ αν κάποιος που γνωρίζει απο αυτά καλα έμπαινε στον κόπο.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες