Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 935.
-
Φίλε gkalen στην πρώτη σελίδα δεν έπρεπε να έχεις τις τελευταίες ρομ???Το λέω γιατί πήγα να ξανακατεβάσω για το δικό μου redmi note 3 pro και εκεί έχεις την 8.0.1 ενώ προ 6ημέρου έβαλα την 8.0.4.
-
miui art μια διευκρίνηση.Το redmi 3s international έκδοση το land δηλαδή βλέπω εδώ Redmi 3s International Edition φοράει δικία σου 8.0.6 stable και έχει 6.0.1 android.Πηγαίνω στην πρώτη σελίδα από το νήμα και έχεις τώρα για το land 8.0.10 αλλά 5.1.1 .Πως γίνεται αυτό???
-
Περασα χτες βράδυ την τελευταία σου stable gkalen στο redmi note 3 pro και όλα ρολαρουν μία χαρά.Να σαι καλά
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε Stable THUNDER ... CHANGELOG Κατάργηση του Clean zip , παραμένει το BuildFix .. Διορθώσεις και αναβαθμίσεις σε αρχεία συστήματος .. Έγχρωμα εικονίδια στα Settings.. STABLE Kenzo THUNDER V8.0.4.0 .. Kenzo THUNDER 5.1 Stable V8.0.4.0 DOWNLOAD ROM Kenzo_THUNDER_5.1_StableV8.0.4.0.zip | by gkalen for Redmi Note 3 DOWNLOAD BuildFix για 2g ram Kenzo-BuildFix-2gRam-StableV8.0.4.0.zip | by gkalen for Redmi Note 3 Φίλε gkalen μία διευκρίνηση διότι στην 8.0.1.0 το έλεγες.Το…
-
1. Παιδιά τελικά η 8.0.4 για το redmi note 3 pro είναι 5.1 που λέει το όνομα του αρχείου ή 6.0 όπως λέει όταν πάμε να κάνουμε download ;
-
gkalen καλησπέρα.Έχεις μήπως κάποια ενημέρωση για το ποτέ παμέ σε 6αρα στο android σε stable?
-
thanks gkalen.θα γράψω και στο thread του κινητού.
-
Καλημέρα gkalen.Ένα θεματάκι με τα ακουστικά.Βγάζω τα handsfree και το κινητό συνεχίζει να λειτουργεί σαν να είναι μέσα δηλ. το ηχείο δεν λειτουργεί.Έχω την τελευταία σου stable.Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;
-
gkalen πότε βλέπεις stable για redmi note 3 pro με την αναβάθμιση του android?
-
Έβαλα και εγώ χτες το βράδυ την συγκεκριμένη ρομ στο redmi note 3 pro και πραγματικά δεν έχω λόγια.Μπράβο gkalen και στα υπόλοιπα παιδιά για ότι κάνετε.