Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 935.
-
Παράθεση από Dante: “Μολις περασα και εγω την 7.2.1. Μεσω twrp με wipe dalvic/cache ,δε χαθηκε τιποτα. Εβαλε μονο καποιες εφαρμογες που ειχα βγαλει αλλα μικρο το κακο,βγαινουν ευκολα. ” dante εάν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να το γράψεις αναλυτικά τα βήματα στο twrp?Επίσης είδες τίποτα βελτιώσεις ή κολλήματα?
-
Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από Sonicaki: “Ναι την φοράω εγώ τώρα. 6.3.17 λέγεται ” σου είναι εύκολο να στείλεις σύνδεσμο??? ” μαλ..... είναι πάνω στην σελίδα.Δεν το είδα.Σε ευχαριστώ γιατί δεν το είχα προσέξει.Είναι για ένα φίλο .Σε περίπτωση που δεν ξεκλειδώσει μετά να είναι τουλάχιστον με ελληνικά
-
Σε συνέχεια των παραπάνω ποστ επειδή και εγώ ταλαιπωρήθηκα.Για την dev δεν υπάρχει θέμα ακολουθούμε τον οδηγό από το ευρωπαϊκό(εκεί που έχει και official και global) και όλα ok.Για τη Ελληνική τώρα .Πάμε εδώ [Device Team] TWRP 3.0 Root for Redmi Note 3 Snapdragon 650 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και Download and unzipped TWRP3.0_RN3_SD_feds64.zip .Μετά το unzip 051616oiyqgyly2gpphgq2.jpg.thumb.jpg θα εμφανιστούν αυτά τα αρχεία .Κάντε copy το τελευταίο αρχείο (RN3_Kenzo.img) Στην σ…
-
Κάτι άλλο παιδιά. Για τους λάτρεις του antutu και παρομοίως πρόγραμματων .Ενώ τώρα το κινητό με την Ελληνική έχει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας δεν έχει θέματα με bugs και γενικά το κινητό είναι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την moulty που είχε μικροθεματακια με τις σιμ τα δεδομένα και κάτι χαζοκολληματα τώρα το σκορ είναι 76224 ενώ με την moulty στα 78300.Οπότε μερικές φορές οι αριθμοί θα έλεγα δεν λένε πάντα την αλήθεια.
-
Παιδιά το unlock δε ν πάει ούτε με τον αριθμό κινητού ούτε με την συσκευή πάει με τον mi acount.Όπως αανεφερα σε προηγούμενο ποστ είχα κάνει το αίτημα τέλος δεκεμβρίου όταν είχα το redmi note 3 το απλό πήρα έγκριση τότε και βάζοντας τον ίδιο account στο pro και στο unlock tool χτες το ξεκλείδωσα βάζοντας πρώτα την dev που κυκλοφορεί.
-
Παιδιά μετά από πολύ κόπο και χρόνο κατάφερα και πέρασα από την moulty αρχικά την dev για να ξεκλειδώσω και μετά την ελληνική.Στο σημείο αυτό θα ήθελα δημοσιά να ευχαριστήσω τον DANTE διότι χωρις την βοήθεια και την υπομονή του δεν θα τα κατάφερνα. Υπάρχουν κάποια σημεία που παρεκκλίνεις ελάχιστα από τους οδηγούς αλλά θα έχουμε χρόνο τις επόμενες μέρες να τα αναλύσουμε.Και πάλι Dante σε ευχαριστώ
-
Παράθεση από lallasgr: “Κάνω ένα ποστ και γω με όλα τα τελικά βήματα που ακολούθησα για την εγκατάσταση της Ελληνικής rom. Ξεκινάμε λοιπόν: 1) Ξεκλειδώνουμε τον bootloader (αν δεν το έχουμε κάνει ακόμα) οδηγίες εδώ 2) Κατεβάζουμε το αρχείο που έχω ανεβάσει εδώ και την Ελληνική ρομ 3) Περνάμε την Ελληνική ρομ (το αρχείο .zip) στην εσωτερική μνήμη του κινητού (copy-paste) 4) Κάνουμε extract τα αρχεία που βρίσκονται στο adb_with_twrp+boot_crack-RedmiNote3Pro.rar στο C:\adb 5) Ενεργοποιούμε στο κινη…
-
Όλες οι official rom
ΜήνυμαΠαιδιά χίλια συγν'ωμη αλλά δεν το βρίσκω. κάπου είχε γίνει αναφορά για πέρασμα official rom με mipc suite.Υπάρχει διαθέσιμος οδηγός