Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 935.

• Μία διευκρίνηση από ότι θυμάμαι για το απλό redmi note 3 η dev έμπαινε μόνο πάνω από official για εμάς με τις multy πρέπει να βάλουμε official ή μπορεί να μπει και πάνω από την moulty????(Εαν γνωρίζεται απαντήστε και το ίδιο ερώτημα για τις Global γιατί πολλοί την πέρασαν τις 3 τελευταίες ημέρες)

• Κάτι άσχετο με ρομ. Μου μένει μόνιμα ανοιχτός στο παρασκήνιο ο music player(π.χ. όταν σύρω προς τα κάτω την οθόνη για ανοίξω τα δεδομένα τον βλέπω ) και εάν για οποιονδήποτε λόγο βγάλω τα hands free ξεκινά να παίζει.Μήπως ξέρετε πως κλείνει????

• Ναι το ξέρω το θέμα με το 50% και ότι μόνο ο dante το κατάφερε με stable απλά δεν πίστευα ότι ισχύει το permition

• Στο 50% μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Δηλαδή όντως το permition να συνδέεται με τον λογαριασμό?

• δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pro????

• Παιδιά έχω ένα θέμα με τον mi account και θα ήθελα τα φώτα σας. Τον δεκέμβριο πείρα το απλό redmi note 3 έκανα κανονικά αίτημα για ξεκλείδωμα πήρα έγκριση αλλά έδωσα το κινητό και ποτέ δεν το ξεκλείδωσα.Τώρα που πήρα το pro το acount μου στο unlock section με πάει απευθείας να κατεβάσω το unlock tool αφού βλέπει τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και τα ίδια στοιχεία.Έκανα καινούργιο λογαριασμό με τον αριθμό της δεύτερης κάρτας αλλά πάλι τα ίδια δεν με αφήνει και πάλι να κάνω αίτημα και με παέι στο επόμε…

• Για να σε βοηθήσω πες μου εάν έχεις δύο κάρτες σιμ ή μόνο μία. Κοίτα για το θέμα του viber κοίτα τα permitions στο sercurity.Για το άλλο που είναι και πιο βασικό. Πρόκειται για bug καθαρά software το οποίο και άμεσα έλυσε η xiaomi με αναβάθμιση την οποία όμως λόγο moulty δεν μπορείς να την πάρεις. Σε Ρώτησα εάν έχεις δύο σιμ διότι υπήρξε μια πρακτική λύση του προβλήματος με επιλογή data στην δεύτερη σιμ και το κινητό λειτουργεί μια χαρά. Με την μια σιμ δυστυχώς δεν έχω δει κάποια λύση.

• Παράθεση από sakasa: “Παιδιά χθές παρέλαβα το Redmi note3 pro με την multilanguage rom. Πολύ ωραίο αλλα έχω δύο προβληματάκια, ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Το πιο σοβαρό είναι ότι ενω φαίνεται να είναι συνδεμένο στο δίκτυο της κινητης (μου βγάζει το όνομα και οι μπάρες του σηματος είναι 3-4) είναι εκτός δικτύου και αυτό το καταλάβαίνω τυχαία αν προσπαθήσω να παρω τηλέφωνο ή με πάρει κάποιος στο σταθερό και μου ρωτήσει γιατι έχω κλειστο το κινητό. Επανέρχεται η κατάσταση στα φυσιολογι…

• Μια διευκρίνιση. Δηλαδή αφού πάρεις έγκριση και κατεβάσεις το αρχείο ξεκλειδωματος πρέπει να έχεις dev για να ξεκλειδώσεις;Εδώ και 7-8 μέρες διαβάζω ότι πήραν λέει κωδικό άλλος έφτασε στο 50% και σταμάτησε .Άρα κανένας μέχρι τώρα δεν ξεκλειδώσε τον bootloader αφού dev rom δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.

• Καλησπέρα παιδιά.Με Miflash μπορεί κάποιος να φλασάρει την επίσημη ελληνική ρομ πάνω στην official ή στην multylanguage με κλειδωμένο τον bootloader????

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Η επόμενη αγορά μου.'Όταν φυσικά η τιμή του πέσει σε λογικά πλαίσια

• Κάποτε άλλαζα ρομ σχεδον κάθε μήνα .Εδώ και ενάμιση χρόνο παίρνω κατευθείαν με multi για να έχω Ελληνικά και ασχολούμε με ανατομία κινητού μόνο εάν παρουσιαστεί σοβαρό πρόβλημα.Προσωπικά βρήκα την υγεία μου και την ηρεμία μου

• Παιδιά θέλω την βοήθειά σας.Επειδή προσωπικά αν και γνωρίζω άπταιστα αγγλικά το κινητό το θέλω αποκλειστικά με Ελληνικά.Έτσι περίμενα πως και πως την multi του vickmall.Υπόψην έχω ήδη άλλα 3 redmi note 3 στα χέρια μου με multi και όλα μια χαρά.Το δίλημα είναι με την global που είδα ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία .Πιστεύεται ότι θα έχει Ελληνικά.Στο mi4i που κυκλοφόρησε Ινδία δεν είχε.Τώρα τι βλέπεται????

• Δεν τον ρώτησα καθόλου γιατί το θεωρούσα δεδομένο.Βασικά επειδή ήθελα να το παραγγείλω με Ελληνικά μέχρι την προηγούμενη πέμπτη(λόγο κινέζικης πρωτοχρονιάς ) του τα είχα ζαλίσει και μετά την Πέμπτη δεν τον ξαναενοχλήσα .Ξαφνικά σήμερα το πρωί βλέπω στο skype μηνυμά του από Κυριακή ότι βγήκε multy rom για το note 3 pro .Δεν επικοινώνησα μαζί του, μπήκα κατευθείαν στο vickmall που αγοράζω από εκεί τα κινητά, αρχικά δεν βλέπω κάτι στο site αλλά στο live chat η Selina μου επιβεβαιώνει ότι βγήκε αλλά…

• αφού έχεις κάνει την παραγγελία θα σου πρότεινα να περιμένεις να το πάρεις στα χέρια σου να δούμε εάν και τώρα είναι κλειδωμένος ο bootloader και καλύτερα να κάνεις οτιδήποτε μέσω οδηγιών του φόρουμ. Μέχρι προ 4ώρου στο chat μιλούσα με κάποιον κινέζο που το έχει στα χέρια του και συνεργάζεται με κινέζικα γνωστά σάιτ για θέματα ρομ και service και μου είπε ότι θα ξαναδουλέψει από δευτέρα 15 φεβρουαρίου

• Για όσους προτιμούν την multy language των καταστημάτων( η μοναδική μέχρι στιγμής με Ελληνικά) βγήκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και από ότι μου είπε στο live chat η selina θα μπει σαν επιλογή για παραγγελία από αύριο στο vickmall αλλά τα κινητά θα ετοιμαστούν και θα αποσταλούν μετά της 15 φεβρουαρίου

• Μημυμα σε μερικά site που ξεκίνησε(κάπως τσιμπημένη η αλήθεια η τιμή) να πωλείται The phone built-in Official ROM,Only Chinese and English Language,without Google Play Store,Pls understand. Redmi Note 3 Pro with Snapdragon 650 CPU,can't install the same firmware with Redmi Note 3,so we need time to make multi-language rom.

• Κοίταξε το redmi note 3 που είχα μέχρι στιγμής το είχα με multy rom κυρίως και αποκλειστικά γιατί ήθελα Ελληνικά.Θέμα δεν είχα γιατί το κινητό πήγαινε μια χαρά είχα ξεκλειδώσει τον bootloader και περίμενα πότε θα βγει από την κοινότητα μια ελληνική stable

• Καταρχήν χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον φίλο, το vickmall το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα έχοντας ψωνίσει 5 κινητά και έχοντας μιλήσει στο live chat πάνω από 100 φορές. Σε σημερινή επικοινωνία που είχα με τη selina μου είπε ότι το περιμένει μπορεί και αύριο μπορεί και Τετάρτη σίγουρα όμως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχει σε stock.Το μόνο που με χάλασε προσωπικά έιναι ότι σε πρώτη φάση μάλλον είπε δεν θα έχει moulty rom.

• Παράθεση από soulis: “Παράθεση από Dante: “Οντως αυτο για την sd το διαβασα και εγω. Οτι θα πιανει τη θεση της 2ης σιμ. Οπως και να εχει,εχω στειλει μηνυμα στο vickmall και ρωτησα ποτε θα ειναι διαθεσιμο. ” να μας πεις και εμας εδω ” Μίλησα την Παρασκευή και περίπου Τρίτη με Τετάρτη θα το έχει σε διαθεσιμότητα.Η τιμη που έχει βάλει στα 249 usd είναι κατά προσέγγιση και δεν είναι σίγουρη. Επισης μου είπε ότι η myltilanguage rom για όσους θέλουν Ελληνικά μάλλον θα αργήσει λίγο.