Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση

• @Narsilea kalhspera kai apo emena...kai egw apo vickmall kai minideal suni8izw na pswnizw kai den exw antimetwpisei kapoio provlhma...twra gia to katasthma auto pou les den to 3erw..to epsa3a ligo omws kai diavasa merika reviews des edw: EverBuying Reviews | Customer Service Reviews of EverBuying | www.everbuying.com
    • Καλησπέρα σε όλα τους Xiaomήδες!

Σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ στην αγορά ετούτου του κοσμήματος.
      Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ισχύει η υποστήριξη υπερύθρων και FM Radio όπως είδα στο Kimovil.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sonicaki έγραψε:

Καλησπέρα σε όλα τους Xiaomήδες!

Σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ στην αγορά ετούτου του κοσμήματος.
      Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ισχύει η υποστήριξη υπερύθρων και FM Radio όπως είδα στο Kimovil.
      Καλησπέρα και καλώς ήρθες,

θα πρότεινα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο να διαβάσεις τα τεκτενόμενα σχετικά με την συσκευή σου. Ετσι και για να ξέρεις τα πράγματα απο "μέσα". Γιατί αυτά το kimovil και κανένα site σαν το kimovil δεν τα γράφει.
      Αυτά που πρέπει να ξέρεις θα τα βρείς εδω => RedMi Note 3 (Hennessy)
    • καλησπέρα παιδιά, είμαι και γω νέο μέλος στο φόρουμ. Δεν έχω ξαναπάρει xiaomi και λέω να ξεκινήσω με το συγκεκριμένο. Έχω δυο απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε:
      1) Γτ ειναι τόσο πρόβλημα η μη ύπαρξη multilanguage rom (πλην της απουσίας ελληνικών)? Δλδ με την αγγλοκινέζικη δεν γίνεται η δουλεία μας; Φαντάζομαι δεν παίζει να υπάρχουν τπτ προβλήματα συμβατότητας με τα ελληνικά δίκτυο ε;
      2) Από όσο έχω δει τα xiaomi έχουν εργαλείο update. Υπάρχει δυνατότητα (χωρίς ρουτ) να γίνεται update στην multilanguage μόλις βγει μέσω του εργαλείου;
    • Για όσους προτιμούν την multy language των καταστημάτων( η μοναδική μέχρι στιγμής με Ελληνικά) βγήκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και από ότι μου είπε στο live chat η selina θα μπει σαν επιλογή για παραγγελία από αύριο στο vickmall αλλά τα κινητά θα ετοιμαστούν και θα αποσταλούν μετά της 15 φεβρουαρίου
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Για όσους προτιμούν την multy language των καταστημάτων( η μοναδική μέχρι στιγμής με Ελληνικά) βγήκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και από ότι μου είπε στο live chat η selina θα μπει σαν επιλογή για παραγγελία από αύριο στο vickmall αλλά τα κινητά θα ετοιμαστούν και θα αποσταλούν μετά της 15 φεβρουαρίου
      Μήπως έχεις κανένα link για να την κατεβάσω? Γιατί το έχω παραγγείλει και έχει πάνω την original...
    • Διαφήμιση
    • αφού έχεις κάνει την παραγγελία θα σου πρότεινα να περιμένεις να το πάρεις στα χέρια σου να δούμε εάν και τώρα είναι κλειδωμένος ο bootloader και καλύτερα να κάνεις οτιδήποτε μέσω οδηγιών του φόρουμ. Μέχρι προ 4ώρου στο chat μιλούσα με κάποιον κινέζο που το έχει στα χέρια του και συνεργάζεται με κινέζικα γνωστά σάιτ για θέματα ρομ και service και μου είπε ότι θα ξαναδουλέψει από δευτέρα 15 φεβρουαρίου
    • Ο/H akisjes έγραψε:

αφού έχεις κάνει την παραγγελία θα σου πρότεινα να περιμένεις να το πάρεις στα χέρια σου να δούμε εάν και τώρα είναι κλειδωμένος ο bootloader και καλύτερα να κάνεις οτιδήποτε μέσω οδηγιών του φόρουμ. Μέχρι προ 4ώρου στο chat μιλούσα με κάποιον κινέζο που το έχει στα χέρια του και συνεργάζεται με κινέζικα γνωστά σάιτ για θέματα ρομ και service και μου είπε ότι θα ξαναδουλέψει από δευτέρα 15 φεβρουαρίου
      Δεν τον ρώτησες εάν ο bootloader είναι κλειδωμένος? Γιατί ακούστηκε ότι η pro έκδοση θα έχει ξεκλείδωτο bootloader...
    • Δεν τον ρώτησα καθόλου γιατί το θεωρούσα δεδομένο.Βασικά επειδή ήθελα να το παραγγείλω με Ελληνικά μέχρι την προηγούμενη πέμπτη(λόγο κινέζικης πρωτοχρονιάς ) του τα είχα ζαλίσει και μετά την Πέμπτη δεν τον ξαναενοχλήσα .Ξαφνικά σήμερα το πρωί βλέπω στο skype μηνυμά του από Κυριακή ότι βγήκε multy rom για το note 3 pro .Δεν επικοινώνησα μαζί του, μπήκα κατευθείαν στο vickmall που αγοράζω από εκεί τα κινητά, αρχικά δεν βλέπω κάτι στο site αλλά στο live chat η Selina μου επιβεβαιώνει ότι βγήκε αλλά ότι θα την βάλει σε παραγγελία από αύριο με αποστολή όμως μετά της 15 γιατί αφενός από αύριο μεθαύριο θα λείπει και αυτή αλλά και επειδή δεν δουλεύουν πλεόν αυτοί που περνάνε τις ρομ .Εαν καταφέρω να τον βρω (λιγο δύσκολο γιατί οι κινέζοι όταν έχουν holiday δεν κοιτάζουν τίποτε που έχει σχέση με δουλειά) θα τον ρωτήσω και για τον bootloader και για αποστολή της ρομ.
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Δεν τον ρώτησα καθόλου γιατί το θεωρούσα δεδομένο.Βασικά επειδή ήθελα να το παραγγείλω με Ελληνικά μέχρι την προηγούμενη πέμπτη(λόγο κινέζικης πρωτοχρονιάς ) του τα είχα ζαλίσει και μετά την Πέμπτη δεν τον ξαναενοχλήσα .Ξαφνικά σήμερα το πρωί βλέπω στο skype μηνυμά του από Κυριακή ότι βγήκε multy rom για το note 3 pro .Δεν επικοινώνησα μαζί του, μπήκα κατευθείαν στο vickmall που αγοράζω από εκεί τα κινητά, αρχικά δεν βλέπω κάτι στο site αλλά στο live chat η Selina μου επιβεβαιώνει ότι βγήκε αλλά ότι θα την βάλει σε παραγγελία από αύριο με αποστολή όμως μετά της 15 γιατί αφενός από αύριο μεθαύριο θα λείπει και αυτή αλλά και επειδή δεν δουλεύουν πλεόν αυτοί που περνάνε τις ρομ .Εαν καταφέρω να τον βρω (λιγο δύσκολο γιατί οι κινέζοι όταν έχουν holiday δεν κοιτάζουν τίποτε που έχει σχέση με δουλειά) θα τον ρωτήσω και για τον bootloader και για αποστολή της ρομ.
      Εγώ έκανα παραγγελία την πέμπτη και ευελπιστώ να προλάβω την αργία των κινέζων, η selina μου είπε ότι έχω πιθανότητες να προλάβω... Αλλά από όσο έχω διαβάσει η αργία ξεκινά από την άλλη Δευτέρα και είναι για 3 μέρες μόνο...
    • Διαφήμιση
    • Σήμερα έφυγε κ το δικό μου redminote 3 pro 3/32 για να αντικαταστήσει μετά από 1,5 χρόνο το mi3 . Ελπίζω να βγει κ καμία ελληνική rom σύντομα γιατί στο mindeal μου είπαν ότι θα έχει μόνο αγγλικά κ κινέζικα. Σε αναμονή της εξάρτησης που μας έχετε δημιουργήσει !!!