Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 926.
-
Για τις επαφές υπάρχουν πολλοί τρόποι..μπορείς να τις βάλεις στο google και μετά μπορούν να γίνουν sync αυτόματα στο κινητό μόλις συνδέσεις το λογαριασμό google. Έτσι δεν χρειάζεσαι κάποιο άλλο πρόγραμμα για το mi5. Δες την πρώτη απάντηση εδώ: How to import contacts from symbian mobile to android mobile? - Android Enthusiasts Stack Exchange =============== Φεβ 4th 2017, 12:41am =============== Η global rom πρέπει να έχει ελληνικά..για δες Settings -> Additional Settings -> Language (κάνε και scr…
-
Αν και δεν το χρησιμοποιώ, έχεις το setting σε high accuracy; GPS-error-solution-in-pokemon-go-Xiaomi.png =============== Φεβ 4th 2017, 12:29am =============== Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω πολλούς χρήστες να κάνουν report κάτι αντίστοιχο στα official forums..μάλλον θα είναι bug
-
"Now we have the Xiaomi Redmi Pro for sale, it is pre-installed multi-language and Google play store, support Google service" Δεν έχω πάρει απο εκεί αλλά μάλλον unofficial είναι απο τα παραπάνω. Μικρή σημασία έχει, περνάς εύκολα official και με κλειδωμένο bootloader. Η ισπανική αποθήκη θα στέλνει, η έξω δεν ξέρω, αλλά 6 του μήνα τελειώνουν οι διακοπές. Για την φωτεινότητα εμένα μου φαίνεται οκ..
-
Edit: ποιόν οδηγό ακολουθείς και σε ποιό βήμα είσαι; Μπές πάλι στο recovery ( vol + και power ) και κάνε κάποιο απο τα παρακάτω Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) ή TWRP βάλε την rom σε sdcard και κάνε install απο εκεί ή στο TWRP πήγαινε mount-> enable mtp και μετέφερε απο το pc την rom στο κινητο
-
Ακολουθείς κάποιον οδηγό συγκεκριμένο; Η τελευταία stable fastboot έχει όνομα markw_global_images_V8.1.2.0.MBEMIDI_20161230.0000.00_6.0_global_bca6f282bc.tgz , αυτό κατέβασες;
-
Κατέβασες την fastboot Rom; MIUI官方网站