Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Οκ... κάνε μια ενημέρωση...
Δεξί κλικ/ενημέρωση/απο υπολογιστή /επιλογή απο λίστα/απο δισκο/αναζήτηση και πανε στην διαδρομή που έχεις εγκαταστήσει το Miflash/google και κάνε 2πλό κλικ στον οδηγό.
Αν δεν τον πάρει με την μία κάνε ένα reboot το κινητο ή αποσύνδεσε και σύνδεσε το ΄πάλι.
2 προγράμματα Miflash που έχω, γράφουν δίπλα unlock. Δεν βρίσκω κάτι σε .../google και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στον οδηγό -
Κάνε εγκατάσταση αυτό,
dropbox.com/s/st82v85ca2ivwp1/Miflash20151028.exe?dl=0
Αποδέχεσαι ότι σου βγάλει και μετά κάνεις δεξί κλικ στον "θαυμαστικό"
και πας..
ενημέρωση/απο υπολογιστή /επιλογή απο λίστα/απο δισκο/αναζήτηση
στην διαδρομή..
C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Driver
Επιλέγεις το android_winusb.inf και θα είναι οκ -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κάνε εγκατάσταση αυτό,
dropbox.com/s/st82v85ca2ivwp1/Miflash20151028.exe?dl=0
Αποδέχεσαι ότι σου βγάλει και μετά κάνεις δεξί κλικ στον "θαυμαστικό"
και πας..
ενημέρωση/απο υπολογιστή /επιλογή απο λίστα/απο δισκο/αναζήτηση
στην διαδρομή..
C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Driver
Επιλέγεις το android_winusb.inf και θα είναι οκ
Έκανα όσα μου είπες, αλλα παραμένει το θαυμαστικό, με την ένδειξη ''Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10)''.
Μάλλον δεν έκανα καλά που το ξεκίνησα -
Δοκίμασε αυτούς τους drivers Windows 10 MTK VCOM USB Drivers for 32 & 64 bit + Drivers installation tutorial – tehnotone.com
-
Γνωρίζει μήπως κάποιος αν από geekbuying έρχεται με official rom? και αν στέλνει αυτές τις μέρες ή έχει διακοπές?
Επίσης.. Πώς τα πάει η οθόνη του κινητού από φωτεινότητα στον ήλιο? Ενδιαφέρομαι να το παραγκείλω άμεσα....
Σταμάτη ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.. Βάζει στην παραγκελία και ένα φορτιστή να αγοράσω... Δεν υποτίθεται μαζί με το κινητό έχει τον μαμα φορτιστή? -
"Now we have the Xiaomi Redmi Pro for sale, it is pre-installed multi-language and Google play store, support Google service"
Δεν έχω πάρει απο εκεί αλλά μάλλον unofficial είναι απο τα παραπάνω.
Μικρή σημασία έχει, περνάς εύκολα official και με κλειδωμένο bootloader.
Η ισπανική αποθήκη θα στέλνει, η έξω δεν ξέρω, αλλά 6 του μήνα τελειώνουν οι διακοπές.
Για την φωτεινότητα εμένα μου φαίνεται οκ.. -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Δοκίμασε αυτούς τους drivers Windows 10 MTK VCOM USB Drivers for 32 & 64 bit + Drivers installation tutorial – tehnotone.com
-
Download MTK Drivers (32 & 64 bit) XP Vista Win7 Win8 – tehnotone.com
=============== Φεβ 4th 2017, 12:07am ===============
@vantok87 πάντως εγώ θα έπερνα απο την ευρωπαϊκή, η διαφορά είναι μικρή και ποιό γρήγορα θα έρθει και δεν ρισκάρεις τελωνείο..αλλά
its up to you:) -
Με τον φορτιστή παίζει κάποιο θέμα?? Γτ βλέπω βάζουν σαν προεπιλογή να αγοράσεις και έναν φορτιστή... Δεν έρχεται με το κινητό ο μαμα xiaomi φορτιστής?
Για το τελωνείο που λες όσες φορές έχω παραγκείλει από Κίνα δεν είχα κανένα θέμα! -
1) έμποροι είναι, όλο και κάποιος θα τσιμπήσει...
2) σε πολύ σωστό χρόνο το έβαλες το ρήμα....."δεν είχα".....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
1 × Power adapter (A right AC Adapter will be sent as your shipping country
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα