Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 425.

• Έχεις γράψει ωραίο οδηγο με αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Να σημειώσω οτι υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές για αυτή τη δουλειά.Κατεβάζεις τις ίδιες εφαρμογές σε δύο συσκευές,φτιάχνεις ένα hotspot και πλέον μπορείς χωρίς χρέωση να χρησιμοποιείς τις συσκευές για να παρακολουθείς,πάντα εντός εμβέλειας.Βολεύει για μικρές αποστάσεις αυτό,όπως για παράδειγμα αν οι γονείς θέλουν να παρακολουθούν το βρέφος τους ή οτιδήποτε άλλο.Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα αποθήκευσης video ή φωτογραφιων,ηχητική…

• Παράθεση από Yiannis1971: “σε fastboot mode δινω την εντολή adb devices ” fastboot devices

• Παράθεση από kabamaru2372: “λέτε να θέλει να έχω δεδομένα στην κάρτα μου? ” δεν χρειάζεται να έχεις δεδομένα

• Παράθεση από kabamaru2372: “έχεις δίκιο το έκανα και πάλι τα ίδια... ούτε skip με αφήνει να κάνω όμως.... ” ξαναδοκίμασε,θα το καταφέρεις.

• Παράθεση από kabamaru2372: “καλησπέρα αν μπορείτε να με βοηθήσετε μόλις πέρασα την τελευταία ρομ στο redmi note 3 pro kenzo είχα την 5.1.1 και πέρασα την 6.12.1 όλα καλά ... αλλά με το που άνοιξε δεν περνάει από το security device info μου βγάζει ένα μνμ couldnt check device security info Και δεν προχωράει γλώσσα έβαλα Αγγλικά wifi κανονικά google account κανονικά και μετά με πάει στο mi account αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν προχωράει ότι και αν πατήσω... πλιζ help ” Μου το έκανε κι εμέ…

• Μπραβο βρε "Λαζαρε"! Εφοσον σου λεει οτι ειναι ξεκλειδωτο,αυτο θα ισχυει. Καλο ειναι να ανεβασεις ενα screenshot απο "Σχετικα με τη συσκευη" καθως και απο το αποτελεσμα του cmd απο τον υπολογοστη,για να μη γινει μπερδεμα...Αν και δεν υπαρχει αμφιβολια.

• Παράθεση από Stavrostsik: “Έχω παραγγείλει το κινητό. Συνήθως έρχεται με κλειδωμένο ή με ξεκλείδωτο bootloader; ” Eξαρταται...Aν ζητησεις να εχει official rom θα ερθει με κλειδωμενο bootloader,ετσι οπως πρεπει δηλαδη... Τωρα αν ο πωλητης εχει περασει ανεπισημη rom (συνηθης πρακτικη),θα σου ερθει με ξεκλειδωτο bootloader,τον οποιο θα πρεπει να ξανακλειδωσεις φλασαροντας μια επισημη rom... Ξεκλειδωνεις με τον επισημο τροπο μονος σου,στελνοντας αιτημα στην Χiaomi.

• Παράθεση από paf21: “Περάστηκε σε Kenzo πολύ γρήγορα. Δείχνει μια χαρά. Παραμένουν τα αγγλικά στο μενού "Κλείδωμα οθόνης και κωδικός". Περισσότερα αν υπάρχουν αργότερα. Ευχαριστώ πολύ το team. ” αναφέρθηκε στο Shoutbox(αρχική σελίδα) οτι δε δουλεύει το wifi σε kenzo...Ισχύει;

• Παράθεση από MindMaker: “Με ενδιαφέρει να εγκαταστήσω μια έκδοση την οποία μπορώ να κάνω root και επίσης να μπορεί να αναβαθμίζεται χωρίς να χρειάζεται να ξαναπερνάω ή να κατεβάζει τα πάντα από την αρχή. Με την Ελληνική γίνεται ή θα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα όλα τα Updates; ” Γειά σου Λάζαρε,εεε φίλε μου! Μπορείς να βάλεις την ελληνική rom και να έχεις root,ελληνική γλώσσα,twrp.Αναβαθμίσεις θα κάνεις χειροκίνητα.Θα κατεβάζεις τη rom και στη συνέχεια θα την φλασάρεις. Αφού κατεβάσεις τη rom …

• Παράθεση από varader: “δυστυχως εχω πλοβλημα με την εφαρμογη sms............... ” Αν γράφεις ένα μήνυμα με κεφαλαία δε χωράνε 160 γράμματα; (αν εννοείς αυτό το πρόβλημα)

• πατάς τη μπλε εικόνα με τα γράμματα

• Παράθεση από Nickkk: “Ευχαριστω και γω τετια βιντεο ειχα δει και για αυτο ειχα την απορεια ” Βάζω στοίχημα οτι έχεις δει κι εσύ τα βιντεάκια με τον τυπά που βάζει δίπλα-δίπλα τα κινητά και συγκρίνει την ταχύτητα που φορτώνουν διάφορες εφαρμογές. Κομπλέ είναι σου λέω,δεν κολλάει πουθενά. Κι εγώ ήθελα να πάρω την έκδοση με τα 3GB,αλλά δεν πρόλαβα το flash sale και κατέληξα στα 2GB.Τελικά αποδείχτηκε θηρίο!

• Παράθεση από johnnybr18: “Παράθεση από takisfrag: “Κάνε ένα τσεκ πάλι του bootloader ! ” Δεν μπορώ να το δω το κινητό στο adb. Με τις εντολές που έχει στον οδηγό δεν εμφανίζεται η συσκευή. ” Windows 10 έχεις;

• Παράθεση από ndlns: “Σε φόρτιση 5 ώρες το βράδυ, από 12% πήγε στο 88%. ” Χρησιμοποιούσες παράλληλα την συσκευή ενώ φόρτιζε; (Δεν εννοώ για χτες,εννοώ αν γενικά έχεις τη συνήθεια να το δουλεύεις συνδεδεμένο σε φορτιστη.) 2Α είναι ο φορτιστής σου;Κανονικά θα ήθελε λιγότερο από δύο ώρες για πλήρη φόρτιση. Το καλώδιο ίσως και να μην παίζει ρόλο στην περιπτωσή σου-αφού δεν υπερθερμένεται-αλλά καλό θα είναι να δοκιμάσεις και με ένα διαφορετικό για να καταλάβεις αν φταίει αυτό.

• Παράθεση από gripas4: “Ορίστε και από εμένα. Μετά από 3 μέρες περίπου λέω να το φορτίσω. Με 2 κάρτες SIM και τη φωτεινότητα στο φουλ. Χωρίς ενεργοποίηση δεδομένων όμως ” βγάζει μήνυμα λάθους. Μην πατάς τον συνδετήρα. Πάτα ''Συννημένα'' από τη μπάρα και ανέβασε σε μικρογραφία τις φωτογραφίες.

• Με γειές,με γειές!

• Παράθεση από lak100: “η αναβαθμισεις της developer που ειναι πιο συχνες απαιτουν full wipes? χθες το βραδυ εκανα την διαδικασια για το ξεκλειδωμα ” Πρόσεχε τι wipes θα κάνεις.Μόνο αυτά που αναφέρει ο οδηγός.

• Παράθεση από oYoshis_oMitsos: “Που ακριβώς παίζεις san Andreas? Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο κινητο μου. Πες μου τωρα οτι δε γνωριζεις πως εδω και 2 χρονια περιπου εχει βγει εκδοση και για android...

• Παράθεση από Sokin_v: “Αυτο το cchat ειναι μονο για vip μελη ? ” Γειά σου.Μόλις γράψεις 31 μηνύματα θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το cChat.