Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από yliko: “Παράθεση από billpat7: “Σ ευχαριστώ πολυ @ktsak για τις απαντήσεις σου! Επειδη ειμαι καινούριος με το redmi pro, συνεχεια διαβαζω ομως το φορουμ, ακομα ψαχνομαι. Αυτο που θελω εγω είναι να κανω μόνο update an βγαινει καποια καινουρια εκδοση ελληνικης ρομ. Αυτο μπορω να το κανω απλα φλασαροντας την καινουρια ρομ απο το ipdate τις συσκευής. Απλα με αυτο τον τροπο δε μππρω να ξαναγυρισω στην προηγουμενη που ημουν, σωστά? ” Μπορείς να βάλεις είτε dev πανω απο stable ειτε stable …
-
Χρήση Κάρτας SD
chrdes - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑυτα που μπορείς να αλλάξεις φαίνονται στις ρυθμίσεις, αποθηκευτικός χώρος, ρυθμίσεις αποθηκευτικού χώρου. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Απορίες περί MiCloud
ΜήνυμαΗ εφαρμογή υπάρχει στο φάκελο εργαλεία που έχεις στην οθόνη σου. Από οποιοδήποτε browser αν μπεις στη διεύθυνση I.mi.com θα εχεις πρόσβαση στα αρχεία σου. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις από εκεί upload. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
@glykoylis υποψιάζεται συνωμοσία; Αν ρίξεις μία ματιά στο φόρουμ θα δεις άπειρες βοήθειες σε πολλούς. Σε σένα γιατί όχι; Ή απάντηση είναι ότι 24/12 και ο @NasDriver και ο @jimarios ασχολήθηκαν μαζί σου.Την περίπτωση να μην μπορεί κάποιος να σου δώσει λύση δεν την σκέφτεσαι; Ή την περίπτωση μέσα στο πλήθος των μηνυμάτων κάτι να ξέφυγε ειδικά παραμονή Χριστουγέννων; Ξανασκέψου και γράψε αν θες πως το έλυσες για να βοηθηθεί και κάποιος άλλος. RN2 Official Global 8.1.2.0 Διορθώθηκε.
-
REDMI NOTE 3 PRO
ΜήνυμαΜπορεις για να ξεχωρίζεις σε ποια σιμ σε καλούν να βάλεις διαφορετικό ηχο. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Ρυθμίσεις, Προσθετες ρυθμίσεις, βοηθός αφής. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Καλημέρα Μου χάθηκε το Root πως το βάζω σε redmi note 3G” Το ξαναφλασάρεις από twrp. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Επίπεδο ήχου ειδοποιήσεων
Μήνυμα@xrounkis δυστυχώς δεν γίνεται. Ίσως σε μελλοντική αναβάθμιση. Αν έχεις τέρμα την ένταση οι ήχοι ειδοποίησης μπορεί να είναι ενοχλητικοί. Γι αυτό βρήκα ένα διακριτικό ήχο και είναι Οκ. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
chrdes - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Διπλα στο advanced wipes ή διπλα στο factory reset?? Έχω κανα.....2 βδομαδες να το κάνω, ξέχασα..... :lol:” Δίπλα στο advance wipe. RN2 Official Global 8.1.2.0