26 Ιαν 6th 2017, 1:05pm Δεν παίζει ρόλο, απλά ξέρουμε ότι δεν έχει γίνει ξεκλείδωμα. Κάνε τα βήματα που σου είπε ο @demakhs...το κατέχει καλά...τα έχει κάνει και στο δικό του Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
27 Ιαν 6th 2017, 1:08pm Και θα παίρνω και αναβάθμιση κανονικα αυτόματα όπως τα τηλ στην Ελλάδα? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα ηταν καλητερα να ξεκλειδωσω τον bootloader? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορώ να βρω το touch 7 times on miui version για να ενεργοποιηθεί usb Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
29 Ιαν 6th 2017, 2:04pm settings-->about phone--> πάτα 7 φορές πάνω στον κωδικό που χει δίπλα από το miui version @lionlion θα σου απαντάμε σε κάθε 3 ερωτήσεις σου μία φορά, οκ? Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
30 Ιαν 6th 2017, 2:55pm Γιατί φίλε. Κάνω πολλές!!!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
31 Ιαν 6th 2017, 2:56pm σε πειράζω... (δεν κάνεις πολλές?? ) Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
32 Ιαν 6th 2017, 4:11pm να σε ρωτήσω πάω να εγκαταστήσω ρομ με τον πρώτο τρόπο και δεν αναγνωριζι το pcsuit .οπότε πάω στον δεύτερο τρόπο να κατεβάσω εγώ πια από της δυο κατεβαζω Stable ROM η Developer ROM επισης δεν εχει το mi5s εχει για mi5 φανταζωμαι το ιδιο ειναι;
33 Ιαν 6th 2017, 4:14pm Ο/H lionlion έγραψε: επισης δεν εχει το mi5s εχει για mi5 φανταζωμαι το ιδιο ειναι; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!!!!!!!! Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
35 Ιαν 6th 2017, 4:15pm Οχι δεν ειναι το ιδιο. Γιατί δεν πας κατευθείαν στην τρίτη περίπτωση?? Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
36 Ιαν 6th 2017, 4:34pm με τον 3ο τρόπο θα πας. ρομ θα βρεις εδώ Xiaomi MIUI Official Forum και ψάχνεις αυτές: Xiaomi Mi 5s Latest China Developer Version Fastboot File Download Xiaomi Mi 5s Latest China Stable Version Fastboot File Download Xiaomi Mi 5s Latest Global Stable Version Fastboot File Download με τις China κάνεις unlock bootloader, με την Global Stable είναι έτοιμο για χρήση, με ελληνικά, play store και OTA Updates @demakhs, διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi