Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
χρώματα στο readmi 3 pro
ΜήνυμαΔες και Ρυθμίσεις, Προβολή , Χρώματα και αντίθεση και Λειτουργία Ανάγνωσης μήπως παίζει τίποτα. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Έχω την XTVR 8.1.3.0 Stable και με την NOHON μπαταρία βγάζει περίπου 4ω30λ κατά Μ.Ο . Από σήμερα το πρωί, πέρασα την εργοστασιακή μπαταρία ξανά και μετά από πλήρη φόρτιση, έβγαλε με το ζόρι 3ω15λ οθόνη, με την ίδια χρήση!! Αυτό σαν ενημέρωση.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk” Οι μπαταρίες είναι περίπου ίδιες στη χρήση ή η εργοστασιακή είναι πιο χρησιμοποιημένη η πιο παλιά; RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από blackm76: “Παιδιά είχα κρυμμένα κάποια αρχεία στο διαχειριστή αρχείων. Μόλις εκρυψα δύο ακόμα εξαφανιστηκαν όλα τα προηγούμενα. Ο χώρος όμως εξακολουθεί να είναι κατηλημενος. Τι έχει συμβεί; μήπως φταίει η καινούργια αναβάθμιση; η έστω κάπως να τα βρω να τα διαγράψω για να ελευθερωθη ο χώρος.” Πάνω έχει 3 καρτέλες. Διαλέγεις την τρίτη που λέει αποθ. χώρος και μετά πάνω δεξιά 3 τελιτσες, εμφάνιση κρυφών αρχείων. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
1) Ξαναφλασάρισε τη ρομ για σιγουριά. 2) Βάλε τις επαφές σου στο Google account και μετα με συγχρονισμό ανεβαινουν. Πας από ρυθμίσεις , εφαρμογές συστήματος, επαφές, εισαγωγή εξαγωγή , εξαγωγή σε αποθ. χώρο και μετά εισαγωγή από αποθ. χώρο και επιλέγεις λογαριασμό. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
επαφες sim
ΜήνυμαΣυμφωνώ με τον @dfoust . Κράτα τις επαφές στο Gmail, συχρόνιζέ τες ώστε να ανεβαίνουν στο cloud κσι θα έχεις επαφές με περισσότερα πεδία, με φωτογραφίες , χωρίς όριο επαφών που έχει η SIM κσι επίσης η Google κρατάει αυτοματα κσι backup σε προηγούμενες ημερομηνίες ώστε αν σβήσεις κάποια μπορείς να τη βρεις. Άσε που τις κατεβάζεις σε οποιοδήποτε κινητό βάζοντας το λογαριασμό Gmail. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Αν το πρόβλημα είναι μόνο η ρομ που δεν έχεις τότε με την εντολή adb push ονομα_ρομ.zip /sdcard/ονομα_ρομ.zip αντιγράφείς τη ρομ στο κινητό από υπολογιστή αρκεί να το βλέπει με την εντολή adb devices. Edit Αν μπαίνεις σε twrp τοτε μπορεί να το βλέπει ο υπολογιστής και να κάνεις copy paste. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Ψήφισα. Στο sign in με πήγε στο mi account και μπήκα με το e-mail μου που έχω δηλώσει και εδώ στο φόρουμ. Καλή χρονιά. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από blacktower: “αν το κάνω μέσω twrp δεν θα πρέπει να κάνω wipe?Δεν θα σβηστούν?” Δεν θα σβηστεί τίποτα. Τα wipes που χρειάζεται τα κανει μονο του. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από blacktower: “παιδια μία ερώτηση έχω την 6.12.22 για να περάσω την 6.12.29 μπορώ να περάσω την ρομ μέσω του updater του κινητού ή θα πρέπει να την φλασαρω μέσω twrp?Το λέω γτ δεν θέλω να ξαναστηνω το κινητό” Μπορείς. Αλλά καλύτερα μέσω twrp. Δεν χάνεις τίποτα και με τα 2. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Μη αναγνωριση sim
ΜήνυμαΑν μπορείς να το βρεις είναι το καλύτερο. Αν όχι παίζεις με πιθανότητες. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που με φλασάρισμα νέας ρομ έχει επανέλθει. Δοκίμασε με factory reset (χάνεις τα αρχεία σου γι αυτό κράτα backup) Χωρίς imei όμως δεν λειτουργεί ως τηλέφωνο. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Μη αναγνωριση sim
ΜήνυμαΊσως είχε πρόβλημα ή συσκευή με το imei και το έχασε στην επανεκκίνηση. Αν το έχεις το imei υπάρχει οδηγός για να περαστεί μόνιμα. Αν όχι πρέπει να το βρεις. Edit ισως κατάλαβα λάθος ότι έχει πρόβλημα με το imei. RN2 Official Global 8.1.2.0