Αφού δεν θέλεις να ασχοληθείς αν δεν σε πειράζουν τα αγγλικά θα το παραγγείλεις με official global stable και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς. Υπάρχει και η προσδοκία κάποια στιγμή να βάλουν και ελληνικά, βρίσκονται στο 60% της μετάφρασης. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Βλέπεις πρώτα που βρίσκονται οι επαφές σου. Αν βρίσκονται στο λογαριασμό google τότε χρειάζεται μόνο συγχρονισμο. Αν όχι τις κάνεις εξαγωγή σε αρχείο και μετά εισαγωγή στο λογαριασμό google και μετά συγχρονισμό. Θα πας ρυθμίσεις / εφαρμογές συστήματος / επαφές. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Τις έσβησα από το mi cloud τις ξαναπερασα στο κινητό αλλά δυστυχώς δεν συγχρονίζονταν. Τώρα έχω μηδέν επαφές στο mi account και μου βγάζει λάθος ότι δεν συγχρονίζονται. Απενεργοποίησα λοιπόν το συγχρονισμό των επαφών στο mi cloud και τέλος. Έχω το συγχρονισμό στο google που όχι μόνο δουλεύει καλά αλλά κρατάει και προγενέστερα backup και αν μπεις στο λογαριασμό σου με browser μπορείς να δεις επαφές που εσβησες και τις χρειαζεσαι. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Δεν έχουν κλειδωμένο bootloader. Θα επιλέξεις ποια ρομ θέλεις stable ή dev την ελληνική ή την global (δεν έχει ελληνικά) και θα ακολουθήσεις τον οδηγό επακριβώς. Όπου σου βγάλει πρόβλημα αναφέρεις. Με γενικόλογα δεν μου περνάει τη ρομ δεν μπορείς να έχεις βοήθεια. Και το κυριότερο διάβασε καλά πριν ξεκινήσεις. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Προσπάθησε να ακολουθήσεις τον οδηγό και σε όποιο σημείο έχεις πρόβλημα γράψε το σημείο με screenshot. Έτσι γενικά δεν τα κατάφερα δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Για τη θερμοκρασία εκ των προτερων δεν μπορεί να σου πει κανείς. Πολύ πιθανόν να διορθωθεί. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Παράθεση από noknok: “Παιδια μια ερωτηση με την 8 την stable se kenzo μολις βαλαμε 2η sim ζηταει συνεχεια pin...? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ή κάρτα έχει κάποιο pin που πρέπει να βάλεις. Αν δεν το άλλαξες υπάρχει στη συσκευασία αγοράς. Αν δεν το βρεις δίνεις 5 ευρώ και βγάζεις καινούργια με τον ίδιο αριθμό. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Δοκίμασες αυτό που σου γράφει ο @lallasgr ; Δώσε μία φώτο αν μπορείς από την οθόνη. Όταν γράφεις σου ζητάει 4ψηφιο κωδικό προφανώς δεν είναι ο κωδικός του mi account. Δεν έχω καταλάβει ακόμη σε ποια οθόνη σου ζητάει κωδικό. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Παράθεση από osalonikios: “Οι ελληνικές κάρτες έχουν ανοίξει για αγορές ή επιμένουμε στα εμβάσματα προς Revolut?” Λένε ότι έχουν ανοίξει. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες προϊόντων (δεν περιλαμβάνονται ηλεκτρονικά κλπ) που δεν μπορείς να παραγγείλεις. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Ενδεχομένως να μην είναι οι καλύτερες, αλλά κατάλαβα ότι πείραξες τις ρυθμίσεις και ήθελες να τις επαναφέρεις. Δεν πολύ ασχολούμαι με την κάμερα οπότε δεν ξέρω να σου πω κάτι περισσότερο. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Από ότι βλέπω έχεις την stable rom. Αν δεν το εγκατέστησες εσύ δεν έχεις. Υπάρχουν και εφαρμογές root check στο google play αν δεν θυμάσαι. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
Αυτό πάντα το σκεφτόμουν ρε παιδιά. Μπορεί το usb debugging να ενεργοποιηθεί με κάποιον άλλο τρόπο όταν δεν μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις; Με adb δεν υπάρχει καμία δυνατότητα; Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0