Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Manolis_Mar: “Μαζί με factory reset και flash ξανα την ρομ; ” Ε, ναι.. μετά το FR περνάς τη ρομ πάλι, αλλά οι κινέζικες εφαρμογές μαζί με το error 7 με κάνουν να αναρωτιέμαι μήπως έχει γίνει κανά μπέρδεμα με τη ρομ που έχεις κατεβάσει και προσπαθείς να φλασάρεις... Για τσεκάρισε πάλι ότι έχεις κατεβάσει τη σωστή ρομ ή αν νομίζεις ότι ίσως δεν κατέβηκε σωστά, ξανακατεβασέ τη...
-
Παράθεση από Fixer: “Από εφαρμογές καμιά 20αρια, στο θέμα της εγκατάστασης τι να πω; απο twrp με καθάρισμα cache,dalvik όλα κανονικα ..να περιμένω την 6.10.27 για clean instal; (βαριέμαι είναι η αλήθεια να το ξαναστησω).. μα σε εφαρμογές που χρειάζονται δακτυλικό πάει σφαίρα.. στο ξύπνημα τα ζώα μου αργά.. ” @Fixer πρόσθεσε 2-3 δάκτυλα ακόμα, έτσι δοκιμαστικά να δεις και σε αυτά αργεί τόσο πολύ?? Βάλε και π.χ. εκτός από το δείκτη σου και το δείκτη του άλλου χεριού και το μικρό δακτυλάκι ή ότι άλ…
-
Προβλήματα Μπαταρίας
caeser - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα! Πόσο καιρό το έχεις το κινητό? Ακούγεται σαν να θέλουν μηδενισμό τα στατιστικά της μπαταρίας σου. Κάνε ένα καλλιμπράρισμα με όποια εφαρμογή θέλεις και βάλτο κλειστό να φορτίσει τέρμα και ξαναδές το. Το πολύ πολύ να θέλεις αλλαγή μπαταρίας...
-
Πως να ROOT το REDMI pro???
ΜήνυμαΑφου έβαλες την Ελληνική, πρέπει μέσα στα περιεχόμενα του κινητού να σου έχει κάνει extract ένα αρχείο supersu.zip... (Εάν όχι βρίσκεται μέσα στη ρομ... Βγάλτο μόνος σου και βάλτο χύμα μέσα στο κινητό σου) Φλάσάρισέ το με το TWRP... That's it...
-
Παράθεση από tzourass: “Ρε παιδιά από τότε που έβαλα την stable 8.0.2.0 έχω διακοπές στις κλήσεις . Λέω να γυρίσω σε 4.4 , πως το κάνω ? Υπάρχει καμία καλή ρομ kitkat ? Τι άλλο μπορώ να κάνω ? ” Δεν συνιστάται το "πισωγύρισμα" σαν λύση... (είναι πιθανόν να έχεις άλλα προβλήματα μετά...) Καθαρή εγκατάσταση με το Miflash έχεις κάνει? Πώς αναβαθμίστηκες?
-
Παράθεση από gTop: “Μια βοήθεια και εδώ παιδιά, είμαι νέος κάτοχος ενός mi4 64gb και θέλω να περάσω την stable Marshmallow. Δεν μπορώ να φλασάρω την fastboot rom "cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz". Μου βγάζει σφάλμα στο Miflash, Missmatching Image and Device error (μετράει το χρονόμετρο αλλά δεν σταματάει ούτε με το γέμισμα της μπάρας). Έσβησα 2 γραμμές στον κώδικα του flash_all.bat αλλά και πάλι βγάζει Missmatching Board Version. Τι μπορεί να είναι; ” Θα ήταν χρήσιμο να βγάλεις ένα scr…
-
mihomestore.jpg Το Engadget έκανε μια εντυπωσιακή «φωτογραφική περιοδεία» στην έδρα των κεντρικών γραφείων της Xiaomi και σε ένα -παραδόξως οικείο εμφανισιακά- ιδιόκτητο φυσικό Mi Home κατάστημα της εταιρείας, και οι φωτογραφίες που την συνοδεύουν είναι απλά μοναδικές. Εντυπωσιακές φωτογραφίες και από το Mi Home!
-
xiaomi_HQ.jpg Όπως όλοι γνωρίζουμε, ότι η Xiaomi είναι μια σχετικά νέα εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής τεχνολογικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Ιδρύθηκε στις 6 Απριλίου 2010 από οκτώ εταίρους, αλλά κυρίαρχη μορφή ήταν και είναι ο σημερινός CEO Lei Jun. Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα HQ της Xiaomi!
-
Παράθεση από osalonikios: “Εκτός του refund μου εδωσαν και 2 κουπονια των 5$ για μελλοντικες αγορες. ” Ε, εντάξει βρε, καλά 'ξηγηθήκανε... Με το τρόπο αυτό αναγνώρισαν και το λάθος τους και έδειξαν ενδιαφέρον... Τουλάχιστον βάλε τους καμιά καλή βαθμολογία, αφού λάθη όλοι μας κάνουμε, ο σκοπός είναι να τα αναγνωρίζουμε και να ζητάμε και καμιά συγγνώμη.
-
Παράθεση από kostas234: “τα έκανα καί τα δυο αλλά επιμενη να μην μπαίνει ” Σιγά μην τα έκανες και τα δύο... Μόνο το δεύτερο έκανες, επειδή στο πρώτο ουσιαστικά σου είπα να κάνεις υπομονή... Κοίτα και τα δικά μου, βρε... Έχουνε πρόβλημα οι servers προφανώς. Πάντως εγώ δεν ανησυχώ καθόλου... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22656/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22655/
-
Screenshot_2016-11-01-18-23-45-010_com.xiaomi.smarthome_338x600.jpg Όχι ότι δεν το περιμέναμε, έτσι δεν είναι; Το Xiaomi Mi Note 2 κατέχει πλέον και επίσημα, το τίτλο της best selling συσκευής της Κινεζικής εταιρίας – EVER- αφού έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων, την πρώτη ημέρα διάθεσής του. Το Xiaomi Mi Note 2 «ξεπούλησε» σε μόλις 50 δευτερόλεπτα!
-
gty_mobile_phones_nt_130529_wblog.jpg H τεχνολογία για τις mobile συσκευές, κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και καλύτερη, αναγκάζοντας και τον πιο «παραδοσιακό» χαρακτήρα να αφήσει το PC και να ασχοληθεί περισσότερο με το smartphone ή το tablet του. Επιπλέον η μαζική παραγωγή τους, έχει ρίξει τις τιμές αρκετά, με όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου να έχει στην κατοχή του τουλάχιστον μια mobile συσκευή. Το 75% της κίνησης στο internet θα είναι από mobile συσκευές το 2017
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από demakhs: “Στις 12:00 παρήγγειλα από το yeso, στις 13:00 φωτογραφία από το πακέτο στο ταχυδρομείο με το tracking number πάνω!!! Τι στο καλό, μέσα στο ταχυδρομείο διατηρούν το μαγαζάκι τους???? ” Ρε παιδιά εγώ αμφισβητώ αυτό το μαγαζί εγώ μπήκα να δω από περιέργεια και μόνο σοβαρό δεν το έχω όταν έχουν τέτοια λάθη. ” update: Χρήστο, @derveni δες αυτό που σου έλεγα χθες: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22636/ Η φάση εδώ είναι ότι του έγραψα χθες βράδυ,…