Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από skiathos: “παιδια σχετικά με την Psyrom stable απο xda ποιες είναι οι διαφορές με την miui8 εδω;δεν γνωρίζω από αυτά...ευχαριστώ. ” Μη βγαίνεις έξω από το μαντρί (xiaomi-miui.gr) γιατί θα σε φάει ο λύκος. Είσαι και άβγαλτος. Μου αρέσεις, που ενώ λες ότι δεν ξέρεις από αυτά, θέλεις να ξεκινήσεις να μάθεις να χτίζεις ουρανοξύστη από την ταράτσα.......
-
Παράθεση από astrinos: “@iAmLiakos σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Κάπου διάβασα οτι είναι λιγα χιλιοστά ψηλότερο (μακρύτερο) Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας ” Ισχυει. Είναι μακρύτερο 2 χιλιοστα οπότε προσοχή στη θηκη. Μερικά μαγαζιά ήδη το εντοπίζουν και προειδοποιούν τους πελάτες στις θηκες για κανονικό rrdmi note 3 pro
-
Παράθεση από Chrysoula Efstathiou: “το θεμα είναι ότι το χρησιμοποιω και με τις δυο και τις χρειαζομαι και τις δυο...ξερετε αν υπαρχει κανενας τροπος να φτιαχτει? ” Όποιο Redmi Note 3 pro έχει πέσει στα χέρια μου αμέσως του έκανα την παραπάνω διαδικασία που σου περιγράφω και κανένα δεν είχε πρόβλημα. Περίμενε μήπως κάποιος άλλος φίλος ξέρει κάτι παραπάνω.
-
Κοίτα @Chrysoula Efstathiou είμαι ένας γενίτσαρος των ελληνικών ROM και συγκεκριμένα της GTV και της ΤHUNDER του @gkalen. Δεν θέλω να σε βάλω όμως στην όλη διαδικασία περάσματος της ελληνικής μιας και σταμάτησες στην Official Global Stable. Αλλά δοκίμασε όλες τις εναλλακτικές (αλλαγή sim, πείραγμα ρυθμίσεων sim) και αν δεν δεις φως δοκίμασε μια ελληνική rom. Δηλαδή...... Τσεκάρισμα bootloader -->εδώ<-- Ξεκλείδωμα bootloader -->εδώ<-- unbrick/flush oficial rom για Redmi note 3 pro (kenzo) -->εδώ<…
-
Παράθεση από Chrysoula Efstathiou: “τα δοκιμασα κ τα δυο κ τιποτα δεν πιανει..βοηθεια! ” Τις άλλαξες θέση στη θήκη να δεις μήπως και αλλάξει κάτι;
-
Παράθεση από Panopticon: “Ευχαριστώ, απλά το μεν πρώτο προϋποθέτει να είναι λειτουργικό το Android το δεύτερο αντίστοιχα προϋποθέτει να είναι λειτουργικό το adb. Αν το μπρικάρω φοβάμαι πως δεν θα δουλεύει κανένα από τα δύο. Γι αυτό έψαχνα τρόπο να κάνω backup έξω από το λειτουργικό, όπως κάνουμε με το norton ghost ή nandroid. Ίσως αν μπορούσα να δοκιμάσω το recovery χωρίς να το φλασάρω (να πω δηλαδή στη συσκευή να παρακάμψει το default και να φορτώσει από μη φλασαρισμένο recovery) να ήταν ιδανικ…
-
Παράθεση από Chrysoula Efstathiou: “Παράθεση από GR_Macedon: “@Chrysoula Efstathiou ποια rom έχεις περάσει; ” global stable ” Άρα δεν σε ενδιαφέρει το ξεκλείδωμα και η εγκατάσταση της ελληνικής (να ξέρεις χάνεις, αλλά τέλος πάντων... ). Αν έβαλες την τελευταία και δεν ζητάει αναβάθμιση από ΟΤΑ, τότε δοκίμασε να την ξαναπεράσεις με το mi flash tool μήπως κάτι δεν κάθισε καλά. Αν έβαλες παλιότερη τότε πάνε στον Updater και δες μήπως βγει αναβάθμιση και την κάνεις με OTA.
-
Παράθεση από iakoboss7: “κανετε ενα λαθος... οι φωτογραφιες εχουν να κανουν ΚΑΘΑΡΑ με την ρομ... ο kernel δεν εχει κανενα αρχειο για καμερα, ολα τα εχει η rom ” To kernel από ότι ξέρω κι εγώ, χειρίζεται όλο το hardware και μέσω του kernel γίνεται ο χειρισμός του harware από τις εφαρμογές. Πες κι εσύ @Bodai
-
@Chrysoula Efstathiou ποια rom έχεις περάσει;
-
Παράθεση από kon.geo: “την ρομ που την βρισκω;; (επισης μπορω να βγαλω απο το ζιπ το gmail app ? ) ” [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.8/9 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
-
Παράθεση από kon.geo: “Απο gtv mm στην gkalen παμε με full wipes ή μονο dalvik,cache,data? ” Μόνο Dalvik, cache και Data, δηλαδή με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
-
Παράθεση από Gvasilikos: “Έβαλα την 6.9.8 και το κινητό δεν μου τα λέει καλά.για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες που το χω στα χέρια μου τρώει κόλλημα.Αγριο κόλλημα.Εχω βγάλει μπαταρία για να ξεκολλήσει τουλάχιστον 5 φορές από το απόγευμα.Συν τοις άλλοις το έβαλα με 5% να φορτιστεί και μετα απο είκοσι λεπτά έδειχνε 0% .Μόλις έβγαλα φορτιστή εκλεισε και το ανοιξα αμέσως και έλεγε 20%. Τα φώτα σας παιδιά ” Του έχεις κάνει ποτέ καθαρή εγκατάσταση Fastboot rom με mi flash toοl;
-
Το βλέπω άλλα όποτε ανοιξω το κινητό, κάθε 2-4 ώρες βρίσκω να με περιμένουν καμιά 20αρια μηνύματα, αρχίζοντας το διάβασμα από αυτά που αναφέρουν το όνομα μου. Μου φαίνεται η οθονη του redmi 3s σαν πιο φωτεινη, χωρίς να έχει τεράστια διαφορά.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από GR_Macedon: “Ευχαριστώ για την έγκαιρη παρέμβαση. ” Γι'αυτό οι "Χιώτες" πάνε δυό-δυό! Αν δεν σκάλιζες εσύ, ποιός θα το καταλάβαινε νομίζεις? ” Πάντως μεγάλο παπατζιλίκι της WIND. Να δεις που και άλλοι θα νομίζουν ότι έχουν 3G, ειδικά αυτοί με μία κάρτα sim της WIND.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν νομίζω να είναι αυτό που λες , γιατί πριν δεν το έκανε. Επίσης αν ήταν το 3G μέρος του ονόματος δεν θα αναβόσβηνε. Αλλά θα το δοκιμάσω για να είμαστε 100% σίγουροι και θα ανεβάσω σε αυτό το μήνυμα screenshots. ” Δεν επιμένω ότι είναι αυτό, απλά είπα να το σιγουρέψεις με μια αλλαγή ονόματος.Όσο για το γεγονός ότι δεν το έκανε πριν, αυτό πιθανόν να ωφείλεται στην εταιρεία, που προφανώς άλλαξε την default ονομασία της... ” Ναι έχεις δίκιο, όπως πά…