Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • @divo θα με τρελάνεις , σου απάντησα και μεμονωμένα αλλά με αγνοείς
      δε μπορώ να τα πω πιο απλά

αν πάντα τα έβαζες και συνεχίζεις να τα βάζεις με έμβασμα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ .-
      ΑΝ , βάζεις λεφτά (ευρώ) με topup by card και χρησιμοποιείς την χρεωστική σου ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ .-

σε αυτά που σου απάντησα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ , έτσι ήταν εδώ και πολύ καιρό
      το fee είναι ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ (που θα σε χρεώσει και η πειραιώς για μετατροπή συναλλάγματος) μέσω χρεωστικής ή ό.τι ναναι νόμισμα μέσω πιστωτικής
      και όπως ξαναλέω ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ και πριν
    • @divo
      Το 1% που γράφει αφορά top up με πιστωτική.
      Το 3% +1% αφορά top up σε δολάρια Δεν μας ενδιαφέρει.
      Το exchange είναι free μέχρι 6000€
      Το μονο που δεν αναφέρει είναι η ισοτιμία που χρεώνει στις αγορές απο ευρό που στέλνουμε εμείς σε δολάρια που πληρώνουν
      Και όχι δεν σε χρεώνει 3% σε κάθε αγορά σου.

3% per USD top-up with a debit card <--- δεν βάζεις δολάρια Ποτε δεν εβαζα. Αν στειλεις δολαρια κανει την μετατροπη (ευρο-δολαριο) η τραπεζα μου και κραταει προμηθεια -fee. Πριν εστελνα ευρο, εκανε τη μετατροπη η revolut ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ. Τωρα θα το κανει με προμηθεια. Αυτο λεει!

Όχι λέει ότι ο Αμερικανός που θα βάλει δολάρια και θα αγοράσει σε ευρό θα χρεωθεί 3% :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ποτέ δεν έχασα λεφτά από το PayPal όταν τα ζήτησα πίσω, αλλά...........

Οι ενέργειές μας μόλις παραλάβουμε το δέμα από e-shop
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Btw Capital Control μας τελειώσε.
      Πήρα πουρνο πουρνο τηλέφωνο στην Πειριαώς και μίλησα με έναν τύπο. Του εξήγησα τι θέλω και μου είπε πως οι αγορές έχουν ανοίξει για τις κάρτες.
      Επειδή όμως είμαι ελληνάρας και υποψιασμένος πως ο καθένας μπορει να λέει ότι νάναι ξαναπήρα τηλέφωνο και ξαναρώτησα σε μια κυρία αυτη τη φορά τα ίδια πράγματα. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου έδωσε την ίδια απάντηση.
      Ε τότε λέω ας δοκιμάσω.
      Ρίχνω το χρήμα από τραπεζικο λογαριασμό στην προπληρωμένη και τι βλέπω;
      Για 200€ η χρέωση είναι 0.
      Ναι καλά είδατε. 0€.
      Δεν ξέρω αν είναι επειδή την χρησιμοποιώ για πρώτη φορά μετα από 14-15 μήνες.
      Αν έχει κάποιος προπληρωμένη webuy στην Πειραιως ας το επιβεβαιώσει.
      Images
      • 2016-09-12.png

116,64 kB, 1.366×768, viewed 89 times

Even dead i will fight.
    • Δεν νομίζω το να φορτώσεις με prepaid καρτα είχε σχέση με το Capital Control>
      Και ναι το Capital Control δεν τελείωσε αλλά χαλάρωσε με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις αγορές διαδικτυακές από το εξωτερικό με οποιαδήποτε ελληνική κάρτα.
    • Δεν είπα ότι είναι capital control η μεταφορά χρημάτων από τραπεζικο λογαριασμο σε προπληρμένη κάρτα.
      Σε ότι αφορά τις αγορές από το εξωτερικο δεν χαλάρωσε μονο ξεχείλωσε κιόλας.

Είπα ότι η χρεώση της Πειραιώς στην μεταφορά των χρημάτων ήταν μηδενικη κι αν μπορει κάποιος με winbank να το επιβεβαιώσει γιατί μου φαίνεται πολυ ωραίο.

Even dead i will fight.
    • @osalonikios μάλλον θα "τρέχει" σιωπηρά κάποια προωθητική ενεργεια της τραπεζας γιατι ΕΔΩ εξακολουθούν να αναφέρουν ρητά τα έξοδα φορτισης της κάρτας. Όπως και να εχει το θεμα σου έκατσε και γλύτωσες 3€.
    • Διαφήμιση
    • @divo Νομίζω έχει γίνει μπέρδεμα και δεν το κατάλαβες καλά...

Top-up είναι η διαδικασία με την οποία φορτώνουμε χρήματα στη revolut.
      Οταν λέει οτι πλέον χρεώνεσαι για το top-up σε δολλάρια εννοούν οτι αν εσυ έχεις δολλάρια στο λογαριασμό σου στην τράπεζα και πας να τα βάλεις στη revolut θα χρεωθείς. Εαν τα φορτώσεις σε ευρώ(όπως έκανες μέχρι τώρα) δεν έχεις πρόβλημα. Το οτι εσύ στη συνέχεια θα αγοράσεις κάτι σε δολλάρια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

Προσωπικά πιστεύω ελάχιστοι θα επηρεαστούμε απο τις αλλαγές. Εκτος ίσως απο το @Thracia που έχει τις βαλίτσες σε δολλάρια :P :lol:

Εμένα η ενημέρωση μου ήρθε και σε email και στην εφαρμογή
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Μη τρελαίνεστε. Εξάλλου δεν μας στοίχισε κάτι η REVOLUT. Αν αρχίσει να μη συμφέρει, πάμε για άλλα...... :)
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Προσωπικά πιστεύω ελάχιστοι θα επηρεαστούμε απο τις αλλαγές.

Πιστεύω ότι αυτοί που θα επηρεαστούν πιο πολύ είναι οι Κινέζοι.
      Αυτοι εχουν μαζέψει όλα τα dollars ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μη τρελαίνεστε. Εξάλλου δεν μας στοίχισε κάτι η REVOLUT. Αν αρχίσει να μη συμφέρει, πάμε για άλλα...... :)
      Για την ώρα δε χρειάζεται η revolut. Λόγω...ξεχειλώματος του capital...της Πειραιως. Είναι ανoιχτες οι κάρτες για αγορές και σε ηλεκτρονικά. Σε συζήτηση που είχα με έναν υπάλληλο τους ....ούτε αυτοί δεν το εχουν πάρει χαμπάρι..

Πάντως με την paypal κι εγω αισθανομαι σιγουριά. Όχι τόσο γιατί επεμβαίνουν και λινουν το προβλημα. Μεχρι τωρα δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο απο την PP. Αλλα γιατί μόλις βλέπουν claim οι Κινέζοι κανουν refund χωρίς δεύτερη κουβέντα. εχει τυχει να με παιδεύουν με mail κανα μήνα και μόλις έκανα claim να τα βάζουν σε 2 μέρες.
    • Διαφήμιση