Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Μπορεί να συμβεί εαν έχει ζητήσει και την φυσική κάρτα. Αλλάζουν συνήθως κάποιο νούμερο...(δεν ξέρω γιατί) εμένα είχε αλλάξει το CCV και δεν μπορούσα επίσης με τίποτα να τη συνδέσω για αυτον το λόγο, επίσης και εμένα μου λέγαν τα ίδια πράγματα. Μόλις βρήκα τι φταίει όλα καλά.
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H mastersakis έγραψε:

Εγώ πάντως όταν πήγα να συνδέσω την revolute με την paypal δεν γίνονταν με τίποτα. Έκανα online chat από την εφαρμογή με κάποια κυρία της revolute και μου είπε ότι δεν συνδέετε!! Στην λίστα με τις χώρες που υποστηρίζει η paypal δεν υπάρχει η Αγγλία!! Τέλος πάντων η virtual Mastercard της εθνικής έσωσε την κατάσταση

Στάλθηκε από το Lenovo S960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      απο το chat τι περίμενες ; την επίσημη απάντηση θα έπαιρνες "δεν λειτουργεί με paypal" κλπ
      συνήθως αυτά τα προβλήματα ήταν θέμα cvv , γενικά λάθος στοιχείων κλπ
    • Μου ήρθε αυτό στο μαιλ.....
      Μήπως θα πρέπει απο το Νοέμβρη που θ εφαρμοστεί για όλους, να το ξανασκεφτουμαι για τη revolut?

Display Spoiler

Fair Usage Policy

Our core mission is to help you save as much money as possible. Certain services we provide are costly to us due to third party fees. For these services we have a monthly free usage limit, after which we will charge a small but fair fee to cover costs. We are working to bring these costs down.
      ATM Withdrawals
      ATM usage is FREE for up to £500 / €650 / $700 (or equivalent) a month, after which there will be a 2% fee applied to further ATM withdrawals until the end of the month. For example, if you withdrew £550 in one month, this would only cost you £1. We have to pass on these costs as Revolut doesn't own the ATMs...yet!

If you are approaching your ATM withdrawal limit, don't worry, you can still spend as much as you want on your Revolut card instead, as this policy ONLY applies to ATM withdrawals
      Credit cards and USD debit cards
      Supporting debit card top-ups in USD is expensive for us. We're working to bring these costs down, but until then we have to charge:

1% per top-up with a credit card
      3% per USD top-up with a debit card
      4% (1% + 3%) per USD top-up with a credit card

In these cases, it might be cheaper for you to top-up via bank transfer.
      Cross-currency transactions
      Cross-currency transactions (Send, Spend, Transfer, Exchange) are free up to £5,000 / €6,000 / $6,000 (or equivalent) per month. A 0.5% fee will apply to further cross-currency transactions performed during the same calendar month.

For example, if you have £6,000 on your account, and you exchange £5,000 into euros, this is FREE. Then, if you decide to exchange the remaining £1,000, there will be a £5 charge.This policy only applies to cross-currency transactions; so if you transfer £6,000 to a GBP account, it will still be FREE.

This will apply to new users from 9th September 2016 and existing users from 9th November 2016.
      Illiquid Currencies
      For most currencies we provide you with the interbank rate...Awesome! However there are some illiquid currencies such as Thai Baht and Russian Ruble which are difficult for us to trade. For these currencies we will give you the best rate we can. You can check all these rates within the app.
    • Διαφήμιση
    • Εντάξει δε λέει και τίποτα ιδιαίτερο.
      Σφίγγουν λιγο τα λουριά σε όσους χρησιμοποιούν την κάρτα για αναλήψεις από ΑΤΜ και τις φορτίσεις με πιστωτικές.
      Σε μένα δεν στειλανε email ακόμα. :)
      Για τους ψιλικάτζήδες σαν κι εμάς δεν τρέχει κάστανο.

Even dead i will fight.
    • μιλαει για 1%-4% για πιστωτικές και 3% για χρεωστικές. για σκεψου οτι βαλαμε τη revolut για να μην εχουμε το 3% του paypal στα gredit.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Εντάξει δε λέει και τίποτα ιδιαίτερο.
      Σφίγγουν λιγο τα λουριά σε όσους χρησιμοποιούν την κάρτα για αναλήψεις από ΑΤΜ και τις φορτίσεις με πιστωτικές.
      Σε μένα δεν στειλανε email ακόμα. :)
      Για τους ψιλικάτζήδες σαν κι εμάς δεν τρέχει κάστανο.
      Αυτό ακριβος.
      Επηρεαζει πιο πολύ τις Αμερικανικες τράπεζες και χρήστες και αυτους που μεταφερουν μεγαλα ποσα.
      Εμενα μου ηρθε σαν ενημερωση στην εφαρμογή.
      You may think you can fly - but you better not try
    • Το Paypal το αποφεύγω σαν το διάολο όσο μπορώ.
      Την Revolut την φορτίζω με έμβασμα σε Barclays που κοστίζει 1€. (Πιθανών άλλες τράπεζες να εχουν μεγαλύτερες ή χαμηλότερες χρεώσεις από την Πειραιώς που τα στέλνω εγώ).
      Από τι είδα και κατάλαβα με τον τρόπο που την χρησιμοποιώ δεν έχω την παραμικρή επιβάρισνση.
      Αν δεις πως υπάρχει κάτι άλλο φθηνότερο εννοείται πως τους αλλάζεις. Την δουλειά σου θέλεις να κάνεις. Δεν χωράνε συμπάθειες κι αντιπάθειες σε αυτά τα πράγματα.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • @divo ήρθε το τέλοςςςςς :))

ρεε παιδιά , μόνο την καταστροφή δε φέρατε

οι χρεώσεις ΥΠΗΡΧΑΝ (δε πρόσεξες το USD καν) εδώ και καιρό
      το νέο είναι το τελευταίο

ε αν έχεις 6000 στο λογαριασμό , τι να κάνουμε , ας σε χρεώσουν και κάτι :)))
    • Και Εμείς που τα έχουμε στείλει στη Citibank σε. USD $ τι θα κάνουμε ???? :razz:
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Και Εμείς που τα έχουμε στείλει στη Citibank σε. USD $ τι θα κάνουμε ???? :razz:
      από τη citibank εννοείς ;
      και γιατί τα έστειλες σε usd ;
    • :mrgreen: Όταν μας τα δίναν σε βαλίτσες ήταν σε $$$$$$$ :whistling: :P
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      :lol: :lol: :lol: