Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 413.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
charlie2alpha - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μόλις κάνει αναβάθμιση το official app σε νέα έκδοση, πολύ πιθανό να θα τα χάσεις όμως ” Fixed
-
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση για την ελληνική ROM, XTRV ή AROMA δεν έχει σημασία: κατά το setup μετά απο FR, βγαίνει ο wizard της Google? Κι αν ναι, δίνει την επιλογή να κάνεις restore απο το cloud? Έχω την υποψία πως όχι μια και είναι China source based, αλλά δε ξέρω και σίγουρα μια και μπορεί να το έχουν πειράξει οι devs του xiaomi.eu
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
ΜήνυμαΚαλές όλες οι συμβουλές για να μας βγάζει τον καιρό αλλά κάπου καταντάει κουραστικό. Εγώ λοιπόν παρατάω στο αυτόματο τη ζώνη ώρας κι ας κουνήσει τον ποπό της η Huami (δεν βγάζει η ίδια η Xiaomi την εφαρμογή) να φτιάξει τα bugs. Γιατί για bugs μιλάμε.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Έχω την miui 10 μπαίνω στο mi fit πάω προφίλ > mi band > εισερχόμενη κλήση > απενεργοποιώ τον διακόπτη των εισερχόμενων κλήσεων τον ενεργοποιώ και μου γράφει το εξής μήνυμα :::Για λήψη κλήσεων alerts Ανανεώστε το τηλέφωνο σας στην ποιο πρόσφατη έκδοση του MIUI.. ” Το ίδιο μου έγραφε, αγνόησέ το, δουλεύει κανονικά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παιδιά όπως λέει και ο Δημήτρης είναι με τις ώρες του. Το πρωί που ξύπνησα έδειχνε συνδεθείτε με το κινητό μπλα μπλα. Τώρα μετά από 2ώρες τα δείχνει όλα και την τρέχουμε θερμοκρασία και τα έχω όλα στο αυτόματο. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και το αφήνω να κάνει τα δικά του! ” Συμφωνώ, μια απο τα ίδια εδώ με τη διαφορά οτι δε το κρατάω συνεχώς συνεδεμένο αλλά παρόλα αυτά δεν είδα ποτέ την οθόνη που λέει συνδεθείτε κλπ. Οτι να ναι, δεν ασχολούμαι.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα πριν ημέρες σας είχα πει ότι κάποιος χρήστης δημιούργησε bug report για το 4G+ carrier aggregation (4g+) on xiaomi mi 8 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum σήμερα το πρωί είδα στον λογαριασμό μου μια ειδοποίηση που αφορούσε την παραπάνω bug report. Είναι από έναν Miui Bug Hunter στο πρώτο μήνυμα λέει ότι θα το εξετάσουν το θέμα forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=4249601&pid=31883353 και μετά από λίγες ώρες απαντάει ότι δεν υποστηρίζει τον παραπάνω συνδυασ…
-
ΜήνυμαΚαιρό έχω κι εγώ αλλά χωρίς τρέχουσες συνθήκες, για λίγο εμφανίστηκαν αλλά μετά χάθηκαν πάλι και δείχνει μόνο την πρόγνωση. Τρέχα γύρευε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Πάτα στο βαθιά (ποιο κάτω) για να επιλέξεις εσύ τι να σβήσεις ... αυτά τα "one click solution" της xiaomi είναι $@!$!@$ ... δεν γίνεται δηλαδή να πατάς στο κουμπί για λύση "προβλημάτων" μπαταρίας και να σου κλείνει η @#$!$ εφαρμογές που έχεις βάλει να λειτουργούν αυτόματα κλπ .... ” Εγώ θα ονόμαζα τις λύσεις αυτές... κινέζικες! Για εκκαθάριση εμπιστεύομαι ποιο πολύ το Files GO της Google. Να προσθέσω οτι πέρασα απο χτες την MiUI 10 Global Beta ROM, απλά γιατί βαριόμο…
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από drivth: “Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό?” Πέρσι που έκανα τέτοιες δοκιμές στο Note 4 είχα συναντήσει κάτι παρόμοιο. Η λύση που βρήκα τότε είναι η αφαίρεση του ims από το APN και η δημιουργία καινούργιου APN με APN: ims APN type: ims APN protocol: IPv4/IPv6 Για όνομα βάζεις ότι θες, δεν έχει σημασία για την λε…
-
Παράθεση από drivth: “Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό?” Πέρσι που έκανα τέτοιες δοκιμές στο Note 4 είχα συναντήσει κάτι παρόμοιο. Η λύση που βρήκα τότε είναι η αφαίρεση του ims από το APN και η δημιουργία καινούργιου APN με APN: ims APN type: ims APN protocol: IPv4/IPv6 Για όνομα βάζεις ότι θες, δεν έχει σημασία για την λειτουργία του. Με αυτόν τον τρόπο η γενική κίνηση δε…
-
Όσοι έχετε θέμα συγχρονισμού με το Mi Cloud, είναι bug της ROM και το έχουν φτιαγμένο στο changelog για τη developer ROM αυτής της βδομάδας στο επίσημο forum. Παράθεση από deng我: “ MIUI 10 Global Beta ROM 8.10.25 Changelog Preview: Optimization and Bug Fixes Important Bug Fixes Fix - Mi Cloud Backup does not work since 8.9.20 update to 8.10.11 Fix - Mi store icon is not showing in notification panel Fix - Mi Music controls does not display on lock screen in MIUI 10 Fix - Texts display overlap in…
-
-
Παράθεση από Giannisagal: “ρε παιδες τι ειναι το mail που μου ηρθε μολις????? αλλαξε κατι στις ρομ ???? ” Ίσως σχετίζεται με αυτό;
-