Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Όλα τα FM ραδιόφωνα σε xiaomi βγάζουν τον ήχο από ξεχωριστό κύκλωμα που δεν περνάει από το audio policy των media, κοινώς χρειάζεται το όποιο mod να πατσάρει ξεχωριστά το audio policy αρχείο για τον ήχο του ραδιοφώνου και πολλές φορές αυτό δεν λειτουργεί σωστά σε κάποιες ROM ή και συσκευές.

• Παράθεση από Kefalas99: “Παιδιά να ενεργοποιήσω την κρυπτογράφηση στη συσκευή μου; Έχει κάποια μειονεκτήματα; Γιατί έχω ακούσει ότι μετά την κρυπτογράφηση κάποιοι κόλλησαν στο TWRP ,δεν μπορούσαν να μπουν στο reocovery και είχαν προβλήματα γιατί το κινητό δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν μέσω υπολογιστή λόγω ότι ήταν κρυπτογραφημένο το storage.Επίσης υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο αργό το storage λόγω της κρυπτογράφησης ; Ευχαριστώ.. ” Σίγουρα η κρυπτογράφηση του data storage μιας συσκευής έχει…

• Παράθεση από Giannisagal: “Καλημεριζω......εδώ και 2 ρομ το play store δεν αναβαθμίζει εφαρμογές...γράφει αναμονή για λήψη κάτω από αυτές....έχω χάσει κάποιο επεισόδιο ξέρει κάποιος????? ” Δοκίμασε force close τις υπηρεσίες Google play καθώς και την εφαρμογή των Λήψεων και μετά από 10 δευτερόλεπτα ξαναπροσπαθησε.

• Παράθεση από mplevris: “Έκανα downgrade στην 8.12.13 για το θέμα που είχα με τις γραμματοσειρές και γενικά το σωστό display και μετά από αυτό δεν μπορώ να ανοίξω την συλλογή μου βγαζει το εξης σφάλμα android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 92 to 91 at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.onDowngrade(Unknown Source:33) at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getDatabaseLocked(Unknown Source:413) at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getReadable…

• Παράθεση από leonidas009: “δεν το ειπα ειρωνικα..απλως να ρωτησω πως κ δεν βαζουνε στην ελληνικη rom να εχει απο πριν μεσα κ την gcam(αυτη που δεν κολλαει)...εχει καποιο παιδι δοκιμασει στην τελευταια rom να μας πει ποια gcam δεν κολλαει? ” Γιατί η gcam διαθέτει πολλά και διαφορετικά ports ανά συσκευή και σε πολλές ROM η Xiaomi αλλάζει τις βιβλιοθήκες για την κάμερα με αποτέλεσμα κάποια ports που λειτουργούσαν πιθανότατα να μην λειτουργούν πλέον. Φαντάζεσαι λοιπόν τι δουλειά θα χρειαζόταν καταρχ…

• Θα γίνουν re-upload οι προβληματικές ROM. Θα ενημερώσουμε σχετικά όταν είναι έτοιμες.

• Παράθεση από mplevris: “Περάστηκε η XTRV σε redmi note 6 pro (tulip) .Το μόνο που βλέπω λίγο περίεργο είναι ότι στα μηνύματα το κείμενο φαίνεται κάπως μεγάλο ” Πρόβλημα από το source και αυτό. Γενικά υπάρχει θέμα με τα fonts σε αυτή τη ROM σε κάποιες συσκευές.

• Παράθεση από panos78: “Ομοίως και εδώ. Γιατί; ” Πρόβλημα από το source δυστυχώς. Οι συσκευές που τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τον launcher (ή τον setup wizard αν μιλάμε για factory reset) είναι οι εξής: Redmi 3S, Redmi Note 4 MTK, Redmi Note 4 (mido), Redmi Pro ίσως και Mi Max.

• Παράθεση από ktsiaras: “@'MIUI_ART' rom δεν θα έχουμε σήμερα ” Υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τις νέες ROM λόγω του eu source και όχι μόνο. Μάλλον θα καθυστερήσουμε και ίσως πάμε αύριο με τις ROM, να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει ανακοίνωση όταν έχουμε κάτι νεότερο. Προς το παρόν περιμένουμε.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από akath: “Στο συγκεκριμένο κινητό (Redmi 6 pro) όταν δίνω την εντολή fastboot flash recovery μου βγάζει failed. ” Έχεις ξεκλειδώσει bootloader ? Γιατί δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “@geotop λάθος συγνώμη @geoanto555 μπορείς να μας αναλύσεις τι φταίει και δεν κρατάει το twrp; Μήπως εάν πριν το format data εάν φλασάρεις το TWRP.img εάν σε αφήσει και δεν σου βγάλει unable to mount, μέσα από το twrp που έχεις κάνει σκέτο boot αντί για flash το κρατήσει; Και συνεχίζεις για format data, reboot recovery , πέρασμα xtrv , factory reset και install; ” Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτό. Υπάρχει συνήθως ένα script σε κάποιο partition (παλιά ήταν στο /system/etc/, τώρ…

• Συμφωνώ και με τους 2. Σε 191 ώρες που ξεκλειδώνω και εγώ το whyred μου, θα περάσει το Nikel στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Δεν μπορώ να πω ότι μετανιώνω για την αγορά. Ναι θέματα με τη αυτονομία, αλλά σχεδόν 3 χρόνια τηλέφωνο που έχει φάει τα ΑΠΕΙΡΑ φλασαρίσματα, έχει πέσει 4 φορές (και δεν πάθει ούτε μια γρατζουνιά, μόνο τα τζαμάκια έσπασε όπως και αναμενόταν) και δεν μασάει μία ακόμα.

• Παράθεση από vanni: “@BanditGR άρα η γνώμη σου είναι για μέσα του 19 και μετά; ” Δεν έχει σημασία η γνώμη η δικιά μου ή κανενός άλλου. Θα το βγάλει η Xiaomi, όταν νομίζει ότι πρέπει, όποτε και να είναι αυτό.

• Παράθεση από vanni: “Καλημέρα παιδιά, έχει ακούσει κανείς ή ξέρει αν το κινητό θα πάρει android 9; Έχει βάλει κάποιος καμία custom ρομ με pie να μας πει εντυπώσεις; ” Καλύτερα να μην πάρει για αρκετό καιρό ακόμα. Στο Android 9 (API level 28) έχουν σφίξει κατά πολύ τα μέτρα ασφάλειας, υποτίθεται για το καλό μας, ενώ στην ουσία αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή τόσους στους developers των απλών εφαρμογών όσους και στους modders εφαρμογών ή τους δημιουργούς custom ROM. Προσθέστε σε αυτό και το γε…

• Παράθεση από amavroudis: “Σε poco με android 8, 9 περνάς root με magisk και όχι με su. Δεν δουλεύει το su, ξεπεράστηκε... ” Για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Chainfire σταμάτησε ΕΝΤΕΛΩΣ την ανάπτυξη του supersu στο Nougat. Σε Oreo και Pie πλέον το Magisk είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλος (γνωστός τουλάχιστον) root manager που να δουλεύει.

• Παράθεση από tan: “Καλησπέρα παιδιά! Μόλις έκανα flash από το twrp την εφαρμογή με τον updater σε mido. Είμαι σε αυτό το στάδιο Μόλις μπείτε στην MIUI, πηγαίνετε Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση και κάνετε μία Διαγραφή/Καθαρισμό Δεδομένων και είστε έτοιμοι. Οι επιλογές που έχω είναι εκκαθάριση όλων των δεδομένων & εκκαθάριση προσωρινής μνήμης,τί από τα δύο; ” Όλων των δεδομένων για να είσαι σίγουρος. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι αν η εφαρμογή σου δουλεύει κανονικά ΔΕΝ χρειά…

• Αν δεν έχεις δει κάτι κακό μη του δίνεις σημασία.

• Παράθεση από George 21: “Σε εμένα δεν παίζει με την καμία ούτε μετά από επανεκκίνηση ” Δοκίμασες διαφορετικές εκδόσεις ? Αν δεν ανοίγει δυστυχώς έχει θέμα το Pie με την εφαρμογή. Δυστυχώς.

• Παράθεση από varitimos84: “Τελικα αυτο εκανα...αλλα δε βλέπω να μπλοκαρει in-app διαφημισεις.. ” Θα ανοίξεις το Magisk Manager, θα πας στις Ρυθμίσεις και θα βρεις μια επιλογή που λέει για "Systemless Hosts". Μη με ρωτήσεις πως μεταφράζεται αυτό στα ελληνικά (δεν υπάρχει κατά λέξη μετάφραση και οποιαδήποτε απόπειρα θα ήταν τουλάχιστον αστεία). Πάτα την επιλογή αυτή. Θα πάρεις ένα σύντομο μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης ότι το Systemless Hosts έχει τώρα εγκατασταθεί ως Magisk module. Θα κάνεις re…