Στο συγκεκριμένο κινητό (Redmi 6 pro) όταν δίνω την εντολή fastboot flash recovery μου βγάζει failed.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Θέλει dummy αρχικά, αν δεν κάνω λάθος.
Δες τον αντίστοιχο οδηγό για το whyred.
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Φαντάζομαι το έχεις ξεκλειδωσει... -
Σκέτο boot , όχι flash και μετά κάνεις από περιβάλλον TWRP τις κινήσεις, δες και εδώ...
Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης
first method:
fastboot boot "recovery.img"
in that booted twrp recovery flash twrp .img again and it will work -
Ο/H makis1024 έγραψε:
@geotop λάθος συγνώμη @geoanto555 μπορείς να μας αναλύσεις τι φταίει και δεν κρατάει το twrp; Μήπως εάν πριν το format data εάν φλασάρεις το TWRP.img εάν σε αφήσει και δεν σου βγάλει unable to mount, μέσα από το twrp που έχεις κάνει σκέτο boot αντί για flash το κρατήσει; Και συνεχίζεις για format data, reboot recovery , πέρασμα xtrv , factory reset και install;
Θα διαβάσετε κάπου ότι αν πειράξεις (διαγράψεις/μετονομάσεις) τα εν λόγω αρχεία, το TWRP θα διατηρηθεί. ΔΕΝ το συνιστώ σε stock ROM, καθώς πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά και μετά να μην μπουτάρει με τίποτα το σύστημα και να χρειάζεται fastboot ROM μέσω Mi Flash.
Απλά φλασάρουμε το TWRP, μπουτάρουμε σε αυτό, swipe για να γίνουν οι αλλαγές στο /system partition, και η πρώτη δουλειά που κάνουμε είναι format data. Μετά αντί για reboot recovery, κάνουμε reboot bootloader και ξαναφλασομπουτάρουμε (ωραία λέξη ανακάλυψα) TWRP, το οποίο η λογική λέει ότι πλέον θα μπορεί να κάνει σωστά mount το /data partition και άρα μπορούμε να αλλάξουμε τη ROM και να απαλλαγούμε έτσι από το βραχνά του να χάνουμε το recovery (η νέα ROM θα φλασάρει το δικό της /system partition). Εναλλακτικά αν θέλουμε να είμαστε στην επίσημη για τα OTAs, βάζουμε lazyflasher ή root με Magisk.
Αυτά. -
Ο/H akath έγραψε:
Στο συγκεκριμένο κινητό (Redmi 6 pro) όταν δίνω την εντολή fastboot flash recovery μου βγάζει failed.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H akath έγραψε:
-
-
Το ίδιο θέμα εχω και εγώ εδω κ μια εβδομάδα που ξεκλείδωσα και έβαλα twrp+ xtrv. Δείχνει 0 την εσωτερική. Τώρα όπως είναι αν κανω format data θα χαθεί το twrp? Την ρομ την εχω στην sd οποτε δεν χάνεται. Αν δεν χαθεί το twrp το κανω μια δεν τρέχει τίποτα.
-
-
Οκ οπότε μονο data επιλέγω. Κ το άλλο twrp το ίδιο έδειχνε παρόλο που κόλλαγε πολύ. Το πρωί το επιχειρώ. Δεν θέλει κ τα υπόλοιπα..? Factory reset wipe cache and dalvik?
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0