Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από xnikos: “τότε μπορεί να είναι θέμα κρυπτογράφησης του data partition... αν είσαι σε developer και θέλεις να γυρίσεις σε stable, θέλει factory reset από TWRP edit: ναι δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων και reboot ” Αυτό φοβάμαι και εγώ. @gthom, όταν πήγες για πρώτη φορά από επίσημη ROM σε κάποια XTRV είχες κάνει format data ? Αν όχι, τότε το /data partition έχει ακόμα την κρυπτογράφηση της επίσημης ROM πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει διάφορα περίεργα φαινόμενα όπως το να μην βλέ…

• Το 9 είχε βγεί 15 Νοέμβρη και βάλε, οπότε υπομονή.

• Όπως το Precise Volume για παράδειγμα.

• ενημερωση

BanditGR - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Η Stable σε αυτή τη συσκευή ήταν πάντα ένα μεγάλο ανέκδοτο.

• Παράθεση από blackm76: “1)υπαρχει stable me miui 10 για το mi3 μου;;; 2)να μεινω με την xtrv η να βαλω stable για μεγαλυτερη σταθεροτητα;;; ” 1) Όχι και αμφιβάλω εξαιρετικά αν θα βγει. 2) Ότι σου δουλεύει καλύτερα.

• Είναι λάθος τα στατιστικά του app usage. Θα πρέπει να πας στις 3 τελείες κάτω δεξιά και να βρεις την επιλογή "Enable More stats" δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο υπομενού βρίσκεται και να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής με USB debugging ενεργοποιημένο. Πάντως σε γενικές γραμμές με Messenger, Facebook, Instagram, WhatsApp εγκατεστημένα μια χαρά είσαι για τη συγκεκριμένη συσκευή. Αν περιμένεις κάτι παραπάνω περιμένεις κάτι που απλά δεν μπορεί να συμβεί σε Mediatek chipset της συγκεκριμένης αρχιτ…

• Παράθεση από blackm76: “παιδια την βοηθεια σας για το mi3 μου... τελικα γινετε αναβαθμιση η οχι;;; θα μπορω να κανω αναβαθμιση μονο stable rom(να γυρισω απο xtrv se stable;) η δεν θα αναβαθμιζετε καθολου;;; ” Νεότερες 10αρες δεν αναμένεται να υπάρξουν. Πέραν αυτού δεν υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις και δυστυχώς όλα δείχνουν (μέχρι στιγμής) ότι Mi3, Mi4 δεν πρόκειται να πάρουν άλλες ROM.

• Παράθεση από miltosdelis: “ Πώς διορθώνεται αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να μπω να σβήσω ένα παλιό αντίγραφο ασφαλείας μέσα από του κινητού τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρέπει να το διορθώσει η Xiaomi. Το Mi Cloud είναι εδώ και καιρό προβληματικό.

• Παράθεση από komis: “Ολα καλα σε νικελ μονο μου δεν μπαινει στα θεματα και δεν βρισκω την επιλογη να αλλαξω region στις προσθετες ρυθμισεις ” Δοκίμασε να μπεις στα θέματα από τις ρυθμίσεις και όχι από την εφαρμογή. Region απ' όσο θυμάμαι στην Cn/eu δεν άλλαζε και από παλιά, είναι κλειδωμένο σε China που για μια περίοδο είχε γίνει Πολωνία και είχαμε θέματα με τα SMS. Δεν θυμάμαι τελικά αν και πως είχε επιλυθεί αυτό, καθώς έχει να κάνει με το /cust partition που στην cn/eu δεν έχει τις επιλογές τη…

• Δεν χρειάζεται έλεγχο το antirollback status στο Santoni, καθώς έχει μείνει στο Nougat. Το antirollback αφορά συσκευές από Android 8 και άνω και μόνο όσες έχουν ενεργοποιημένο τον έλεγχο.

• Παράθεση από giannnis12: “Γιατί πήγαμε σε China source; Δεν θα ξανά βγάλετε σε global; ” Είναι καθαρά τεχνικός ο λόγος και σχετίζεται με την διαδικασία παραγωγής των XTRV ROM που βρίσκονται σε Android 8 και 9. Σε αυτές τις ROM, μετά από μια συγκεκριμένη έκδοση σταμάτησαν να λειτουργούν κάποια πράγματα όπως παλιά και αφού δώσαμε κάποια πίστωση χρόνου μήπως και έχουμε κάποια εξέλιξη, τελικά αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω στο China source, όπου αυτά τα προβλήματα δεν υφίστανται και δεν χρειάζεται να…

• Παράθεση από Dimos Foutsis: “Ναι αυτό εννοώ σόρρυ, πως το κάνω unroot.θελω να παίξω λίγο με root αλλά επειδή με την τελευταία rom το κίνητο είναι κομπλέ δεν θέλω να το χαλασω Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του Magisk Unistaller, την φλασάρεις μέσω TWRP και τέλος.

• Καλό θα είναι να τις αφαιρέσεις τελείως αυτές τις εφαρμογές (εφόσον δεν τις χρειάζεσαι και δεν τις χρησιμοποιείς) να έχει ήσυχο το κεφάλι σου.

• Παράθεση από gravvity: “Καλησπέρα σε όλους παιδιά!!! Το Redmi Note 4X της αδερφής μου φαίνεται πως brickάρε κατά την διάρκεια update.... χρησιμοποιώ τον οδηγό για να το επιδιορθώσω όμως κολλάω σε ένα βήμα. Ακολουθώ τα πάντα βήμα-βήμα, κατεβάζω την Redmi Note 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download. Κατεβάζω σαν rar ξεζιπάρω κανονικά, ανοίγω το Flash Tool, αντικαθιστώ το αρχείο img όμως όταν μου ζητάει το MT6797_Android_scatter.txt δε το βρίσκω! Μπορείτε να με βοηθήσετε; Κάνω κάτι …

• Παράθεση από charlie2alpha: “Πάντως δε ξέρω γιατί στο Whyred πχ βάζουν άσχετο build fingerprint, το μόνο που χρειάζεται είναι 3 γραμμούλες στο build.prop Source Code (3 lines)Η τρίτη γραμμή είναι απαραίτητη απο το Μάρτιο και μετά, μου πήρε λίγο χρόνο να το ανακαλύψω. ” Η τρίτη γραμμή προστέθηκε πράγματι μετά το security patch του Μαρτίου και πρέπει να ματσάρει την ημερομηνία του security patch της ROM.

• Παράθεση από lak100: “νομιζα επειδη δοθηκε η αρομα οτι λυθηκαν τα οποια θεματα. ερωτηση πως περναμε το magisk η γενικα πως ρουταρουμε ” Λύθηκαν ως ένα βαθμό. Το θέμα είναι ότι η aroma υποστηρίζει μόνο συσκευές που στηρίζονται σε framebuffer γραφικά και επειδή η εν λόγω τεχνολογία δεν πρόκειται να υποστηρίζεται στο μέλλον (ήδη στις νέες συσκευές ΔΕΝ υποστηρίζεται), πρόκειται για ένα νεκρό project. Καλύτερα να πηγαίνεις για XTRV και flash τα υπόλοιπα με τον κλασσικό τρόπο (ανά zip).

• Παράθεση από gaiosgf: “παιδια μια απορια σχετικα με την εφαρμογη του ρολογιου, που δεν δουλευει σε μερικους με την νεα ρομ:παρολο που δεν ανοιγει η εφαρμογη, μου δειχνει στη μπαρα ειδοποιησεων την ενδειξη για τα ξυπνητηρια που εχω ρυθμισμενα,αυτο τι σημαινει; θα χτυπησει το πρωι το ξυπνητηρι ή οχι; ” Κατά 90% θα χτυπήσει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν κάνεις και εσύ ενημέρωση στην εφαρμογή του ρολογιού, από το link που δόθηκε στο προηγούμενο μήνυμα. Φαίνεται να λύνει τα προβλήματα.

• Παράθεση από kostas_thess: “Περάστηκε σε whyred και η συσκευή πετάει, κάθε ίχνος lag εξαφανίστηκε (με εγκατεστημένο Magisk)!! Πολύ ωραίες οι νέες προσθήκες όπως face unlock, θέματα, κλπ (βέβαια εμείς του whyred τα είχαμε από τον @UserXP ). Περνάει και πιστοποίηση play protect!!! Τώρα μια ερώτηση: μου ήρθε mail από την google ότι ο λογαριασμός μου περάστηκε σε νέα συσκευή (λογικό μετά από fr) και ότι δεν έχω εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές google στο MiMix2s!?!?!? Γιατί το βλέπει σαν MiMix2s? Να…

• Παράθεση από lak100: “Ποιο και πως φλασσρουμε twrp για το pocophone; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την παραδοσιακή μέθοδο μέσω fastboot. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το TWRP image που θα βρεις μέσα στη ROM.

• Παράθεση από LizaT: “Από το μεσημέρι και μετά όχι (πάντα χρησιμοποιώ φορτιστή τοίχου). Παραμένει στο 0% ” Τότε υπάρχει πρόβλημα ή στην μπαταρία ή στο κύκλωμα φόρτισης. Θα πρέπει να το δει τεχνικός. Δυστυχώς.