Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από LizaT: “Έχω κι εγώ το ίδιο - και σοβαρότερο - πρόβλημα και έχω φρικάρει. Από την Πέμπτη το πρωί έδειχνε να μην έχει φορτίσει κανονικά και να καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία ενώ το τηλέφωνο ζεσταινόταν πάρα πού. Το πρόβλημα συνεχίστηκε μέχρι και χθες το βράδυ, θεώρησα ότι είναι θέμα μπαταρίας και σήμερα το πρωί που είχα το χρόνο λόγω μη εργασίας, απευθύνθηκα σε έναν τεχνικό αλυσίδας για αντικατάσταση. Την παρήγγειλε και μου είπε ότι θα την είχε αργότερα οπότε και θα με ειδοποιο…
-
Παράθεση από ptoube: “Η cn/en έχει ελληνικά; ” Βεβαίως. Παράθεση από thanasisk: “και εγώ με global είμαι. Δεν νομίζω οτι έχουμε προβλημα να περιμένουμε λίγο μέχρι να κατασταλάξει το θέμα κάπου. αν δεν ξαναβγεί global, τότε θα γυρίσουμε σε cn/en. επειδή όμως δεν έχω όρεξη για factory reset, απλώς περιμένω. ” Δεν υπάρχει ζήτημα που θα κατασταλάξει το θέμα. Έχει κατασταλάξει. Η XTRV επιστρέφει από την επόμενη ROM (8.10.25) σε cn/eu source σε ΟΛΕΣ τις συσκευές. Τώρα αν ο Γιώργος συνεχίσει να προσφέρ…
-
Εγώ πάλι χωρίς να θέλω να γίνω προάγγελος κακών, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι έφταιγε το trackview, είναι πάρα πολύ μεγάλο το ποσοστό χρηστών και στα official forums που εντόπισε το πρόβλημα στην ενημέρωση κάποιων google apps για να είναι τυχαίο.
-
Παράθεση από nikolasf: “Το πρόβλημα είναι πως το λύνουμε τώρα.... Επαναλαμβάνω είμαι μεσα στην εγγ΄υηση και το κινητό είναι το 10πύρηνο που εισήγαγε η info quest! ” Έχει δοθεί απάντηση στην προηγούμενη σελίδα με σχετικό link για το bloatware removal tool. Μέσω αυτού θα απεγκαταστήσεις απλά το Google Duo και το πρόβλημα λογικά θα σταματήσει.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Δυστυχώς λέτε αλλά δεν είναι έτσι, η Xiaomi πρέπει να τηρήσει τους όρους της αδειοδότησης των εφαρμογών της Google οι οποίες παρεπιπτόντως αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία, είδατε τι έγινε πρόσφατα εξάλλου με την αντιμονοπωλιακή καταδίκη της εδώ στην ΕΕ, πλέον θα χρεώνει την σουίτα εφαρμογών της περίπου $40 ανά συσκευή.. Στους όρους λοιπόν της αδειοδότησης γίνεται σαφές ποιες εφαρμογές πρέπει να περιλαμβάνονται στην ROM. Οι οποίες εφαρμογές δε μου δημιούργησαν ποτ…
-
Παράθεση από than73: “Ναι αλλά ανά κάνουμε factory reset δε χάνεται κι αυτό?και πολλές εφαρμογές δεν τις κάνει backup πλέον. ” Όχι αν έχεις ορίσει να τοποθετείται σε εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο (SD Card) ή αν φροντίσεις να το αντιγράψεις στο PC πριν το factory reset.
-
Μια χαρά θα συνέλθει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ στις Global εκδόσεις συσκευών, η Xiaomi παρέχει τη συσκευή μαζί με την Global ROM που έρχεται με προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google όπως Videos, Duo, Photos και κανά 2 άλλες που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή ως εφαρμογές συστήματος (και ΟΧΙ εφαρμογές χρήστη). Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές αυτές ΔΕΝ μπορούν να αφαιρεθούν από το χρήστη χωρίς είτε το ξεκλείδωμα της συσκευής και την απόκτηση πρόσβασης root, είτε μέσω της γνωστής εντολής του ADB, pm uninstall (την …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚατάλαβα, όσο μιλάς αυτή....παραγγέλνει
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αν σε πω ποιο θέλει να την πάρω θα πάθεις.......Mi Mix2s Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το θέμα δεν είναι τι θα πάθουμε εμείς, αλλά πόσα...εγκεφαλικά έπαθες εσύ όταν άκουσες ποιο θέλει (πληροφοριακά η πιάτσα στη...Συγγρού είναι full )
-
Παράθεση από than73: “Απλά αν είναι να περάσουμε σε china rom μετά το factory reset δεν θα μπορούμε να επαναφέρουμε γιατί δε θα έχουμε backup. Θα έχω καινούργια ρομ έτοιμη και δε θα μπορώ να την περάσω? Πως θα αντέξω? Τι μας κάνουν οι Κινέζοι με τους Server τους ” Υπάρχει και το κλασσικό Mi backup τοπικά (και ΟΧΙ μέσω cloud), από Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα Ασφαλείας και επαναφορά -> Τοπικά αντίγραφα ασφαλείας, το οποίο δουλεύει μια χάρα και είναι και τριπλάσια πιο γρήγορο να γ…
-
Είναι update της Google σε συνδυασμό με το ποια ROM είναι εγκατεστημένη και προς το παρόν όλα δείχνουν ως ένοχο την 9.6 Global Stable ROM την οποία η Xiaomi απέσυρε κακήν κακώς από τις επίσημες ROM προς διάθεση. Η πιο εγγυημένη λύση είναι ξεκλείδωμα της συσκευής και πέρασμα είτε της 9.5.3 Stable, είτε κάποιας επίσημης (ή ανεπίσημης) developer ROM, με ταυτόχρονο factory reset φυσικά. Εναλλακτικά για όποιον δεν θέλει να ξεκλειδώσει τη συσκευή του, μπορεί απλά να απενεργοποιήσει την εφαρμογή του Go…
-
Το MIUI 10 σε stable μορφή είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα δοθεί σε Stable μορφή για το Canro. Βασικά η υποστήριξη για το Canro σε επίπεδο cn source/xiaomi.eu σταμάτησε πριν από μερικές (developer) ROM. Προς το παρόν θα πρότεινα ενημέρωση της ROM στην τελευταία MIUI 9 stable και βλέπουμε. Προβλήματα με το anti-rollback δεν αναμένεται να έχει το Canro, καθώς το feature αυτό απαιτεί Android 8 και άνω για να ενεργοποιηθεί.
-
Προβλημα με μπαταρια;
ΜήνυμαΣε κλειδωμένες συσκευές χωρίς πρόσβαση διαχειριστή (root), υπάρχει και το εργαλείο του Γιώργου του Καγκελάρη που σου επιτρέπει να αφαιρέσεις προεγκατεστημένες εφαρμογές συστήματος (κυρίως της Google και όχι μόνο) και βασίζεται στο γνωστό ADB tool. Εδώ το link: Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool Edit: Επιλέξτε απεγκατάσταση του Google Duo !
-
η cpu στα κόκκινα
ΜήνυμαΠαράθεση από grvitara: “Παρόμοιο πρόβλημα και εγώ με το ίδιο κινητό. Είναι ζεστό από το πρωί και σε 2 ώρες έφαγε όλη τη μπαταρία. Τι μπορεί να φταίει; ” Χωρίς το διάγραμμα της κατανάλωσης μπαταρίας είναι σχεδόν αδύνατο να πει κανείς, αν και όλα συνηγορούν σε κάποια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο (ακόμα χειρότερα αν είναι και εφαρμογή συστήματος).
-
Μικρό εγκεφαλικό
ΜήνυμαΔεν είναι απλά και μόνο το θέμα του factory reset. Η 9.6.1 είναι μακράν μία από τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ROM που έχουν βγει ποτέ για το nikel, ανεξάρτητα αν την έχουν βαπτίσει ως Global Stable. Σε γενικές γραμμές το nikel ουδέποτε τα πήγαινε καλά ή/και λειτουργούσε όπως έπρεπε με Stable ROMs (με εξαίρεση κάποιες κινέζικες, καθώς για την αγορά της Κίνας βγήκε αρχικά και σε αυτή απευθυνόταν). Από την κυκλοφορία του ακόμα θυμάμαι τεράστια προβλήματα με τις τότε MIUI 8 Global ROMs, σε σημείο η χρήση developer…
-
Παράθεση από Kostas Kiriakidis: “καλημερα παιδια κανενα νεο ποτε θα βγει για nikel ? ” Όταν την βγάλει η Xiaomi θα την βγάλουμε και εμείς.
-
Δεν έχει ενσωματωθεί κάποιο patch στην 8.10.11 για το whyred. Σαφέστατα και αν είναι επιθυμία του @UserXP μπορεί να βγάλει νέα patches για αυτή την έκδοση, οπότε και φαντάζομαι ότι θα βγάλει σχετική ανακοίνωση. Πέραν αυτού, αν αλλάξει το source της ROM μελλοντικά, προφανώς και θα χρειαστεί να βγουν νέα patches. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος παρεξήγησης.