Magic WormHole
-
-
Τα top-15 σeξι επαγγέλματα για άντρες και γυναίκες [λίστα] ·
Ο καβγάς που ξεκίνησε στο Facebook λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία – Newsbeast
ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Προσοχή! Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σeξ!
ΕΠΟΣ: Ερασιτεχνική ομάδα στην Καβάλα ψάχνει παίκτη με αγγελία σε ΤΕΙ! (photo) - Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη
7 απίστευτα πράγματα που πιστεύουν για τις γάτες σε διάφορα μέρη του κόσμου - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Drone εντόπισε άγνωστη φυλή που δεν έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο - -
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς! να είσαστε πάντα καλά και να χαίρεστε τους αγαπημένους σας !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα στην παρεα. @takisfrag χιλιοχρονος και παντα γερος και δυνατος. Μια εβδομαδα διαβαζω τωρα εδω μεσα για τα κινητα του αρχηγου.ποσο μεγαλο σκουληκι ειναι τελικα.αξιος ο τιτλος του ανηκει χωρις καμια αμφιβολια.
-
Το 1+ μπηκε αγγελία, το επόμενο περιμένει καρτερικά στο καλάθι...
Μου χουν κάνει μεγάλη ζημια τελικά κ το πριξελ, αλλά και αυτό το δώρο από το φωςμεσαστοκουτί...με καταράστηκαν τα φστικα τα κινεζάκια, να μη βρίσκω ησυχία με τα κινητά!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παρασκευή σήμερα δίνω στην μικρή το κινητό της, Redmi3s. Με λέει μπαμπά δεν δουλεύει το touch. Το παίρνω εγώ και διαπιστώνω ότι έχει δίκαιο. Είχα XTRV beta τελευταία πέρασα global stable & beta. Το πρόβλημα παρέμεινε. Κατόπιν υποδείξεις του Τάκη μπήκα στο CIT δυστυχώς δεν πέρασε το τεστ, αν είναι το σωστό.
Τώρα τι κάνω κύριοι? Το έπαθε στο ξαφνικό, άλλο που δεν θέλει η μικρή να πάρει καινούργιο.
Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ το λέω για να προλάβω σχόλια.
Εδώ το video kjYJkSvuYscLqR749
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συνηθως η μικρές πλέον λένε μπαμπάαααα δεν έχει μήλο... Άρα καλά πάμεΠότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Αν σε πω ποιο θέλει να την πάρω θα πάθεις.......Mi Mix2s
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν σε πω ποιο θέλει να την πάρω θα πάθεις.......Mi Mix2s
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
)
-
Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ξεκίνησε από iphone και συμβιβάζεται με MI MIX2S
Κατάλαβα, όσο μιλάς αυτή....παραγγέλνει
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Το 1+ μπηκε αγγελία, το επόμενο περιμένει καρτερικά στο καλάθι...
@spideman3
Μήπως συμβιβάζεται η κόρη με μεταχειρισμένο 1+6?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0