Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προβλημα με μπαταρια;
ΜήνυμαΠαράθεση από jim_600v: “ναι αλλαξα και καρτα sim, τωρα λεω να δοκιμασω reset to factory setting μηπως δω καμια βελτιωση, να πω επισης οτι στο κινητο δεν εχω κανει καμια νεα εφαρμογη εγκατασταση εδω και 3 με 4 μηνες. ” Η 4η κατά σειρά εικόνα δείχνει ότι η συσκευή έμεινε ενεργή για σχεδόν όλο το χρόνο της μιάμισης ώρας έστω και με κλειστή την οθόνη. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και παρόλο που δεν έκανες εγκατάσταση κάποια νέα εφαρμογή, μπορεί τη ζημιά να στην έχει κάνει κάποια ενημέρωση υπάρχουσας ε…
-
Όχι, ROM θα έχουμε από την επόμενη εβδομάδα. Οι κινέζοι έχουν ακόμα αργία.
-
Παράθεση από Kefalas99: “@BanditGR Στα developer options, υπάρχει μια κάτω τελευταία επιλογή που λέγεται "MIUI Optimization". Διάβασα αρκετά για αυτήν αλλά ο κύριος ρόλος της είναι να ενεργοποιεί τον CPU και να τον βάζει στην maximum λειτουργία του.Αν το απενεργοποιήσω μήπως αυξηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Στην ουσία δεν κάνει το ίδιο που κάνει εν μέρει το script που έφτιαξες; ” Δεν έχει καμία σχέση η επιλογή MIUI optimization με τη χρήση του επεξεργαστή και σε καμία περίπτωση δεν κάνει ό…
-
Παράθεση από nikanta: “Το πέρασε το magisk αυτόματα και δεν χρειάστηκε τίποτα μετά.Το κινητό λειτουργεί άψογα αλλά ανά διαστήματα κολλάει το home button. Δηλαδή είναι σαν να μην υπάρχει. Το πατάς και δεν κάνει τίποτα. Ούτε σαν δακτυλικό αποτύπωμα ούτε σαν κουμπί. Με μια επανεκκίνηση στρώνει. Είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ή συμβαίνει μόνο σε εμένα? ” Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό, αλλά αν είναι θέμα της ROM θα φανεί σε προσεχείς ενημερώσεις.
-
Πολύ απλά δουλεύει στο full ο mediaserver για κάποιο λόγο, αν και χρειάζονται κανονικά στατιστικά από το Gsam για να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε κάποια εφαρμογή, είτε σε προβληματικά αρχεία media (πχ ταινίες, Mp3 κτλ), τα οποία ο mediaserver για κάποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει index.
-
Παράθεση από drivth: “Δλδ αν κατάλαβα καλά η ύπαρξη twrp και lazyflasher δεν εμποδίζουν την ενημέρωση, αυτή θα γίνει κανονικά αλλά όλα θα επιστρέψουν σε stock? Μη πάθουμε καμία λαχτάρα.. ” Ναι δεν εμποδίζουν την ενημέρωση, σωστό. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, αν η ενημέρωση γίνει μέσω TWRP, υπάρχει περίπτωση αυτό να διατηρηθεί. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν συνίσταται για επίσημη ROM. Την αφήνουμε να κάνει ότι είναι να κάνει μέσω updater και μετά ξαναπερνάμε αυτά που θέλουμε, εφόσον είμαστε ξεκλείδωτοι…
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Εγώ το δουλεύω έτσι. Έψαξα στο Google και βρήκα μια έκδοση 6 του lazyflasher. Αλλά πρέπει να δουλέψουν όλες, λογικά.Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις. Μάλλον πρέπει να ξαναβάζεις το lazyflasher μετά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σαφώς και πρέπει να ξαναφλασάρεις το lazyflasher μετά από κάθε ενημέρωση, καθώς αλλάζει το boot image και χρειάζεται να γίνει patch εκ νέου.
-
Δες πρώτα αν σου πέρασε η aroma το Magisk αυτόματα. Αν αυτό δεν συνέβη, τότε κάνε boot σε TWRP και πέρασε το εσύ.
-
Παράθεση από nikanta: “Στο recovery όταν πήγα να το φλασάρω.Όταν εγκατέστησα τη ρομ επέλεξα σαν root manager supersu νομίζοντας πως θα το κάνει και root. Παραθέτω και εικόνα. ” Boot image patched by unsupported programs. Πάρα πολύ ξεκάθαρο error. Έχεις εγκαταστήσει supersu (ο οποίος αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει σε Oreo) και έχει πατσάρει το boot image, οπότε το Magisk δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Έχεις 2 επιλογές, είτε να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση root μέσα από την εφαρμογή του supersu (…
-
Παράθεση από nikanta: “θέλω να κάνω root σε mi 6 σε miui10 xtrv aroma stable. Δεν έχει δημιουργήσει κάποιο zip από την εγκατάσταση της rom. Δοκίμασα το magisk 17.2 από την επίσημη σελίδα τους αλλά έβγαλε unsupported. Πως το κάνω root? ” Τι εννοείς έβγαλε unsupported ? Που το έβγαλε ? Αν πήγες να φλασάρεις το zip του Magisk και πήρες κάποιο σφάλμα καλό θα ήταν να μας βάλεις μια εικόνα να το δούμε.
-
Παράθεση από Thanos Kinigos: “Καλησπέρα παιδιά! προσπαθώντας να βάλω xposed στο omega μου φαίνεται πως έπαθε soft brick... Η μόνη λύση είναι να ξαναφλασάρω; Πώς να απενεργοποιήσω το xposed για να ξανανοίξει; Προσπαθώ αλλά δεν μπαίνει στο miui… Έχει κολλήσει στο XTRV (ΛΟΓΌΤΥΠΟ). Τι να κάνω; (Τώρα είμαι στο TWRP) - Είμαι με την 8.8.9 beta ” Να κατεβάσεις το xposed-unistaller και να το φλασάρεις, reboot system και θα είσαι εντάξει.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
BanditGR - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δίπλα στο γενική συζήτηση για το Mi 8 αναφέρουν ότι έπεσε ο χρόνος αναμονής από 720 σε 360 ημέρες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και πάλι πολύ είναι