Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Schumi barichelo ήταν το αίσχος που λες πολύ παλλιά την εποχή την παντοκρατορίας της Ferrari. Το ίδιο πράγμα είναι. Τρέχουν 20 αυτοκινητά από 10 ομάδες με ταχύτητες οριακές. Το σπορ είναι πολυ όμορφό. Δεκτές οι σκοπιμότητες, δεκτό να καθυστερεί ο ένας πιλότος τον άλλον ή να μπλοφάρει αλλά να πατάει φρένο ο ένας για να περάσει ο άλλος είναι ξεφτύλα. Δε νομίζω ούτε ο ίδιος ο Χαμιλτόν να γουσταρει τέτοιες νίκες.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από charlie2alpha: “Λίγο αργά για καλημέρα οπότε καλησπέρα! Φαγητό σε λίγο και μετά θέαση αγώνα Formula 1 - Russian GP Sochi. Αναμένω αγώνα σούπα εκτός εξαιρετικού απροόπτου. ” Ναι να τρακάρουν οι δύο Mercedes στην εκκίνηση, αλλιώς αγώνα δεν βλέπουμε , αλλά μόνο εκκίνηση τερματισμό Mercedes απλά θα αλλάξουν θέση. ” Από τους πιο βαρετούς αγώνες της δεκαετίας. Πρωτάθλημα πήρε ο Χάμίλτον. Πρωταθλητής όμως δεν είναι. Συλλέκτης πόντων είναι και τίποτα περισσότερο. Σε…
-
Η αδερφή του γαμπρού μου είναι φιλόλογός σε Λύκειο. Πριν 6-7 χρόνια λοιπόν ενώ τρώγαμε μια Κυριακή πήγε στο σαλόνι κι αρχισε να διορθώνει εκθέσεις. Από περιέργεια πήγα κι εγώ κι αρχιζα να διαβάζω. Είχε 3 εκθέσεις (και τις οποίες είχε ήδη βαθμολογήσει) οι οποίες ήταν γραμμένες στα greeklish. Την ρωτάω λοιπόν τι είναι τούτο και μου απαντάει η γλώσσα της νεολαίας. Πια κλητική και δοτική μου λές τώρα. Εδώ ελληνικά δεν ξέρουν να γράφουν οι χρόνοι μας μάραναν.
-
Καλημέρα αλάνια μου. Μιας και βλέπω υπάρχει κατηγορία προδοσίας λέω να περάσουμε τον Σκώληξ από ειδικό δικαστήριο τύπου Κοσκωτά. Με μια πρόχειρή σκέψη η σύνθεση του δικαστηρίου μπορεί να είναι ώς εξής. Εισαγγελέας ο @makis1024 Γ αντιπρόεδρός ο @takisfrag B αντιπρόεδρος ο @geoanto555 Αντιπρόεδρος ο @spideman3 Μέλη εγώ, η @fog, o @EGW4321, ο @zt654, ο @geotzia και ο @Thracia. και Πρόεδρος ο @Alex_MLT. Σκεφτόμουνα για πρόεδρο τον ίδιο τον @demakhs αλλά μετά θα ήταν δίκη παρωδία που δεν ταιριάζει στ…