Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Schumi barichelo ήταν το αίσχος που λες πολύ παλλιά την εποχή την παντοκρατορίας της Ferrari. Το ίδιο πράγμα είναι. Τρέχουν 20 αυτοκινητά από 10 ομάδες με ταχύτητες οριακές. Το σπορ είναι πολυ όμορφό. Δεκτές οι σκοπιμότητες, δεκτό να καθυστερεί ο ένας πιλότος τον άλλον ή να μπλοφάρει αλλά να πατάει φρένο ο ένας για να περάσει ο άλλος είναι ξεφτύλα. Δε νομίζω ούτε ο ίδιος ο Χαμιλτόν να γουσταρει τέτοιες νίκες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οι ασύρματοι πρέπει να ελέγχονται από την FIA κι όχι από τις ομάδες. Η επικοινωνία μεταξύ πολότων - ομάδας να αφορά μόνο ρυμθίσεις του μονοθεσίου, είσοδο στα πιτ και τυχόν ποινές ή αιτήσεις οδηγών. Σε κάθε άλλη περίπτωση να απαγορεύεται. Αυτό το χάλι κάνε στην άκρη να περάσει ξεφτυλίζει το άθλημα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από charlie2alpha: “Λίγο αργά για καλημέρα οπότε καλησπέρα! Φαγητό σε λίγο και μετά θέαση αγώνα Formula 1 - Russian GP Sochi. Αναμένω αγώνα σούπα εκτός εξαιρετικού απροόπτου. ” Ναι να τρακάρουν οι δύο Mercedes στην εκκίνηση, αλλιώς αγώνα δεν βλέπουμε , αλλά μόνο εκκίνηση τερματισμό Mercedes απλά θα αλλάξουν θέση. ” Από τους πιο βαρετούς αγώνες της δεκαετίας. Πρωτάθλημα πήρε ο Χάμίλτον. Πρωταθλητής όμως δεν είναι. Συλλέκτης πόντων είναι και τίποτα περισσότερο. Σε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όταν από Samsung των 250-300€ πας σε Xiaomi των 200€ λογικό κι επόμενο να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοιχο για την λαμακία που έκανες τόσα χρόνια. Xiaomi και ξερό ψωμί. 1+ και μεζέδες τι να μας πουν.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Περιμένει να απελευθερωθούν τα Capital Controls για να μπορείς να κάνεις αναληψη όσα θέλεις. Για σενα δουλέυει βρε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ακομα δεν ξέμπλεξες με το τρακάρισμα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωραίος ο Αλφ. Φανατικός τηεθεατής.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε σίγουρα στην Κω είσαι; Οι λαθρό που είναι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εδώ πάλι μια τυπική φθινοπωρινη μέρα. Κάτι ψιχάλες που και που και συννεφια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η αδερφή του γαμπρού μου είναι φιλόλογός σε Λύκειο. Πριν 6-7 χρόνια λοιπόν ενώ τρώγαμε μια Κυριακή πήγε στο σαλόνι κι αρχισε να διορθώνει εκθέσεις. Από περιέργεια πήγα κι εγώ κι αρχιζα να διαβάζω. Είχε 3 εκθέσεις (και τις οποίες είχε ήδη βαθμολογήσει) οι οποίες ήταν γραμμένες στα greeklish. Την ρωτάω λοιπόν τι είναι τούτο και μου απαντάει η γλώσσα της νεολαίας. Πια κλητική και δοτική μου λές τώρα. Εδώ ελληνικά δεν ξέρουν να γράφουν οι χρόνοι μας μάραναν.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω και Λύκειο που πήγα με κλητικές, δοτικές κι εφαπτομένες δεν το είχα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωχ ωχ ωχ. Νατο το εγκεφαλικο ήρθε. Αλλά δε πειράζει ρε Μητσο. Πότε ασχολήθηκες εσύ με εγγυήσεις;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ειρήνη στους θησαυρούς τι έγινε; Πως σε πήρε φαλάγγι ο άλλος; Πρώτη με διαφορά έτη φωτός ήσουν από τον δεύτερο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας μπορούν να κατατεθούν αιτήματα εξαίρεσης και κατόπιν να βρεθούν στο εδώλιο μαζί με τον κατηγορούμενο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα αλάνια μου. Μιας και βλέπω υπάρχει κατηγορία προδοσίας λέω να περάσουμε τον Σκώληξ από ειδικό δικαστήριο τύπου Κοσκωτά. Με μια πρόχειρή σκέψη η σύνθεση του δικαστηρίου μπορεί να είναι ώς εξής. Εισαγγελέας ο @makis1024 Γ αντιπρόεδρός ο @takisfrag B αντιπρόεδρος ο @geoanto555 Αντιπρόεδρος ο @spideman3 Μέλη εγώ, η @fog, o @EGW4321, ο @zt654, ο @geotzia και ο @Thracia. και Πρόεδρος ο @Alex_MLT. Σκεφτόμουνα για πρόεδρο τον ίδιο τον @demakhs αλλά μετά θα ήταν δίκη παρωδία που δεν ταιριάζει στ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Prixel είναι οποιοδήποτε τηλέφωνο με ανώτερες φωογραφικές επιδόσεις το οποίο περνάει από τα χέρια του Worm Leader. Συνήθως αναφερόμαστε στο Mi5S μιας και αυτό είχε στην κατοχή του για κανα χρόνο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον εορτάζων. Παναγιώτη εγώ λέω κράτα τα € κι όταν βγει το mi 9 κάνε προπαραγγελία. Θα έχεις ναυαρχίδα με ιδρώτα άλλου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σαν τον Ταμτάκο με την Καριολίνα σκηνή σε ελληνική ταινία δεν υπάρχει φίλτατε γκουραμπιέ. Τη βλέπω και τη ξαναβλέπω και κάθε φορά γελάω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έλα με τις γιαπωνέζες τώρα.... Ανα 10.000χλμ θα πρεπε να κάνουν και δώρο γενικές εξετάσεις με τόση ραδιενέργεια που έφυγε εκεί.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Άρχοντες, Αρχόντισες και Μήτσο.