Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μου θυμίζεις στο σχολείο, μαζευαμε λεφτά για πενταημερη και σε ένα από τα πάρτι που κάναμε, ο yolo και παρτακιας τύπος του 15μελους, υπεύθυνος για την 5ημερη, χόρευε πάνω στα τραπέζια και έβαζε φωτιά στα χιλιάρικα με τη χαρακτηριστική αναφωνιση "μλκες δικά σας είναι!" και γούσταραν οι από κάτω, εγώ έκανα μεταβολή και έφυγα. Ούτε για πλάκα, με τα λαμογια
-
Δε νομιζω οτι περιμενει κανεις τιποτα περισσοτερο.. Και μονο που φλασαραν καποια ρομ, μοιαζει εντυπωσιακο. Εκτος και αν τσιμπησουν καποιον απο εδω μεσα για να τον κανουν τεχνικο τους. Εδω ακους αλλους που εχουν Samsung, LG, Apple και εχουν καποιο προβλημα, πχ δε με ακουνε καλα.. Και πανε στα μαγαζια και τους λενε θελει αναβαθμιση, τρωει μπαταρια; αναβαθμιση, χαμηλο σημα; αναβαθμιση. Ηθελα να ηξερα φτιαχνει μετα; Σαν το "εχει παρει υγρασια" το εχουν κανει. Για εκεινη τη μεταχειρισμενη οθονη που μ…
-
Για ποιο λόγο να αγοράζαμε άλλη εφαρμογή αν το έκανε;
-
Συν οτι εχει φυγει κοσμος, ουτε οι λογιαριασμοι της ΔΗΕ δε φτανουν στα σπιτια
-
Στο aliexpress κανουμε κατι σαν escalate to claim? Εχω παραλαβει οθονη και μου εστειλαν μεταχειρισμενη και πολυγρατζουνισμενη. Εχω ανοιξει dispute, ο πωλητης λεει οτι εχει ζελατινα, αρα ειναι καινουρια. Εστειλα video που φαινονται οι γρατζουνιες και περιμενω. Αλλη μια φορα παρελαβα οθονη που δε δουλευει, την εστειλα πισω, περασε ο καιρος, δε μπορω να ανοιξω dipsute λεει, πανε τα λεφτακια μου. Προστασια απο πουθενα μου φαινεται..
-
Ούτε καν microUSB δεν είναι το καλώδιο, βρωμοΑpple είναι. Μην τρελαίνεστε με το βίντεο, δε θα το στείλουμε στις Κάννες. Να φαίνεται ότι είναι κλειστό γύρω γύρω, τα στοιχεία, το Tr. N. και αν γίνεται η οθόνη του pc με τα email επιβεβαίωσης και αποστολής.. Αν θέλει να τα απορρίψει το PAYPAL, δε θα είναι από μη αψεγάδιαστο βίντεο..
-
Παράθεση από Miyagki: “Παιδια ηρθε και το δικο μου "Mi6"καλωδιο απο το κολληταρι τον duang.. Τωρα ειμαι στην δουλεια οπότε εντυπώσεις και Unboxing το απογευμα.. Και λεω καλωδιο γιατι.. έχω ενημερωση στο σπιτι οτι περιμενω ενα "σημαντικο" δεμα εε και με παιρνουν τηλ μου λενε ηρθε λεω ειναι μικρο σαν φακελος.. Μαντεψτε την απάντηση.. << ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΟΣ>> Ενταξει παιδια υσηχασα εγω παντως να ξερετε.. ” Θα περιμένουμε το unboxing λόγω βεβαρυμενου παρελθόντος.. Στα φέρνει και σπίτι ο ταχυδρόμος…
-
Εμενα με εχει κρεμασει το paypal και δεν ειμαι και disputoπληκτος, σπανιως θα κανω dispute. Πρεπει να κανουμε τις σωστες κινησεις. Το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι οι ελληνικες υπηρεσιες, που κρατανε στο αεροδρομιο πραγματα 15+ μερες + αλλη μια βδομαδα απο κει και περα. Σα να το κανουν επιτηδες. Μπορει και να παραλαβουμε κανονικα, να βρηκε καποια κομματια λαθραια/χωρις ΦΠΑ/επισκευασμενα και δεν ξερω τι αλλο, να τα εδωσε και να το εκλεισε, λεμε τωρα.
-
Τον τελευταίο καιρό θέλουν τα πράγματα 2 βδομάδες εντός Ελλάδας(!) να έρθουν σπίτι, από αυτά που ΔΕΝ περνάνε τελωνείο