Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Το ιδιο λεω κι εγω.Απλα επειδη ειναι δεμα 10χ30 εκ ,αν και χαμηλης αξιας , προσπαθω να το διασκεδασω το ολο θεμα μη μου ρθει ξαφνικο...
    • Το PayPal ποτέ του δεν με κρέμασε, ποτέ.
      Το Alipay του Aliexpress επίσης ποτέ μα ποτέ δεν με κρέμασε.
      Όταν έχουμε δίκιο και το αποδείξουμε με σωστό τρόπο δεν το χάνουμε.
    • Εμενα με εχει κρεμασει το paypal και δεν ειμαι και disputoπληκτος, σπανιως θα κανω dispute. Πρεπει να κανουμε τις σωστες κινησεις. Το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι οι ελληνικες υπηρεσιες, που κρατανε στο αεροδρομιο πραγματα 15+ μερες + αλλη μια βδομαδα απο κει και περα. Σα να το κανουν επιτηδες. Μπορει και να παραλαβουμε κανονικα, να βρηκε καποια κομματια λαθραια/χωρις ΦΠΑ/επισκευασμενα και δεν ξερω τι αλλο, να τα εδωσε και να το εκλεισε, λεμε τωρα.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Άσε να σου ζητήσει αυτός extent processing time και πες του επι της ευκαιρίας γιατί δεν το έστειλε, αφού ήταν σε stock όταν το παρήγγειλες; καλός καλός αλλά μην μας πιάσει και τον κότσο.
      Μήπως σου έχει στείλει μήνυμα και δεν το έχεις δει;
      Προσεκτικά στο processing period μην σου φορτώσει καμιά τριανταριά ημέρες, ένα πάτημα και παζάρια στις ημέρες, δύο τρείς, όχι δεκαπέντε.
      Εάν δεν μπορεί το πολύ σε 8 εργάσιμες θα σου πιστώσει το aliexpress τα λεφτά στον λογαριασμό σου.
      Όσο εσύ δεν θέλεις να σου καθυστερεί την αποστολή, άλλο τόσο αυτός δεν θέλει να χάσει την παραγγελία, λεφτά αυτός δεν έχει πάρει, τα χρήματα τα κρατάει το aliexpress.
      Πριν απο ολιγο πακεταρισε, μου εβγαλε και τα tracking numbers, με Συγκαπουρητα στελνει. αντε να δουμε...... φως στις νεες τεχνολογιες.....
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H OMAN έγραψε:

Δεν αρκεί το οτι 8 μέρες μετά τη πληρωμή εγώ δεν εχω τρακινγκ κι αυτός δεν έχει σάιτ?
      Πολύ απλά, κάνεις dispute > σου στέλνει racking > περνάει ο μήνας > κλείνει το dispute > δεν παίρνεις τίποτα ή παίρνεις καλώδιο κτλ > δεν μπορείς να κάνεις νέο dispute > έχασες τα λεφτά σου
      Αυτό ακριβώς είχα πει και με κραζανε ότι ειναι σεναριο επιστημονικής φαντασίας... :roll:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Παίδες το eglobalcentral έχει το note 4x στα 152 ευρα, με προβληματίζει λίγο το cn version που αναφέρει το χει πάρει κανείς, και όλα τα κουπόνια του είναι για πάνω από τα 200 ευρώ αγοράς? Χάνω κάτι

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • @veloglouΝομιζω το κουπόνι που σου πετάει στην οθόνη όταν μπαίνεις στο κατάστημα ισχύει και για κάτω από 200€. 6€ πρέπει να είναι...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους παιδια...Μια βοηθεια όποιος γνωρίζει plzzz... σημερα παρέλαβα το MIX μετα από 1,5 μήνα αναμονή (σχεδον 1 μηνα στο τελωνειο θεσνικης ....) και μου το ανοιξαν και μου σκασαν στο κεφάλι 145 ευρώ... Μαλιστα είχε μαζί και φωτοτυπία από το gearbest που εψαξαν και βρήκαν το κιν πόσο κάνει και καλά ..
      Μπόρώ να κάνω κάτι προσκομίζοντας paypal εκτύπωση και πως ???? που μπορώ να πάω και παίζει να πάρω πίσω λεφτά ή δεν αξίζει τον κόπο ???? ευχαριστώ
    • Ο/H PontiosDA έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους παιδια...Μια βοηθεια όποιος γνωρίζει plzzz... σημερα παρέλαβα το MIX μετα από 1,5 μήνα αναμονή (σχεδον 1 μηνα στο τελωνειο θεσνικης ....) και μου το ανοιξαν και μου σκασαν στο κεφάλι 145 ευρώ... Μαλιστα είχε μαζί και φωτοτυπία από το gearbest που εψαξαν και βρήκαν το κιν πόσο κάνει και καλά ..
      Μπόρώ να κάνω κάτι προσκομίζοντας paypal εκτύπωση και πως ???? που μπορώ να πάω και παίζει να πάρω πίσω λεφτά ή δεν αξίζει τον κόπο ???? ευχαριστώ
      Σου έχουμε ήδη απαντήσει σε άλλο θέμα φίλε μου...τα πολλαπλά ποστ με την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά σημεία του φόρουμ θεωρούνται σπαμ και απαγορεύονται :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H PontiosDA έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους παιδια...Μια βοηθεια όποιος γνωρίζει plzzz... σημερα παρέλαβα το MIX μετα από 1,5 μήνα αναμονή (σχεδον 1 μηνα στο τελωνειο θεσνικης ....) και μου το ανοιξαν και μου σκασαν στο κεφάλι 145 ευρώ... Μαλιστα είχε μαζί και φωτοτυπία από το gearbest που εψαξαν και βρήκαν το κιν πόσο κάνει και καλά ..
      Σου έχουμε ήδη απαντήσει σε άλλο θέμα φίλε μου...τα πολλαπλά ποστ με την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά σημεία του φόρουμ θεωρούνται σπαμ και απαγορεύονται :)
      Χιλια συγγνώμη φίλε μου,δεν το είδα..Ε υχαριστώ πολύ :)
    • Διαφήμιση