Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “εχω ομως ενα προαισθημα οτι εγω που εκατσα και το ανελυσα τοσο πολυ θα πετυχω ΟΛΕΣ τις ατυχιες που μπορουν να συμβουν σε καποιον σε μια τετοια παραγγελια, ενω υπαρχουν χιλιαδες ατομα που καθημερινα ριχνουν παραγγελιες σε οποιοδηποτε καταστημα χωρις καμια καλυψη και καμια ερευνα και ολα πανε κομπλε...τυχη ειναι αυτη ” Επειδη εχω εμπειρια απο εμποριο, αυτο φιλε μπορω σχεδον να στο εγγυηθω.. Εγω να πω κατι αλλο; επειδη καταστηματα δεν ειναι μονο Γερμανος, Κωτσος και skrou…
-
Παράθεση από dajannis: “Την Καλημέρα μου στην παρέα πριν 3 μήνες ειχα αγοράσει το Redmi Note 4 για τον γιο μου, το οποίο ήρθε με ένα μικρο χτύπημα στην επάνω γωνία ( οχι τοσο σημαντικό) με έκανε 10 ευρώ έκπτωση στο επόμενο Κινητό που αγόρασα, το μαγαζί. μεσα σε λιγο διάστημα διαπίστωσα οτι το αριστερό ηχείο δεν δουλεύει, και έτσι ήρθα ξανα σε επαφη με το κατάστημα για να δουμε τη θα κάνουμε, και μου λέει να το στείλω πίσω. δεδομένου όμως οτι υπάρχει πρόβλημα με τα τελωνεία φοβάμαι να το στείλω .…
-
Παράθεση από maddoctor: “Μου ήρθε σήμερα το μπουγιουρντί για το Umi London που είχα πάρει για ένα γνωστό...36€! Κοστολόγησαν το τηλέφωνο στα 100€ +24% ΦΠΑ -> 36€ Και θέλανε λέει και το ΑΦΜ μου για να το πάρω. Φυσικά θα γυρίσει πίσω.... Σιγά μην πληρώσω 36€ για ένα κινητό που κάνει 60€! Εντωμεταξύ μου έχουν αργήσει όλες οι παραγγελίες! 43 ημέρες Banggood, 39 ημέρες Geekbuying και εκτός 3 μικροπαραγγελίες από Ebay! Έχω βαρεθεί να στένω email αριστερά-δεξιά! ” Πρεπει να αρχισουν να γυριζουν πισω μα…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Το πρόβλημα με τις διακοπές που λες δεν το έχω και βάζω κάθε Παρασκευή την αναβάθμιση (μήπως φταίει η κεραία σου;) Με τα ελληνικά ναι σε όλους εξαφανίστηκαν είναι θέμα τον οπότε υπομονή να διορθωθεί.. Τώρα είμαι με την 7.1.12 και δεν έχω κανένα θέμα με διακοπές στην ομιλία. ” Δεν ξερω, το συγκεκριμενο θεμα με τις διακοπες το εχω σε αρκετα τηλεφωνα που εχω φερει και για φιλους και υπαρχουν πολλα παραπονα και στο διπλανο φορουμ..
-
Εχω το Μi4 3/64, με την 7.1.5 και .12 εχουν εξαφανιστει τα ελληνικα γραμματα συντομευσεων δεξια του καταλογου, πώς τα επαναφερω; Δευτερο και σημαντικοτερο, κανει διακοπες την ομιλια, προβλημα που υπαρχει απο το καλοκαιρι και με παρα πολλες ρομ και σε πολλα τηλεφωνα και φιλων. Επισης εχω χαμενες κλησεις που βλεπω μονο σαν μηνυματα μετα. Υποπτευομαι οτι ειναι θεμα σηματος εν γενει γιατι πολλες φορες το βλεπω και με 0 παυλες. Υπαρχει καμια (προσφατη) ρομ να δουλευει αποδεδειγμενα καλα;
-
Ποσο θα τη δουμε αυτην; κανενα 700αρι;
-
Καταξοδευτηκε η Xiaomi, ενα redmi 3 (καμια 50αρια €; ) για μια τεραστια διαφημιστικη καμπανια
-
To paypal δεν "εγγυαται" εγγυηση, αλλα τη συναλλαγη. Καποιες φορες μπορει να σε δικαιωσει, αλλα αν υπαρχουν αμφιβολιες οχι.
-
Tι ειναι αυτα που λενε;; Σιγα που λυθηκε το μυστηριο. Ισα ισα που ανημερα της πανελλαδικης απεργιας, τα ΕΛΤΑ εκαναν απεργοσπασια.
-
Σωστά, ο ΦΠΑ είναι έμμεση φορολογία, από την οποία προέρχονται το 65% των εισοδημάτων του κράτους, κάτι το οποίο είναι εξωφρενικό και αδικαιολόγητο. Αυτή η (δυσ)αναλογια με την άμεση φορολογία επιβάλλεται για να πληρώνουμε όλοι μας το κράτος και όχι αυτοί που πραγματικά κερδίζουν και κατέχουν (δλδ το κεφάλαιο). Αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το το "ιδιωτικη" ή μη χρήση..
-
Το ΦΠΑ είναι ο πιο άδικος και ανήθικος φόρος.. Από κει και πέρα ιδιωτική χρήση είναι κάθε αγορά (που κάνουμε), αυτό λεμε
-
Παράθεση από markito: “Παράνομο ειναι να μην πληρώνουν ΦΠΑ-Τελωνείο οι έμποροι και τα μαγαζιά που τα φερνουν από εξω και τα μεταπωλούν. Εμεις ειμαστε ιδιώτες, το θέλουμε για ιδιωτική χρήση γιατι να πληρώνουμε? ” Το ΦΠΑ το πληρώνει ο πελάτης, ο τελικός καταναλωτής. Αν πάρεις από Ελλάδα, πάλι για ιδιωτική χρήση το παίρνεις. Αν το πάρεις 200 αντί για 230 (από Ελλάδα), το ΦΠΑ το γλίτωσες εσύ, όχι το μαγαζί. Αν το πάρεις 230 χωρίς απόδειξη, τότε είναι που το ωφεληθηκε το μαγαζί. Αν στο τελωνείο πληρώ…
-
Αντε, να πέσει και το mi5
-
Με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι ξαφνικο
-
Παράθεση από kexas: “Αποκλειεται να εχει 350 με 450 $ γιατι κατι τετοιο λεγανε και για το mix αλλα κατω απο 700$ δεν το βρισκεις. ” Αυτές είναι πάντα τιμές Κίνας. Που και πάλι κάτω από 600$ δε βγαίνει.. Για τον υπόλοιπο κόσμο κάτω των 1000€ δεν το κοβω
-
Είναι κοινή η εφαρμογή για miband 2 και παλιοτερα miband ε;