Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αυτό είναι κυνήγι κρυμμενου θησαυρού, όχι τα αυγουλακια..
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΕίναι οκ για υπνοδωμάτιο. Όχι για σαλόνι, κουζίνα..
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ποτέ μου δεν σκέφτηκα να το αγοράσω λόγο τιμής Αλλάααααααααα Δεν γίνεται το συμπέρασμα που έβγαλες χεχεχε Δεν είναι λογική πως επειδή το θέλουν, αν η xiaomi είχε καλύτερη διαθεσιμότητα πως θα το αγόραζαν. Αμφιβάλλω αν θα το αγόραζαν περισσότεροι από το 1/50 αυτών που το δήλωσαν πως το θέλουν... Χωρίς να λέω πως η xiaomi έπραξε σωστά ή ότι με βρίσκει σύμφωνο στον τρόπο που λειτουργούν. Απλά ας διατηρούμαστε σε λογικά επίπεδα. Ας μην τους φορτώσουμε και το ελληνικό χρέος ”…
-
θέλει το χρόνο του πραγματι
-
Επειδή το mi5 δεν είναι γραφτό να το πάρουμε.. Αυτό Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 3080mAh Android Smartphone
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΘερμό είναι το κίτρινο χρώμα, λευκό είναι το ψυχρό. Τώρα η καινούργια έκδοση είναι λευκό; Τον προγραμματισμό εννοείς να αναβει/σβηνει μόνη της; εγώ δεν έχω ασχοληθεί...
-
Η νέα έκδοση της 6.5.26 (RN2) μπαίνει από πάνω από την πρώτη 6.5.26 dirty τελείως; θα μου χαλάσει τα θέματα κλπ; επειδή βαριέμαι λίγο να τα ξαναπερναω..
-
Για κοίτα και στα θέματα, μπορεί και να υπάρχει κάποιο θέμα πληκτρολογίου κλήσης τετοιο
-
Εγώ θα έλεγα να μην πάρεις αμέσως δραστικά μέσα. Εμένα που μου το έκανε πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία του internet και μου είπε να αλλάξω τις ρυθμίσεις του modem, από b+g+n σε b+g
-
Παράθεση από michael: “Δοκιμασε αυτην την εκδοση mikey Mikey στην 7.3.2 που εχω στο rn2 δουλευει. ” Πράγματι, αυτή εγκαταστάθηκε! Το lag ενίοτε το παρατήρησα και εγω, απλά σκέφτηκα μήπως είναι ιδέα μου..
-
Paypal Returns Refund
ΜήνυμαΚαι πού είναι; τα εμφανιζει στις συναλλαγές από κάτω δλδ; Ε καλύτερα επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση της revolut, πιστεύω θα σε εξυπηρετήσουν
-
Εγώ τελικά αφού του έδωσα δικαιώματα auto-start, έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο, μετά το έβγαλα-εβαλα 2-3 φορές και τότε μου εμφάνισε την επιλογή αν είναι ακουστικο ή κουμπι. Απλά πρέπει να είναι κλειδωμενη η εφαρμογη για να μην την κλείνει. Πάντως έχει μια μικρή καθυστέρηση και επιπλέον τη δόνηση στο πατημα που δεν τη θέλω.. Αυτό με το ρολόι που εξαφανίζεται πάνω αριστερά στη notification bar μόνο στη home screen υπήρχε πάντα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ ή είναι τελευταίο κόλπο;
-
Paypal Returns Refund
ΜήνυμαΑν βγήκαν απο revolut, πάνε ξανά στη revolut. Τώρα πώς είναι μία βδομάδα στo paypal δεν ξέρω. Στο balance δηλαδή; Πολλές φορές ή revolut προτάσσει ότι δε συνεργαζεται με paypal, αλλά δε μου έχει τύχει.