Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotisky: “Καλημέρα.... Εχω κάνει παραγγελία απο Banggood ενα κινητο RedMi3s. H αγορα εγινε 7-12-16 , και η αποστολη ξεκίνησε 9-12-16 Ship From:HK . Το δέμα εχει tracking RUxxxxxxxxCH . Εδώ και καιρό έχει κολλήσει στο ίδιο μέρος. Καμία ιδέα? Origin (Carrier) Switzerland(Swiss Post) Destination (Carrier) Greece(ELTA) In Transit Latest Event -- 2016-12-20 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point =============== Ιαν 19th 2017, 11:34am =============== εαν …
-
Σας έβαλα στο πρώτο μήνυμα, λινκ για τον οδηγό που έχω φτιάξει, ώστε να μπορείτε και μόνοι σας πια να μεταφράζετε τα plugin και όχι μόνο. Πιστεύω έτσι θα γίνει καλύτερη δουλειά, αφού λόγο φόρτου εργασίας αργώ πάρα πολύ.... At the first post of the thread, you can find link to my Guide how to translate an app or plugin to the language you want. This will help to have what you want faster, since due to heavy personal program, I cannot be up to date with the plugins.
-
Επειδή βλέπω ότι η τελευταία έκδοση του προγράμματος έχει διαφορές από την εκείνη την παλιά που έχω εδώ στην αρχή του νήματος, ορίστε πως μπορείτε να μεταφράσετε μόνοι σας μία εφαρμογή χρησιμοποιώντας μόνο την εφαρμογή και το Google Translate. 1. Κατεβάζουμε είπαμε την Pro έκδοση του προγράμματος, που πρέπει να την πληρώσετε, όχι την απλή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.heagoo.apkeditor.pro&hl=el 2. Κατεβάζουμε την εφαρμογή που θέλουμε να μεταφράσουμε ή το αρχείο γενικώς…
-
Παράθεση από PanagiotisK: “Kalispera kai signwmi gia ta greeklish, mou irthe to thirio see 11meres me ena 20ariko parapanw! alla den vlepw tis epafes pou simeiotews itan sta ellinika kai to kinito einai me stable rom kai de vrisko kapou ta ellinika! Sorry kai gia to out of topic. ” Καλησπέρα. 1.Βάλε πρώτα στο προφίλ σου τι κινητό έχεις. 2. Προσπάθησε να γράψεις το κείμενο στα ελληνικά. Τα greeklish, εκτός απ' ότι ασχημαίνουν την γλώσσα μας, είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ. 3. Ψάξε το φόρο…
-
Παράθεση από osalonikios: “Σου φέρνει έχα χαρτί Α4 ο ταχυδρόμος που πάνω γράφει τι και πόσο πληρώνεις. Υπάρχει και η περιπτωση της απλής ειδοποιησης με γραμμένο 3€ πάνω αλλά χλωμό το βλέπω αν έκατσε 1 μηνα μέσα. ” 70$ έχει το Umi, πόσο μπορεί να το χρεώσουν. Άλλη ερώτηση εάν ξέρεις....εφόσον ουσιαστικά το ΦΠΑ θα πληρώσω, μπορούν να κόψουν τιμολόγιο το ταχυδρομείο ή η απόδειξη μπαίνει εφορία, να το χρεώσω στο ιατρείο?
-
Παράθεση από karless: “Καλησπερα παιδια νεο μελος στο forum,καλως σας βρηκα!κατοχος και εγω του τρομερου mi band 2 και εχω ερωτηση.υπαρχει τροπος σε iphone συσκευη οταν με καλουν να επω στο band ποιος με καλει;υπαρχει καπιιος οδηγος οπως διαβασα για τα android που δειχνει με ελληνικα ποιος καλεςε;ευχαριστω πολυ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Για iPhone, ότι κάνει η Apple. Λυπάμαι
-
Παράθεση από pettros: “Παράθεση από varitimos84: “εκτος απο το mi fit..... ποιες αλλες εφαρμογες προτεινετε?? edit: αυτο καταγραφει ολη την ημερα.....κ οταν ανοιξεις την εφαρμογη συγχρονιζει τα δεδομενα? (ερωτησεις γτ τωρα το χρησιμοποιω κ βλεπω πως λειτουργει) επιπλεον ερωτηση.. τους καρδιακους παλμους τους καταγραφει συνεχως? η μονο οταν επιλεξουμε να δουμε εκεινη τη στιγμη που θελουμε μονο? ” Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως ανα…
-
Το περίεργο είναι ότι στο mi store δεν έχει βγει η 11. Που την έβαλα, μου έβγαλε μήνυμα να βάλω την 10
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο 3 έχει πιο δυνατό wifi και είναι λογικό αφού έχει 4 κεραίες από 2.
-
Απ΄ότι φαίνεται σύντομα θα δούμε τον διάδοχό του.... Δείτε πρώτοι το Xiaomi Mi Band 3!
-
Unboxing Mi Mix
ΜήνυμαΑν και στα είπα και αλλού, μεγειές!
-
Επειδή υπολόγιζα να πάρω το Mi Note 2, αλλά τελικά πήρα το Mi 5S Plus 6/128, είχα παραγγείλει θήκη από το ebay που μου ήρθαν, και τώρα μου είναι άχρηστη.... Εάν μένει κάποιος νότια προάστια ή μπορεί να περάσει από την πλατεία της Ν. Σμύρνης, ευχαρίστως να του την δώσω, χωρίς κανένα κόστος. Όποιος θέλει ας μου στείλει Pm forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27709/
-
Παράθεση από Mylopotamos: “Γιατρέ καινούρια εκδοση ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27609/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27610/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27611/ Όπως βλέπεις σας ετοιμάζω σπέσιαλ έκδοση .... Ελπίζω αύριο να σας το έχω έτοιμο. =============== Ιαν 15th 2017, 11:45am =============== Επίσης βλέπω η νέα έκδοση έχει εξιδεικευμένη καταμέτρηση ανάλογα με το τι κάνεις. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27613/