οχι ρε φίλε..και το 2 το εχω εδω και 20 μερες μόνο

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούωπας, γτ τοσο καιρο δεν ειχα ρωτησει..... Δλδ αυτο απο μονο του δεν αποθηκευει δεδομενα? Παλμους, βηματα κλπ.. κ οταν ανοιξεις το bluetooth, να συγχρονιστουν?Ο/H pettros έγραψε:
Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως αναβαθμισεις και εχει την επιλογη να σου καταγραφει τους καρδ. παλμους ειται συνεχομενα ειτε αν οποιαδηποτε χρονικη διαρκεια ορισεις εσυ. Με την εργοστασιακη εφαρμογη μπορει να σου μετρησει συνεχομενα σφυγμους μονο στην επιλογη "RUN".
Η εφαρμογη Mi Fit θα παρει τα δεδομενα απο το band αλλα απ οσο ξερω δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μετραει απο μονο του τους σφυγμους. Βηματα, και καταγραφη υπνου κανει.. Τη συνεχομενη και αυτοματη μετρηση καρδιακης συχνοτητας απ οσο γνωριζω κανουν aftermarket εφαρμογες οπως αυτη που σου ειπα παραπανω. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν το ξερω.. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος...Ο/H varitimos84 έγραψε:
ωπας, γτ τοσο καιρο δεν ειχα ρωτησει..... Δλδ αυτο απο μονο του δεν αποθηκευει δεδομενα? Παλμους, βηματα κλπ.. κ οταν ανοιξεις το bluetooth, να συγχρονιστουν?Πρεπει ν ειναι το κινητο συνεχως κοντα σ, με ανοιχτο bluetooth?Ο/H pettros έγραψε:
Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως αναβαθμισεις και εχει την επιλογη να σου καταγραφει τους καρδ. παλμους ειται συνεχομενα ειτε αν οποιαδηποτε χρονικη διαρκεια ορισεις εσυ. Με την εργοστασιακη εφαρμογη μπορει να σου μετρησει συνεχομενα σφυγμους μονο στην επιλογη "RUN".
Btw, η εφαρμογη που προτεινεις πολυ καλη αλλα πρεπει ν βαλεις ξανα το χερι στην τσεπη.....
Ναι. Αν κι εγω δεν απενεργοποιω ποτε το bluetooth..Ο/H varitimos84 έγραψε:
α, δλδ μια aftermarket εφαμοργη θα δωσει εντολη στο miband2 να μετραει συνεχομενα...?
κ μετα αν θελεις πχ για λογους μπαταριας απενεργοποιει το bt στο κινητο... κ το βραδυ πχ το ξανανοιγεις να συνχρονισει οτι κατεγραψε....
αυτο εννοεις??
Και εφαρμογή να βγει που θα το κάνει, το mi band 2 δεν διεκδικεί δάφνες σ' αυτόν τον τομέα· δεν είναι και το δυνατό του σημείο οι καρδιακοί παλμοί. Εδώ ζορίζεται να σου βγάλει ένδειξη σε ηρεμία, θα το κάνει real time όσο κανείς ασκείται; Με την καμία. Πολύ ακριβότερα smart bands και πάλι στο φλου κινούνται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.Ο/H varitimos84 έγραψε:
α, δλδ μια aftermarket εφαμοργη θα δωσει εντολη στο miband2 να μετραει συνεχομενα...?
κ μετα αν θελεις πχ για λογους μπαταριας απενεργοποιει το bt στο κινητο... κ το βραδυ πχ το ξανανοιγεις να συνχρονισει οτι κατεγραψε....
αυτο εννοεις??
Για iPhone, ότι κάνει η Apple. ΛυπάμαιΟ/H karless έγραψε:
Καλησπερα παιδια νεο μελος στο forum,καλως σας βρηκα!κατοχος και εγω του τρομερου mi band 2 και εχω ερωτηση.υπαρχει τροπος σε iphone συσκευη οταν με καλουν να επω στο band ποιος με καλει;υπαρχει καπιιος οδηγος οπως διαβασα για τα android που δειχνει με ελληνικα ποιος καλεςε;ευχαριστω πολυ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
πρώτον οκ δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείς οι μετρήσεις αλλά μια χαρά παίρνω καταγραφές (με το notify) ενώ κάνω ασκήσεις (αερόβια / trx κλπ) στο γυμναστήριοΟ/H JarnoT έγραψε:
Και εφαρμογή να βγει που θα το κάνει, το mi band 2 δεν διεκδικεί δάφνες σ' αυτόν τον τομέα· δεν είναι και το δυνατό του σημείο οι καρδιακοί παλμοί. Εδώ ζορίζεται να σου βγάλει ένδειξη σε ηρεμία, θα το κάνει real time όσο κανείς ασκείται; Με την καμία. Πολύ ακριβότερα smart bands και πάλι στο φλου κινούνται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.