Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • Ο/H pettros έγραψε:

Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως αναβαθμισεις και εχει την επιλογη να σου καταγραφει τους καρδ. παλμους ειται συνεχομενα ειτε αν οποιαδηποτε χρονικη διαρκεια ορισεις εσυ. Με την εργοστασιακη εφαρμογη μπορει να σου μετρησει συνεχομενα σφυγμους μονο στην επιλογη "RUN".
      ωπας, γτ τοσο καιρο δεν ειχα ρωτησει..... Δλδ αυτο απο μονο του δεν αποθηκευει δεδομενα? Παλμους, βηματα κλπ.. κ οταν ανοιξεις το bluetooth, να συγχρονιστουν?
      Πρεπει ν ειναι το κινητο συνεχως κοντα σ, με ανοιχτο bluetooth?

Btw, η εφαρμογη που προτεινεις πολυ καλη αλλα πρεπει ν βαλεις ξανα το χερι στην τσεπη.....
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

Ο/H pettros έγραψε:

Προσωπικα χρησιμοποιω το Notify & Fitness for Mi Band και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει συνεχως αναβαθμισεις και εχει την επιλογη να σου καταγραφει τους καρδ. παλμους ειται συνεχομενα ειτε αν οποιαδηποτε χρονικη διαρκεια ορισεις εσυ. Με την εργοστασιακη εφαρμογη μπορει να σου μετρησει συνεχομενα σφυγμους μονο στην επιλογη "RUN".
      ωπας, γτ τοσο καιρο δεν ειχα ρωτησει..... Δλδ αυτο απο μονο του δεν αποθηκευει δεδομενα? Παλμους, βηματα κλπ.. κ οταν ανοιξεις το bluetooth, να συγχρονιστουν?Πρεπει ν ειναι το κινητο συνεχως κοντα σ, με ανοιχτο bluetooth?

Btw, η εφαρμογη που προτεινεις πολυ καλη αλλα πρεπει ν βαλεις ξανα το χερι στην τσεπη.....
      Η εφαρμογη Mi Fit θα παρει τα δεδομενα απο το band αλλα απ οσο ξερω δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μετραει απο μονο του τους σφυγμους. Βηματα, και καταγραφη υπνου κανει.. Τη συνεχομενη και αυτοματη μετρηση καρδιακης συχνοτητας απ οσο γνωριζω κανουν aftermarket εφαρμογες οπως αυτη που σου ειπα παραπανω. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν το ξερω.. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος...
    • Διαφήμιση
    • α, δλδ μια aftermarket εφαμοργη θα δωσει εντολη στο miband2 να μετραει συνεχομενα...?
      κ μετα αν θελεις πχ για λογους μπαταριας απενεργοποιει το bt στο κινητο... κ το βραδυ πχ το ξανανοιγεις να συνχρονισει οτι κατεγραψε....
      αυτο εννοεις??

α, δλδ μια aftermarket εφαμοργη θα δωσει εντολη στο miband2 να μετραει συνεχομενα...?
      κ μετα αν θελεις πχ για λογους μπαταριας απενεργοποιει το bt στο κινητο... κ το βραδυ πχ το ξανανοιγεις να συνχρονισει οτι κατεγραψε....
      αυτο εννοεις??
      Ναι. Αν κι εγω δεν απενεργοποιω ποτε το bluetooth..

α, δλδ μια aftermarket εφαμοργη θα δωσει εντολη στο miband2 να μετραει συνεχομενα...?
      αυτο εννοεις??
      Και εφαρμογή να βγει που θα το κάνει, το mi band 2 δεν διεκδικεί δάφνες σ' αυτόν τον τομέα· δεν είναι και το δυνατό του σημείο οι καρδιακοί παλμοί. Εδώ ζορίζεται να σου βγάλει ένδειξη σε ηρεμία, θα το κάνει real time όσο κανείς ασκείται; Με την καμία. Πολύ ακριβότερα smart bands και πάλι στο φλου κινούνται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αντίθετα η επιλογή μέτρησης παλμών ανά 10' κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να ενισχύσει τον αλγόριθμο υπολογισμού του βαθέως ύπνου, είναι αρκετά χρήσιμη.

Για την ιστορία, το έχω συγχρονίσει με win-phone, win8.1, με τη μοναδική σχετική εφαρμογή bind my band.
    • καλα.. εγω δε κοιταω real time ενδειξη παλμων.... απλως να το εχω πανω μου ολη μερα.. να καταγραφει ειτε ανα 5" ειτε ανα 10" οπως λες.... κ οποτε στιγμη θελω να ανοιγω bt και να συγχρονιζω.......

αν το κανω unpair απο το MiFit, μπορω να το κανω μετα pair σε αλλη εφαμογη.. σωστα?

edit: το firmware μπορει να αναβαθμιστει μονο μεσω του MiFit?
    • Διαφήμιση
    • Mi Band 2: The New Successor!

Καλησπερα παιδια νεο μελος στο forum,καλως σας βρηκα!κατοχος και εγω του τρομερου mi band 2 και εχω ερωτηση.υπαρχει τροπος σε iphone συσκευη οταν με καλουν να επω στο band ποιος με καλει;υπαρχει καπιιος οδηγος οπως διαβασα για τα android που δειχνει με ελληνικα ποιος καλεςε;ευχαριστω πολυ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Ο/H karless έγραψε:

Καλησπερα παιδια νεο μελος στο forum,καλως σας βρηκα!κατοχος και εγω του τρομερου mi band 2 και εχω ερωτηση.υπαρχει τροπος σε iphone συσκευη οταν με καλουν να επω στο band ποιος με καλει;υπαρχει καπιιος οδηγος οπως διαβασα για τα android που δειχνει με ελληνικα ποιος καλεςε;ευχαριστω πολυ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
      Για iPhone, ότι κάνει η Apple. Λυπάμαι
    • Ο/H JarnoT έγραψε:

Και εφαρμογή να βγει που θα το κάνει, το mi band 2 δεν διεκδικεί δάφνες σ' αυτόν τον τομέα· δεν είναι και το δυνατό του σημείο οι καρδιακοί παλμοί. Εδώ ζορίζεται να σου βγάλει ένδειξη σε ηρεμία, θα το κάνει real time όσο κανείς ασκείται; Με την καμία. Πολύ ακριβότερα smart bands και πάλι στο φλου κινούνται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
      πρώτον οκ δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείς οι μετρήσεις αλλά μια χαρά παίρνω καταγραφές (με το notify) ενώ κάνω ασκήσεις (αερόβια / trx κλπ) στο γυμναστήριο
      αν βόλευε θα το έβαζα και στο μπάσκετ :)
    • πραγματικα.... καθισα εχθες κ ρυθμισα το notify
      εχει δωσει εντολη κ μετραει ανα 5 λεπτα..... το πρωι που ξυπνησα.. συγχρονισα κ εδειξε τα παντα....
      πραγματικα ψηνομαι να δωσω κ τα 2,90 σχεδον που ζηταει για να ξεκλειδωσουν οι Pro εντολες...
      λαλακια δε μπορω να το βρω ξεκλειδωμενο :P :P
    • Διαφήμιση
    • Mi Band 2: The New Successor!

Καλησπέρα. Έκανα το κολπάκι για να μου δείχνει ελληνικα όταν με παίρνουν τηλέφωνο και γύρισα το κινητό μου στα κινέζικα. Έκανε κατευθείαν update την εφαρμογή και το ξανά γύρισα στα αγγλικά. Πλέον από κει που μου έδειχνε μόνο ερωτηματικά στη θέση του καλουντα τώρα μου εμφανίζει πχ το Γιάννης έτσι, Γι?νν?ς. Δλδ πάλι κάποια φωνηεντα δεν τα εμφανίζει. Κάνουμε κάτι γιαυτό;

Έχω το Redmi note 3 pro.