Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από allakis: “Ακόμη τα ίδια κάνει, τα λαμπάκια ανάβουν συνεχόμενα όταν πατάω για μέτρηση. Το έχω δοκιμάσει κ πιο σφιχτά κ πιο πάνω αλλά τα ίδια. Έχω την έκδοση 2.1.7 και όλα τα άλλα δουλευουν κανονικά. Λίγο π έψαξα στο φόρουμ είδα είχαν κ άλλοι αυτό το πρόβλημα. ” Δοκίμασε με την τελευταία που υπάρχει στο φόρουμ. Μπορεί να είναι bug της εφαρμογής.

• Παράθεση από Tassos: “Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με αυτό που αναφέρεις παραπάνω, ποια είναι τα επιπλέον χαρακτηριστικά που μας έχεις; ” Αναγνώριση κλήσης, αντικλεπτικό, έως 20 εφαρμογές για ειδοποίηση, μείωση του ελάχιστου χρόνου για να χτυπήσει το mi band σε εισερχόμενη κλήση, αφαίρεση κινέζικων εφαρμογών τύπου QQ, εμπλούτιση background όπου γινόταν.

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Ioannis Argyropoulos: “Καλησπέρα σας, γενικά η οθόνη του κάτω από ήλιο πως φαίνεται; Διαβάζεται άνετα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διαβάζετε σχετικά καλά

• Με τι έκδοση εφαρμογής το δοκιμάζεις? Οι υπόλοιπες λειτουργίες δουλεύουν σωστά!?

• Αναβαθμίσεις Android 7.0

maddoctor - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Στο είπα @geobas .... Μην το εμπιστεύεσαι

• Παράθεση από t54g05: “@maddoctor δηλαδή και με το EU Expedited Shipping υπάρχει η ίδια περίπτωση να σταματήσω σε τελωνείο; ” Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Γι'αυτό το προτείνουν τα μαγαζιά

• Παράθεση από t54g05: “Καλημέρα. Έκανα μια παραγγελία από vickmall και έβαλα τρόπο αποστολής sg post. Μου έστειλαν μήνυμα από το μαγαζί ότι πιθανόν θα περάσω από τελωνείο και ότι είναι προτιμότερο να βάλω τρόπο αποστολής EU Expedited Shipping. Αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω ή και πάλι υπάρχει περίπτωση να με σταματήσουν στο τελωνείο; ” Αν διαβάσεις πολλά πακέτα τελευταία ελέγχονται στο τελωνείο, ανεξαρτήτου τρόπου αποστολής. Οπότε εσύ αποφασίζεις εάν αξίζει

• Πρόβλημα μπαταρίας (;)

Μήνυμα

Λίγο προσοχή τα quotes παρακαλώ.

• Αναβαθμίσεις Android 7.0

Μήνυμα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi "πηδάει" εκδόσεις. Δες πχ το Mi3.

• Παράθεση από dimi1982: “Εμένα είναι η κινεζική έκδοση και παίζει μια χαρά σε όλα, και Ελληνικά στην αναγνώριση και στα Ελληνικά στο κινητο,και δόνηση κανονικά! Μήπως φταίει η γραμματοσειρά που έχει ο καθένας και βγάζει ερωτηματικά? Δοκιμάσατε να το γυρίσετε στα κινέζικα το κινητό μήπως κάνει firmware update και μετά το ξαναγυρνάτε. Στάλθηκε από το Mars μου ” Ναι, δεν κάνει τίποτα. Θυμάμαι σε κάποια φάση κάποια έκδοση μου είχε κάνει αναβάθμιση στα fonts...

• Παράθεση από Octaviastikos: “Δύο ή τρια έχω δοκίμασει τα έχω εδώ μπροστά μου!!! Δεν έχει διάφορα!!! ” Είναι κάποιο από αυτά global? Εάν ναι, δεν μπορώ να καταλάβω πως σ'ένα δείχνει ελληνικά και οι υπόλοποι βλέπουμε σύμβολα...

• Παράθεση από Octaviastikos: “Δεν υπάρχει global ή international ή chineze έκδοση... ” Για τα μαγαζιά υπάρχει.... οπότε όταν κάποιος με global βλέπει ελληνικά και εγώ ερωτηματικά κάτι παίζει.

• Παράθεση από iamosgr: “Εκτός από το πρόβλημα με την αναγνώριση χαρακτήρων που έχουμε κάποιοι από εμάς αντιμετωπίζει κάνεις άλλος πρόβλημα με την δονηση όταν τον καλεί κάποιος. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Για δες στις ρυθμίσεις εάν έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις η εφαρμογή. @GR-Macedon αυτό με το ξεκλείδωμα το είδα, αλλά δεν έχω πως να το φτιάξω.

• Mi Note Pro - Still Locked

Μήνυμα

Πρέπει να σπίτι σπίτι και να έχω χρόνο να το δοκιμάσω...μάλλον την πέμπτη που έχω ρεπό

Μήνυμα

Κάθε εβδομάδα βάζω νέα ρομ. Εάν ήμουν κλειδωμένος, θα μπορούσα?

Μήνυμα

Την εφαρμογή την έχω εγκαταστήσει και εγώ. Όταν του λέω hello...μου λέει ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει ενώ η συσκευή είναι κλειδωμένη

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geobas: “Ευτύχη.... με το συμπάθειο... αλλά μήπως έχεις κατάλοιπα ... πονοκέφαλο και τα λοιπά από χτες το βράδυ Η GTV 6.9.29 , σπανιόλικια είναι ???? ” Μα γι' αυτό έχω τις ανάλογες φατσούλες....πως εσένα σου κλείδωσε? Και γι' αυτό λέω μήπως βλέπεις κλειδωμένο ενώ δεν είναι. ” Κάτσε να το ξανατσεκάρω !!!!!! Αλλά γιατί μου λέει η μπέμπα όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή Φωνητική αναζήτηση , ότι δεν μπορείνα με βοηθήσει γιατί η συσκευή μου εί…

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Ευτύχη.... με το συμπάθειο... αλλά μήπως έχεις κατάλοιπα ... πονοκέφαλο και τα λοιπά από χτες το βράδυ Η GTV 6.9.29 , σπανιόλικια είναι ???? ” Μα γι' αυτό έχω τις ανάλογες φατσούλες....πως εσένα σου κλείδωσε? Και γι' αυτό λέω μήπως βλέπεις κλειδωμένο ενώ δεν είναι.

• Λέτε να μου το πάρω δώρο !?

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Μα τι λες .... αφού ακολούθησα τον οδηγό που λέω στο πρώτο μου μήνυμα και έβαλα κατευθείαν την GTV 6.9.29 Δεν υπήρξε καμιά ξένη ΡΟΜ ...... Σε ποιόν οδηγό αναφέρεσαι ? ” Σ' αυτόν που λες ότι σου κλείδωσε το κινητό.... Υπόψιν πάντως ο @caeser έχει αναφέρει ότι δεν είναι πάντα αξιόπιστη η εντολή του abd για να δούμε εάν είναι κλειδωμένη μία συσκευή ή όχι. Ελληνική ρομ δεν μπορείς να βάλεις?