Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Βρε δεν είναι πρόβλημα να σας τα μεταφράσω. Μιλάω βουλγάρικα και ψιλοκαταλαβαίνω ρώσικα....
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από maddoctor: “1) Ποια μαγαζιά έχουν eu αποθήκη (μόνο τ'ονομα, όχι link εκτός των συνεργαζόμενων, καθότι αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ) 2) Ποια μαγαζιά χρησιμοποιούν τον λεγόμενο τριγωνικό τρόπο (πάλι μόνο όνομα εκτός εάν είναι κάποιο συνεργαζόμενο) ” Γιατρέ τρομερή ιδέα !!!!!! +1000 likes Όπως είσαι μεταφέρεις το μήνυμα σου σε καινούργιο τόπικ και δίνεις εναν ταχυσυνδεσμο εδώ. Μπράβο γιατρέ !!!!!! ” Έτοιμο.... Αποφεύγοντας το τελωνείο με νόμιμους τρόπους
-
Εγώ θα σας κάνω μία άλλη αντιπρόταση, που είναι νόμιμη, καθότι δεν προτείνουμε παρανόμως να μην περάσει η παραγγελία μας από τελωνείο, αφού τον τρόπο μεταφοράς από το κατάστημα μέχρι εμάς, δεν εξαρτάται από εμάς ουσιαστικά. Όπως ξέρουμε πολλά μαγαζιά έχουν EU αποθήκη, όπως και χρησιμοποιούν άλλο τρόπο αποστολής, τριγωνικό όπως λέγεται, που δεν χρεωνόμαστε τελωνείο. Τώρα το πως ακριβώς γίνεται δεν το ξέρουμε, αφού είπαμε δεν ξέρουμε τον ακριβή τρόπο αποστολής, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε κάνο…
-
Η προτροπή αποφυγής τελωνείου είναι πράξη παράνομη και ενάντια στους κανόνες του φόρουμ. Εξάλλου το εάν μία παραγγελία θα περάσει από τον έλεγχο του τελωνείου, δεν εξαρτάται ούτε από τον αποστολέα, αλλά ούτε και από τον παραλήπτη. Είναι καθαρά τυχαίο το γεγονός, οπότε ακόμα και προτροπές του τύπου απλό ταχυδρομείο φαίνεται ότι δεν ισχύουν πια. Σίγουρα το πιο ασφαλές είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη.
-
Παράθεση από pechr: “Προτείνω να δημιουργηθεί ένας οδηγός με tips... Σε αυτό το τόπικ να γράφουμε διάφορα κολπάκια που μπορούμε να αποφέυγουμε το τελωνείο. Το τόπικ αυτό να είναι ορατό ΜΟΝΟ για τα μέλη του φόρουμ και όχι για τους επισκέπτες ώστε να περιορίσουμε τις διαρροές. ” Αυτό που προτείνεις είναι παράνομο. Η νόμιμη διαδικασία είναι να περνάνε όλα τελωνείο. Εκεί να γίνεται η επιλογή. Απλώς από εμάς δεν είναι επιθυμητό.
-
Παράθεση από Trickle: “δόκτωρ όταν λες η φωνή είναι στα ρώσικα ? ” Η εφαρμογή είναι από ρώσικο site, οπου έχουν μεταφράσει τα κινέζικα στα ρώσικα. Ουσιαστικά είναι 145 mp3 αρχεία, που μπορούμε να τα κάνουμε και ελληνικά, εάν κάτσει κάποιος.... (Hidden Content)
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από maddoctor: “Απεγκατέστησε την προηγούμενη πρώτα. Εμένα παίζει μια χαρά και πάντα ελέγχω τι σας δίνω ” Το ξέρω και γιαυτό αν προσέξεις στο αρχικό μου μήνυμα γράφω "το θέμα ΜΟΥ" στο κείμενο. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. ” Δοκίμασε και να την ξανακατεβάσεις, μήπως δεν κατέβηκε σωστά.
-
Απεγκατέστησε την προηγούμενη πρώτα. Εμένα παίζει μια χαρά και πάντα ελέγχω τι σας δίνω
-
...versteckter Inhalt... Σας δίνω μία έκδοση που έχει τα εξής: 1) Δείχνει την επιλογή του caller id και όταν η γλώσσα του κινητού είναι στ' ελληνικά 2) Έχουν αφαιρεθεί ότι κινέζικο υπάρχει 3) Υπάρχει η δυνατότητα να μειώσετε τον χρόνο ενεργοποίησης της δόνησης στην κλήση ακόμα και σε 0sec (τώρα είναι μέχρι 3). Υπόψιν η φωνή είναι στα ρώσικα. Ευελπιστώ να τα φτιάξω στα αγγλικά/ελληνικά αύριο, εκτός εάν προκύψει πάλι κάτι. Ξέρω ότι σας έχω καθυστερήσει όλες τις εφαρμογές, αλλά θα επανέλθω...