Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Δικαιώνεσαι; Αγώνα κάναμε; Σου είπα απλά ότι δεν μου αρέσει και ότι εφόσον τράβηξες σε ταχύτητα που δεν βγαίνει χερατη μπορούσες να βγαζες και long exposure με τη στοκ. Το να ανεβάσεις λίγο τα shadows με επεξεργασια δεν είναι κάποια επιστήμη. Και είναι αστείο να το λέμε εμείς που ασχολούμαστε με 500 ρυθμίσεις και εκδόσεις της gcam. Το hdr+ για μένα είναι απλα το αναγκαίο κακό για χερατες φωτογραφίες με κινητά που είτε δεν έχουν καλό λογισμικό είτε δεν έχουν ois. Ουδέποτε δεν ήταν φυσικές του hdr…

• Διαφωνω. Όταν έβγαζα με τη φωτογραφική έβγαζα πάντα raw+jpeg. Όταν ήταν κάτι όμορφο το επεξεργαζομουνα. Από κάποιο σημείο και περα δεν αρκεί το jpeg και η επεξεργασία ειναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

• Στα λογια μου ερχεσαι λοιπον. Για αυτο σου λεω, εφοσον εβαλες ταχυτητα που δεν εβγαινε χερατη, τραβαγες μια long exposure και ησουν αρχοντας. Μετα με λιγη επεξεργασια θα φωτιζες τις σκιες. Ειδικα αν τραβαγες raw παπαδες θα κανες.

• Τι χερατη; Πλάκα κανεις; Με 0.5 sec εκθεση χωρις OIS? Οκ ειπαμε βοηθαει το hdr+ αλλα οχι πια και τοσο πολυ. Με το ζορι βγαζω χερατη με 0.3 sec hdr+ στο U11 που εχει OIS και καταφερνεις 0.5 ΧΩΡΙΣ ois? Και μην σου πω οτι καμια φορα η 0.3 sec που ενω δεν δειχνει κουνημμενη τελικα ειναι χειροτερη απο 1/5 λογω οτι κουνηθηκαν καποιες απο τις ληψεις και δεν μπορουσε να τις αξιοποιησει στο stacking.

• Τραβα την ιδια με στοκ long exposure και θα με θυμηθεις. Θα χανει βεβαια σε dynamic range αλλα εκει θα δεις πραγματικη φυσικοτητα.

• Ενω εχει λεπτομερια ταυτοχρονα δειχνει και λιγο ψευτικη πχ τα χρωματα των χορτων, το κλιματιστικο, ο κορεσμος στα φυλα των δέντρων, η θολουρα στα δεντρα που ειναι στις σκιες. Γενικα εχει μια καρτουνιστικη οψη. Για τοσο αργη έκθεση θα ήθελα καλυτερο αποτελεσμα. Νομιζω αν τραβαγες με στοκ θα ηταν καλυτερη απλά ισως θα ηθελες 2 sec εκθεση. Αλλα αν ειναι να βάλεις τριποδο (μια και δεν εχει ois για να καταφερνεις ευκολα 0.5 sec) νομιζω καλύτερα η στοκ. Και αν τυχον ηθελες να ανεβασεις σκιες ισως καλυ…

• Για 0.5 sec έκθεση θα την περίμενα καλύτερη. Κατι με χαλαει. Τι model έχεις βάλει; Παράθεση από foxy4270: “mi5s hdr+ 43607794904_a44664d844_c.jpgart334 by foxy4270, on Flickr ”

• @spideman3 επειδή καταλαβαίνω ότι τράβηξες σε σκοτάδια εμένα μου αρέσουν. Έχουν κρατήσει αρκετή λεπτομέρια και φαίνεται πραγματικά πολύ δυνατό το mi8. Μόνο η πρώτη με προβληματίζει που το αμάξι έχει βγει θολό αλλά όχι τη κλασσική θολούρα των άκρων του φακού αλλά περισσότερο σαν κουνημενο. Τράβηξε αν θες και σε πιο νορμάλ συνθήκες (πχ καλά φωτισμένο δρομο).

• @sso στο Πανταζή ήσουν στο Κεφαλάρι;

• Δεν είναι εστίαση η θολούρα. Απλά το χει σκίσει το noise reduction. Από οτι βλέπω έχει πάλι artifacts οπότε με σιγουριά δεν είναι hot pixels. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή να βγει κάποια καλύτερη gcam για το κινητό.

• Ιδια προβληματα βλεπω. Βεβαια αν κρινω απο το iso ειναι λιγο πιο σκοτεινα εκει που τραβηξες. Για δοκιμασε το αναποδο. Βαλε reduce exposure 1/2. Αν και η ποιοτητα θα ειναι χάλια, αλλά θελω να δω αν εχει οντως σχεση με υπερθερμανση του αισθητηρα ή είναι απλά artifacts της επεξεργασιας.

• Γιωργο η μονη ουσιαστικη διαφορα που βλεπω με ai ειναι λιγο ανεβασμενη φωτεινοτητα. Όσον αφορα την gcam, αν δεν είχε τα artifacts θα ειχε σκισει. Εχει ρυθμιση auto exposure? Αν ναι δοκιμασε σε παρομοιες συνθηκες με increase *2 . Πιστευω λογω ois θα το καταφερεις και ισως να μην εχει αυτα τα artifacts (εχω την αισθηση οτι δεν ειναι hot pixels). Πάρτε και απο μένα HTC U11 stock (auto) vs gcam με πιο αργο κλείστρο. Πρώτα stock 29351681477_e0e4cc40be_z.jpgIMAG1716 by Andreas L., on Flickr 4247939432…

• Και εδω μερικα πρωτα δειγματα απο το poco f1. flickr.com/photos/101556126@N05/albums/72157670465006717

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Αναρωτιέμαι πώς θα τα πηγαίνει το poco f1 μαζί με gcam. ” poco F1???τι ειναι αυτο? ονομα κινητου? ...στη φορμουλα ενα πηγε το μυαλο μου ” Εδώ είσαι Pocophone F1 by Xiaomi review - GSMArena.com tests Είναι θυγατρική της xiaomi.

• Παράθεση από foxy4270: “Βασικα στα 2 τελευταια μοντελα ...Mix 2s/8 ...βλεπω μεγαλη βελτιωση στο λογισμικο.Γενικα πολυ δυνατες καμερες αυτα τα δυο ” Ισχύει. Αν δεις και γω πρώτα τα έβαλα σε κατάταξη. Γενικά έχει κάνει άλματα στο λογισμικό της η xiaomi. Αναρωτιέμαι πώς θα τα πηγαίνει το poco f1 μαζί με gcam. Έχει τον αισθητηρα του mi8, f1.9 αλλά του λείπει το ois. Αυτό λογικά θα πέσει κάπου στα 250 ευρω.

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Μάλλον δεν έχεις πιάσει το mi note 3Ενδεικτικά μια από mi note 3 stock auto 25pAX2J ” ναι ρε δεν καταλαβες το πνευμα μου...μιλαω για καμερες-σταθμους. ” Το πρώτο xiaomi με αξιοπρεπή λογισμικο στις νυχτερινές. Αν δεν είναι σταθμός το mi note 3 τότε ποιο είναι; Ούτε gcam ούτε τίποτα δεν χρειάζεται

• Παράθεση από foxy4270: “Σιγα μην εχει βγαλει 5Mix 2s Mi 8 Mi5s ” Μάλλον δεν έχεις πιάσει το mi note 3 Ενδεικτικά μια από mi note 3 stock auto 25pAX2J

• Παράθεση από spideman3: “Τώρα πληγώνεις τον κατεστραμμένο εγωισμό του Αρχισκούληκα Ανδρέα. Είναι που είναι με Mi5S χωρίς κάμερα το έβαλες και προτελευταίο στην δική σου κατάταξη. ” Έχω χάσει επεισόδια. Πότε το πάθε ΚΑΙ αυτό; Πρέπει να αρχίσω να μπαίνω τρύπα

• Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά σε σειρά κατάταξης βάση αποτελέσματος ποια θεωρείται τα καλύτερα 5 της xiaomi σε κάμερα? Εγώ για παράδειγμα θεωρώ κορυφαίο το Mi5s και μετά το Mi8 όπως και το πολύ καλό Note 3. Αλλά εγώ αυτά τα λέω από προσωπική πείρα και τελευταία επειδή δεν έχω χρόνο μου έχουν ξεφύγει αρκετά σε απόδοση, γι`αυτό αν μπορείτε γράψετε κάποιοι λίγες γνώμες. ” Εξαρτάται τα κριτήρια σου. Αν για παράδειγμα σε νοιάζουν περισσοτερο οι ημερήσιες το mi5s είναι καλύτερο από mi note 3. Αν πάλ…