Mου λέει arrival at destination, εννοεί αθήνα η χανιά? Λογικά εννοεί αθήνα. Σε τρεις μέρες δηλαδή ηρθε απο κινα ελλαδα και θέλει πανω από 4 για κρήτη ? 2506qm0.jpg τα ελτά σε τρακινγ κανενα update...
Μπέρδεμα.με singapore post
-
-
Η πληροφορία αφορά στην άφιξη του πακέτου στα Κ.Α.Τ (Ελ Βενιζέλος) και προέρχεται απο την SG Post (λογικά μέσω UPU) Μάλλον είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Η πληροφορία αφορά στην άφιξη του πακέτου στα Κ.Α.Τ (Ελ Βενιζέλος) και προέρχεται απο την SG Post (λογικά μέσω UPU) Μάλλον είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ.
Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή όντως είμαστε πιο αργή σε αθήνα χανιά αποτι κίνα ελλάδα.... -
Ο/H Kserw έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή όντως είμαστε πιο αργή σε αθήνα χανιά αποτι κίνα ελλάδα.
Το μεγάλο μας πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το ΚΑΤ. Είναι υποστελεχωμένο, και δεν κρατάνε μια "σειρά" στο άνοιγμα των ταχυδρομικών σάκων. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Kserw έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή όντως είμαστε πιο αργή σε αθήνα χανιά αποτι κίνα ελλάδα.
Το μεγάλο μας πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το ΚΑΤ. Είναι υποστελεχωμένο, και δεν κρατάνε μια "σειρά" στο άνοιγμα των ταχυδρομικών σάκων.
Και μακάρι να συνεχίσει η υποστελεχωση, γιατί αν γίνουν πολλοί και αρχίσουν να ανοίγουν τα πακετάκι από Κίνα και Ολλανδία, θα κλαψουνε μανούλες.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Το ΚΑΤ δεν έχει καμιά σχέση με το τελωνείο, εκει απλά ανοίγουν τους σάκους. Το τελωνείο πρέπει να είναι μέσα στο Κ.Δ.Αεροδρομίου, γι'αυτο και κάποια πακέτα "κολλάνε" στο αεροδρόμιο..
-
Μην μου λετε τωρα τετοια και αρχίσω να κλαίω!!!
-
Ο/H Kserw έγραψε:
Μην μου λετε τωρα τετοια και αρχίσω να κλαίω!!!
Βρε συ, τι γκρινιάζεις?Περάσανε 20-25 μέρες απο την παραγγελία σου? Εάν περάσουν τότε να αρχίσεις τη μουρμούρα...
Εγώ τι να πω που έχω παραγγείλει ένα κωλοbluetooth απο τις 9 Σεμπτεβρίου από το GearBest και ακόμα ...έρχεται!!! -
Εμένα πάντως παραγγελία από το Coolicool που είχαν για το Xiaomi home set, από την περασμένη τετάρτη ξέρω μέσω tracking ότι ήταν στο αεροδρόμιο. Προχθές στις 2 το πρωί ξεκόλλησε και παρέλαβα χθες. 5 μέρες!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μια απορία. Όσο μένει εκει μεγαλώνουν οι πιθανότητες για ναπεράσουν τελονείο ;;;
-
Ο/H Kserw έγραψε:
Μια απορία. Όσο μένει εκει μεγαλώνουν οι πιθανότητες για ναπεράσουν τελονείο ;;;
Όχι δεν παίζει ρόλο! Και εμένα εκεί έχει κολλήσει το mi4c από 13/10
Destination Country - Cache Time:2015-10-17 08:08 - Go to official website
2015-10-10 12:16SINGAPORE, ITEMS IN PACKING
Origin Country - Cache Time:2015-10-17 08:08 - Go to official website
2015-10-13 23:36Arrival at Destination Post (Country: GR)
2015-10-10 12:16Despatched to overseas (Country code: GR)
2015-10-07 03:11Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Βασίλης -
Ο/H Kserw έγραψε:
Οχι αυτο δεν είναι κανόνας, το που θα περάσει τελωνείο είναι άλλη ιστορία. Πχ τα πακέτα για Β.Ελλάδα περνάνε τελωνείο μέσα στην Κ.Δ. Θεσσαλονίκης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0