Μου γράφει κδ ηρακλείου. Καλά πάμε λογικά.
Μπέρδεμα.με singapore post
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Kserw έγραψε:
Μου γράφει κδ ηρακλείου. Καλά πάμε λογικά.
Ετοιμασε μπρίζες και φορτιστέςΜάλλον αύριο.
-
-
TD (TDMA) = Ασία και Αμερική.
Δοκίμασε να βάλεις SIM Card και την Ελληνική ROM για να δεις αν κάνει Lock σε H+ δίκτυο -
Ο/H Kserw έγραψε:
ΗΡΘΕ! ειναι το 2γιγα 2014813. Ένα πράγμα που με τρομάζει........ Πίσω γράφει TD LTE... Αν θυμάμαι έπρεπε FDD. Σωστά ? Αν ναι την ήπια ?
Δοκίμασες να βάλεις την sim να δεις εάν έχεις σήμα!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
κοιτώντας το κουτι βλέπω να γράφει FDD άρα είμαι καλά πιστευώ
, Ακόμα να βάλω ΡΟΜ γιατί δεν ξέρω ποια. Πρέπει να σας δείξω ποια φοράει για να μου πείτε? Τώρα βάζω και ΣΙΜ.
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν πρέπει να ξέρω αν φοράει stable h dev? Με ποιο τρόπο να την περάσω την ρομ που μου έδειξες? Σορρυ για τις απορίες, τα έχω διαβάσει χίλιεσ φορές αλλά πρώτη φορά πάω να περάσω...! -
Βασικά αν υπάρχει στην συσκευή σου ο Updater (Αναβάθμιση) της MIUI τότε ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό...
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
Στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI μπορείς να δεις αν φοράει Stable ή Developer ROM -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βασικά αν υπάρχει στην συσκευή σου ο Updater (Αναβάθμιση) της MIUI τότε ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό...
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
Στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI μπορείς να δεις αν φοράει Stable ή Developer ROM
Κατεβάζω την ρομ ! Εκεί που μου είπες λέει MIUI 5.5.8 BETA. Ευχαριστώ τους πάντες για την βοηθειά σας.! Θα σας ενοχλήσω λιγο ακόμα -
BETA = Developer
Δεν είναι STABLE.. -
Δεν βρίσκω πουθενα τον φάκελο downloaded_rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0