και σου δούλεψε κανονικά χωρίς να ξεσυνδέεται η μια εφαρμογή από τις δυο μετά από μερική ώρα ? έμενα συνεχώς έχανε το handsfree είχα όμως και το Mi Band Notify & Fitness από το playstore λες να έχει σχέση ? μου ερχόταν η ειδοποίηση στο Miband μιλούσα κανονικά και μετά από λίγο έχανε το handsfree...αρκετές φορές έγινε αυτό
και σου δούλεψε κανονικά χωρίς να ξεσυνδέεται η μια εφαρμογή από τις δυο μετά από μερική ώρα ? έμενα συνεχώς έχανε το handsfree είχα όμως και το Mi Band Notify & Fitness από το playstore λες να έχει σχέση ? μου ερχόταν η ειδοποίηση στο Miband μιλούσα κανονικά και μετά από λίγο έχανε το handsfree...αρκετές φορές έγινε αυτό
Εγώ αυτή την στιγμή έχω bluetooth ακουστικό και mi band συνδεδεμένο ταυτόχρονα και δουλεύουν μια χαρά.
είναι εφικτό να έχω συνδεδεμένο bluetooth handsfree και ταυτόχρονα και το miband για να δέχομαι ειδοποιήσεις ? ξέρει κανείς ?
Εγώ έχω συνδεδεμένο το Mi Band + Mi Bluetooth Hadsfree + Asus ZenWatch και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με της ενημερώσεις, το μόνο που είχα με την προηγούμενη έκδοση 1.8.711 ήταν όταν δοκίμαζα να συγχρονίσω την εφαρμογή (MiFit) να μην το βλέπει με την πρώτη, ενώ το smart unlock της συσκευής λειτουργούσε εκείνη την στιγμή κανονικά. Με την νέα έκδοση 2.0.1 προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα
Αρκετά καλή η νέα έκδοση και κανένα πρόβλημα στα πάντα και σε εμένα με το mi3.
Όσον αφορά το UI μου φαίνεται λίγο πιο καλά δομημένο παρόλο που είχα συνηθίσει το προηγούμενο!
Για να δούμε, έχουν όρεξη οι devs του τομέα του miband!
Και εμένα πάντως miband+ plantronics bluetooth δουλεύουν ΜΟΝΙΜΑ μαζί χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστούμε @maddoctor ακόμη μια φορά για τις μεταφράσεις!
Να κάνω μια ερώτηση..Έχει επιχειρήσει κανείς να φορέσει στο πόδι το miband; προβληματίζομαι διότι πχ περπατάω με το παιδί στο καρότσι κάθε σκ πολλά χιλιόμετρα τα οποία δεν θα μετράει καθώς θα είναι σχεδόν ακίνητα τα χέρια μου...
Επίσης ποια η ακριβής διαδικασία για σωστό και επιτυχημένο pairing του miband με το κινητό μου;
Φίλε μου δεν μετράει μόνο με την κίνηση στο χέρι αλλά και με κραδασμούς. Είχα δοκιμάσει να εχω το χέρι πάνω σαν να κοιτάζω το ρολόι και ακίνητο και παράλληλα περπατούσα τα βήματα τα μετρούσε κανονικά
Σήμερα το δοκίμασα να περπατάω με καρότσι και δεν μέτρουσε καθόλου και αναγκάστηκα να κρατάω το καρότσι με το δεξί!
Άρα δεν παίζει,σε μένα τουλάχιστον!