Παιδια καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το mi fit,δεν μπρει να συνδεθει με το bluetooth του τηλεφωνουδεν το βλεπει,και 2 φορες που το ειδε δεν μπορεσε να κανει συζευξη,καμια βοηθεια?
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Είναι φορτισμένο το mi fit!? Υπάρχει άλλη συσκευή τριγύρω!? Η συσκευή είναι ανιχνεύσιμη!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Kαλημερα,ειναι φορτισμενο,ενω μπορω να συνδεθω με την εφαρμογη και να μου δειχνει στοιχεια,σαν συσκευη δεν την βλεπει το τηλεφωνο να την προσθεσω αξιοπιστη για να εχω και το ξεκλιδωμα τηλεφωνου,δεν την βλεπει καθολου το bluetooth του τηλ.ενω με ανοιχτο το bluetooth και ασ μην το βλεπει το τηλεφωνο,βλεπει η εφαρμογη το βραχιολακι.Εχω androind 6.0 στο τηλ
-
-
Ο/H iliastald έγραψε:
Kαλημερα,ειναι φορτισμενο,ενω μπορω να συνδεθω με την εφαρμογη και να μου δειχνει στοιχεια,σαν συσκευη δεν την βλεπει το τηλεφωνο να την προσθεσω αξιοπιστη για να εχω και το ξεκλιδωμα τηλεφωνου,δεν την βλεπει καθολου το bluetooth του τηλ.ενω με ανοιχτο το bluetooth και ασ μην το βλεπει το τηλεφωνο,βλεπει η εφαρμογη το βραχιολακι.Εχω androind 6.0 στο τηλ
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Καλημερα!ευχαριστουμε πολυ για την νεα εκδοση!!Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@iliastald Δοκίμασες μέσα απο την εφαρμογή να πας εκεί που λέει "Unlock Screen" στο κεντρικό μενού;
Nαι το δοκιμασα πολυ φοβαμαι οτι ειναι προβλημα του android 6.0 poy exv -
Εγώ είχα honor 6 με Android 6 και δούλευε μια χαρά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά,τα φώτα σας παρακαλώ.Μετα απο φόρτιση του miui band 1s έχουν μείνει αναμμένα τα led και δεν συγχρονίζει με τίποτα.Τι κάνουμε?You may think you can fly - but you better not try
-
Καθάρισε το mi band, το μέρος που ακουμπάει στον φορτιστή, μήπως κάτι το βραχυκυκλώνει. Μήπως το παραζόρισες τίποτα στην φόρτιση!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μήπως το παραζόρισες τίποτα στην φόρτιση!?
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Καλημέρα παιδεία το καθάρισα αλλά τίποτα,ειναι φορτισμένο κανονικά.Με το που το έβγαλα απο τη φόρτιση εμφανίστηκε το πρόβλημα.Το έβαλα απο εχθές το βράδυ στο ψυγείο
και το πρωί που το είδα είχαν σβήσει τα λαμπάκια και έδωσε σημεία ζωής ο αισθητήρας ο κατο.Μόλις έπιασε θερμοκρασία δωματίου ξανα ανάψαμε τα led και dead.Το έβαλα πάλι στο ψυγείο και θα το δω .Μην γελάτε στο en.miui γράφουν ότι έχουν αναστηθεί πολλά που μπήκαν στο ψυγείο για μερες
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα