Έχω το mi band 2 έχω τα πάντα συνεργάζεται άψογα το μόνο που δεν κατάφερα ακόμα είναι αναγνώριση κλήσης και αντικλεπτικόΟ/H loukats έγραψε:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί.
Ισχύει αυτό που λέει ακόμα στην 1η σελίδα:
"Η έκδοση αυτή υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις Mi Band (1, 1s)"
"συνεργάζετε πλήρως ΜΟΝΟ με το Mi Band 1".
Το Mi Band 2 δεν το υποστηρίζει;
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
@loukats αυτό το μήνυμα ήταν για την πειραγμένη tweaked έκδοση που δεν υποστήριζε 1s και 2. Την έκδοση αυτή την έχω αφαιρέσει από την λίστα εδώ. Εάν ψάξεις στο en.miui μπορεί και να την βρεις κάπου εάν σε ενδιαφέρει, αλλά στ' αγγλικά μόνο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ΟΚ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αυτό είχα φανταστεί και εγώ.
Απλά είναι λίγο ασαφές όπως το λέει στο 1ο μύνημα και είπα να σιγουρευτώ τι παίζει.
@maddoctor σε ευχαριστούμε για τον κόπο σου! -
Τι κάνω λάθος? Βάζω την 2.2.10. Έχω την 2.2.8.12 modded by maddoctor. Και δε θέλω να χάσω τα δεδομένα και το αρχείο μου..
-
@bomberb17
Ο/H Souits έγραψε:
Γιατρέ μου όλα καλά, πολύ καλή version... Οδηγίες που τις έχουμε πει πολλές φορές: Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά.....
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
ΟΚ ευχαριστώ, δούλεψε τελικά και πήρε τα δεδομένα από το mi account.
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι η αναγνώριση στο mi fit 2 βγαίνει σαν? ? ? -
Ο/H bomberb17 έγραψε:
ΟΚ ευχαριστώ, δούλεψε τελικά και πήρε τα δεδομένα από το mi account.
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι η αναγνώριση στο mi fit 2 βγαίνει σαν? ? ?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
ΟΚ ευχαριστώ, πρόκειται να φτιαχτεί? Γιατί όλες τις επαφές τις έχω στα ελληνικά (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι..)
-
και σε μενα ??? βγαζει σε xiaomi , φιλος μου ομως που το εβαλε στο κινητο της γυναικας του που εχει samsung λεει της δειχ νει κανονικα !!!!
POCO X3 PRO (8/128)
-
Καλησπερα σε ολους τους φιλους και ενα μεγαλο ευχαριστω για τον γιατρο για ολο τον κοπο του !!! Ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματακια μιας και εγω στο κινητο μου εχω αφησει την αγγλικη 2.2.7.4 που με την οποια το miband2 μου δουλευει μια χαρα τα παντα και εχω αναγνωριση κλησεων στα ελληνικα !!! Αυτο με νοιζαει ποιο πολυ !!
Εγω την εφαρμογη δεν την πολυδουλευω και με βοηθαει πολυ στην δουλεια να βλεπω ποιος με περνει και εχω ολες μου της επαφες στα ελληνικα και θελω να της βλεπω!!
Μιας και εχω μεινει πισω διαβασα για να βαλω την τελευατια ελληνικη που εχει αρκετα νεα πραγματα πρεπει να κανω Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά..... το θεμα ειναι οι ελληνικες επεφες μου θα δουλευουν η οχι ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους τους φιλους και ενα μεγαλο ευχαριστω για τον γιατρο για ολο τον κοπο του !!! Ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματακια μιας και εγω στο κινητο μου εχω αφησει την αγγλικη 2.2.7.4 που με την οποια το miband2 μου δουλευει μια χαρα τα παντα και εχω αναγνωριση κλησεων στα ελληνικα !!! Αυτο με νοιζαει ποιο πολυ !!
Εγω την εφαρμογη δεν την πολυδουλευω και με βοηθαει πολυ στην δουλεια να βλεπω ποιος με περνει και εχω ολες μου της επαφες στα ελληνικα και θελω να της βλεπω!!
Μιας και εχω μεινει πισω διαβασα για να βαλω την τελευατια ελληνικη που εχει αρκετα νεα πραγματα πρεπει να κανω Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά..... το θεμα ειναι οι ελληνικες επεφες μου θα δουλευουν η οχι ??
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Doc θα το κανω αν και την ποιο παλια την 2.2.8 GR δεν την περνουσε απο πανω..!!Σε αυτην θα μου κρατησει λες να μου δειχνει της ελληνικες επαφες στο miband2??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα