Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ο/H geozn8 έγραψε:

Doc θα το κανω αν και την ποιο παλια την 2.2.8 GR δεν την περνουσε απο πανω..!!Σε αυτην θα μου κρατησει λες να μου δειχνει της ελληνικες επαφες στο miband2??
    Αυτό δεν το ξέρω...υποθέτω ναι
  • κατα 99% θα βγάζει πάλι ελληνικά....Αφού ήταν και πριν οκ.
    Σκέφτομαι μήπως είναι κάποιο θέμα του κινητού με την γραμματοσειρά η το encoding της...Πρέπει να γίνει ένα survey να δουμε τι συσκευή,mi band,miui και αν δουλεύει το id για να βγάλουμε μία άκρη..

Πχ εγώ

Redmi pro
    Miui xtrv 6.12.12
    Mi fit 2.2.10 moded greek
    Mi band 2 (global με ce)
    Ελληνικά κανονικά στο call id
  • Θα σκ'ασω έχω κάνει τα πάντα ! διαβάζω ο ένας βλέπει ο άλλος βλέπει αναγνώριση κλήσης εγώ γιατί όχι ?
  • Διαφήμιση
  • @alnikou Κι εγώ βλέπω αλλά μόνο ερωτηματικά. Κατα τις 7 θα είσαι στη γειτονιά σου; θα είμαι στην περιοχή.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
    Το δικό μου κάνει το εξής κουλό, ενω επαφές με αγγλικούς χαρακτήρες τους δείχνει και δονειται, στους ελληνικούς δεν κάνει τίποτα, ούτε καν δόνηση. Οι υπόλοιπες λειτουργίες κανονικά. Με την 2.2.10 του @maddoctor, φυσικά.Λογικα θα φτιαχτεί σε επόμενη αναβάθμιση. Καλή Πρωτοχρονιά!
  • Ο/H wankel13 έγραψε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
    Το δικό μου κάνει το εξής κουλό, ενω επαφές με αγγλικούς χαρακτήρες τους δείχνει και δονειται, στους ελληνικούς δεν κάνει τίποτα, ούτε καν δόνηση. Οι υπόλοιπες λειτουργίες κανονικά. Με την 2.2.10 του @maddoctor, φυσικά.Λογικα θα φτιαχτεί σε επόμενη αναβάθμιση. Καλή Πρωτοχρονιά!

Καλημέρα. Εαν σε καλέσει μια επαφή στα ελληνικά στη συνέχεια το Mi band 2 λειτουργεί κανονικά ή σου μπλοκάρει?
    Π. Χ. Σε καλεί η πρώτη επαφή στα ελληνικά και δεν δείχνει ούτε δονείται. Εάν σε καλέσει αμέσως μετά μια επαφή στα αγγλικά λειτουργεί κανονικά?
    Το δικό μου στην παραπάνω περίπτωση μπλοκάρει και θέλει on/off το Bluetooth για να επανέλθει το Mi band 2.
    Έχω κάνει δοκιμές σε διάφορες εκδόσεις το Mi fit ελληνικές και αγγλικές και σε όλες είχα το ίδιο πρόβλημα.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι. Συγχαρητήρια Κατ'αρχήν στον Maddoctor για την δουλειά που έχει κάνει. Επειδή είμαι χοντροάσχετος, έκανα εγκατάσταση την αναβάθμιση του Maddoctor, και μετά μου έβγαλε μια άλλη αναβάθμιση, όπου μου έλεγε θα αντικατασταθεί η 2.2.10 από την 2.2.10. Λεπτομέρειες δεν μπόρεσα να δω αν ήταν πιο καινούργια. Την απέρριψα, μήπως χάσω τα Ελληνικά... Το Mi band 2 το έχω δυο μέρες και το μαθαίνω (αν και δεν θέλει πολύ χρόνο να το μάθεις). Διαβάζω και τα μηνύματα αλλά όλο κάτι θα μου διαφύγει... Όσο για την αναβάθμιση που μου έβγαλε, τι ήταν αυτό, καλά έκανα ή πρέπει να την κάνω;;; Κάπου νομίζω ότι και κάποιος άλλος είχε το ίδιο μήνυμα αναβάθμισης αλλά δεν το διάβασα λόγω δουλειάς... Επίσης, κάτι άλλο να ρωτήσω. Τα βήματα που υπολογίζει είναι στάνταρ σε κάποια απόσταση, δεν μπορούμε να ορίσουμε εμείς την απόσταση του κάθε βήματος ώστε να είναι πιο ακριβές με την απόσταση που υπολογίζει. Επίσης, πρέπει να έχω το GPS συνέχεια ανοικτό στο κινητό;;; Συγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων. Ευχαριστώ. Καλή χρονιά...
  • Ο/H Tackleberry έγραψε:

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι. Συγχαρητήρια Κατ'αρχήν στον Maddoctor για την δουλειά που έχει κάνει. Επειδή είμαι χοντροάσχετος, έκανα εγκατάσταση την αναβάθμιση του Maddoctor, και μετά μου έβγαλε μια άλλη αναβάθμιση, όπου μου έλεγε θα αντικατασταθεί η 2.2.10 από την 2.2.10. Λεπτομέρειες δεν μπόρεσα να δω αν ήταν πιο καινούργια. Την απέρριψα, μήπως χάσω τα Ελληνικά... Το Mi band 2 το έχω δυο μέρες και το μαθαίνω (αν και δεν θέλει πολύ χρόνο να το μάθεις). Διαβάζω και τα μηνύματα αλλά όλο κάτι θα μου διαφύγει... Όσο για την αναβάθμιση που μου έβγαλε, τι ήταν αυτό, καλά έκανα ή πρέπει να την κάνω;;; Κάπου νομίζω ότι και κάποιος άλλος είχε το ίδιο μήνυμα αναβάθμισης αλλά δεν το διάβασα λόγω δουλειάς... Επίσης, κάτι άλλο να ρωτήσω. Τα βήματα που υπολογίζει είναι στάνταρ σε κάποια απόσταση, δεν μπορούμε να ορίσουμε εμείς την απόσταση του κάθε βήματος ώστε να είναι πιο ακριβές με την απόσταση που υπολογίζει. Επίσης, πρέπει να έχω το GPS συνέχεια ανοικτό στο κινητό;;; Συγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων. Ευχαριστώ. Καλή χρονιά...
    Σ' ευχαριστώ. Ή εφαρμογή μπορεί να μετράει βήματα και χωρίς το mi band, αρκεί να είναι ανοιχτό το gps. Αλλιώς δεν χρειάζεται, μετράει το mi band. Όσο για την αναβάθμιση, θα σου την ξαναβγάλει λογικά.
  • Απλά, εγώ αναρωτιέμαι γιατί σε κάθε άνθρωπο, διαφορετικό μήκος έχει το κάθε βήμα. Δηλαδή αν μπορούσαμε να του ορίσουμε π.χ. το κάθε βήμα μου έχει άνοιγμα 60cm ώστε σε μια Χ απόσταση να έχουμε κάνει τόσα βήματα, γιατί βλέπω μια απόκλιση στα βήματα, εκτός και αν δεν έχω κατανοήσει την λειτουργία του ακόμη. Δηλαδή, ο κάθε άνθρωπος να ορίζει την απόσταση των βημάτων του (άλλος 60, άλλος 70 κ.τ.λ.) Δεν ξέρω αν γίνεται γι'αυτό και το ρωτάω... Για την αναβάθμιση πατάω Ο.Κ. (Είπαμε δεν το κατέχω, αν το κατείχα θα είχα κάνει και την αναβάθμιση στο RedMi note 2 που έχω.... :D )
  • Global version δεν δειχνει ελληνικά... Αν εχει και καποιος global να βγαλει φωτο να δούμε τ μπορει να φταιει
    Images
    • IMG_20161231_145047-1560x2080.jpg

623,55 kB, 1.560×2.080, viewed 91 times
    • IMG_20161231_154225-1560x2080.jpg

478,87 kB, 1.560×2.080, viewed 83 times
  • Διαφήμιση
  • Εγώ που το πήρα από το GearBest δεν έχει την ένδειξη CE, και οι οδηγίες είναι στα κινέζικα...Για την αναγνώριση δεν το έχω παρατηρήσει, θα το παρακολουθήσω... Προστασία οθόνης έχει βάλει κανείς;;; Χρειάζεται;;;