Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες για:
    1. εγκατάσταση του Mi Fit 2.2.10GR
    2. εμφάνιση ελληνικών στις επαφές
    και δούλεψε μια χαρά. Σημειώνω ότι έχω την έκδοση Global/International του MiBand 2.

Thanks doc!

Στο πρώτο βήμα έκανε αναβάθμιση του Firmware και της γραμματοσειράς.
    Στο δεύτερο βήμα έκανε εκ νέου αναβάθμιση (δυστυχώς δεν κατάλαβα τίνος γιατί δεν είναι καλά τα Κινέζικά μου :)

> Ερώτηση: από τη στιγμή που η αναβάθμιση έγινε στο firmware του Mi Band, αν επιστρέψουμε στην εφαρμογή του PlayStore θα συνεχίσει να δείχνει σωστά ελληνικά ή απαιτεί και την εναλλακτική εφαρμογή; (αν και βέβαια η 2.2.10GR έχει την ωραία επιλογή να ρυθμίζεις την καθυστέρηση της ειδοποίησης στο 0 s)
  • Ο/H savas_ έγραψε:

Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες για:
    1. εγκατάσταση του Mi Fit 2.2.10GR
    2. εμφάνιση ελληνικών στις επαφές
    και δούλεψε μια χαρά. Σημειώνω ότι έχω την έκδοση Global/International του MiBand 2.

Thanks doc!

Στο πρώτο βήμα έκανε αναβάθμιση του Firmware και της γραμματοσειράς.
    Στο δεύτερο βήμα έκανε εκ νέου αναβάθμιση (δυστυχώς δεν κατάλαβα τίνος γιατί δεν είναι καλά τα Κινέζικά μου :)

> Ερώτηση: από τη στιγμή που η αναβάθμιση έγινε στο firmware του Mi Band, αν επιστρέψουμε στην εφαρμογή του PlayStore θα συνεχίσει να δείχνει σωστά ελληνικά ή απαιτεί και την εναλλακτική εφαρμογή; (αν και βέβαια η 2.2.10GR έχει την ωραία επιλογή να ρυθμίζεις την καθυστέρηση της ειδοποίησης στο 0 s)
    τι τηλέφωνο εχεις ? το φορας? και πως τα εκανες θυμασαι ?
  • Γιατρέ για κάποιον περίεργο λόγο ενώ όλα δούλευαν ρολόι τώρα δεν μου βγάζει καμία ειδοποίηση.
    Δοκίμασα τα κλασικά επανεκίνηση συσκευής, bluetooth, αλλά τίποτα.
    Έλεγα να βάλω πάλι την έκδοση του Play Store που δούλευε άψογα αλλά δεν έχει το 0sec...
    Τι προτείνεις;
  • Διαφήμιση
  • Τερμα παιδιά πάτε στην εφαρμογή στις πληροφορίες πηγαίνετε εκεί που λεει. Αποθήκευση κάνετε καθαρισμό σε όλα μετά κάνετε απεγκατασταση το γυρνάτε στα κινέζικα πηγαίνατε και κάνετε εξαρχής εγκατάσταση κάνετε σύνδεση λέτε σε όλα ναι(επιλέγετε × στα κουτάκια που βγαίνουν και ότι σας γράφει πάτε κάτω δεξιά σε κάποιους θα κάνει κατευθείαν αναβάθμιση σε κάποιους θέλει να ανοίξουν τα δικαίωμα όλα και κάνει αναβάθμιση. Μετά το γυρνάτε στα ελληνικά επανεκκίνηση και τελος
    Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
  • Ακολούθησα για άλλη μία φορά τον οδηγό αλλά τζίφος.
    Έβαλα την έκδοση του Play Store κ πάλι τίποτα.
    Ξαφνικά μετά το update που έγινε στο mi band σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων, κλπ.
    Μπορεί κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει;
  • Ο/H knight666 έγραψε:

Ακολούθησα για άλλη μία φορά τον οδηγό αλλά τζίφος.
    Έβαλα την έκδοση του Play Store κ πάλι τίποτα.
    Ξαφνικά μετά το update που έγινε στο mi band σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων, κλπ.
    Μπορεί κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει;
    Έπαθα το ίδιο με εσένα. Εκανα τα εξής :
    1)Την διαδικασία που λέει ο maddoctor
    2)Πριν γυρίσω την γλώσσα συσκευής στα ελληνικά ,αποσυνδεση mi band, καθαρισμό δεδομένων mi fit, κλείσιμο Bluetooth, αλλαγή γλώσσας σε ελληνικά
    3)επανεκκίνηση κινητού, ενεργοποίηση Bluetooth, mi fit σύνδεση με το mi band
    Και πλέον μου δουλεύουν όλα κανονικά, ειδοποιήσεις fb, messenger, sms κτλ, αναγνώριση κλήσεων και ελληνικων και αγγλικων χαρακτηρων. Το μόνο που δεν δουλεύει είναι ειδοποιήσεις viber, αλλά ίσως να φταίει κάτι άλλο. Ελπίζω να βοήθησα.
  • @wankel13 Φίλε μου σίγουρα βοήθησες κ θα δοκιμάσω τον τρόπο σου μήπως δω άσπρη μέρα κ δεν εννοώ το χιόνι που ρίχνει έξω.
    Σ' ευχαριστώ πολύ.

=============== Ιαν 8th 2017, 12:30am ===============
    @wankel13 Φίλε μου δοκίμασα τη μέθοδο που είπες αλλά τίποτα.
    Εξακολουθεί να μην δείχνει τίποτα όταν με καλούν.
    Υπενθυμίζω ότι έκανα τη διαδικασία που αναφέρει στον οδηγό ο γιατρός, έκανε κανονικά την αναβάθμιση στο Mi Band, γύρισα γλώσσα κ από εκεί κ μετά τέλος στις ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων, κλπ.
    Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
  • Διαφήμιση
  • Άψογο μπράβο. Εκανα επανεκκίνηση τη συσκευή μου και δε δούλευε μετα μπηκα στο mi fit εκει που λεει ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι.Μετα γυρισα τη γλώσσα στα αγγλικά. Δουλέυει κανονικά.
    Ευχαριστώ. Θεωρω οτι είναι ποιο ελαφρύ αυτο το app απο original.
    all Mi-ght ...for our right!!
  • Ο/H pandim1 έγραψε:

Πώς γυρνάμε την γλώσσα από κινέζικα σε ελληνικά γιατί πελάγωσα?
    πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;;;;; Σταμπάρετε την διαδρομή δεν είναι ανάγκη να ξέρετε κινέζικα....
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , Τα κατάφερα βέβαια με λίγο ψάξιμο στο μενού.
    Επίσης να ευχαριστήσω πολύ τον Maddoctor για τον υπέροχο οδηγό του, που χάρη σε αυτόν έχουμε πλέον Ελληνικά.
  • Διαφήμιση
  • μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση...
    ειχα ενα θεμα στην αρχη δεν μου εμφανισε ονομα αυτου που με επερνε τηλ αλλα μετα ακολουθησα τον wankel 13 και πλεον ολα καλα...
    ακομα ενα μπραβο και ενα ευχαριστω σε ολους εσας που μας βοηθατε και μας εχετε παντα ενημερους ... :thumbup: