Καλημερα! Έχουμε κάποιο νεότερο για την 2.2.12;
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες έλαβα το πρώτο μου Mi band (2).Εχω την εντύπωση πως δεν λειτουργεί σωστά. Έχει μεγάλη απόκλιση στον ύπνο μου με την πραγματικότητα και οι σφυγμοί δείχνουν ότι να ναι... Μπορεί κάποιος να μου τι μπορεί να συμβαίνει και που μπορώ να μάθω για περισσότερες λειτουργίες?
Thnxxxx -
-
Ο/H Mariosk έγραψε:
Καλημέρα έκανα εγκατάσταση την 2.2.10 και δεν μου εντοπίζει το mi band 2.Το frimware έχει update από την έκδοση του playstore μέσω κινέζικης γλώσσας.Καμιά ιδέα;;(Mi 5)
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H jgougos έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Εδώ και 8 ώρες έχει κολλήσει η μπαταρία στο 50%
-
Γεια σας,
Έκανα εγκατασταση την ελληνική 2.2.10 και ανοίγω την εφαρμογή. Κάνει login στο Mi account μου και μετά μου ζητάει όνομα και φύλο (Αρσενικός ή Θηλυκός). Στη συνέχεια όμως δεν προχωράει αλλά μπαίνει σε ένα ατελείωτο loop ζητώντας συνέχεια αυτά τα δυο πράγματα όνομα και φύλο. Ανεξαρτήτως τι βάζει δεν προχωράει παρακάτω για να σετάρω το Mi Band 2.
Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Έκανα και διαγραφή, εγκατάσταση ξανά. Τίποτα.
Είμαι σε Redmi Note 3 SE αγορασμένο απο ελλάδα (Infoquest εισαγωγή) σε Global 8.1.1.0
Καμιά ιδεά; Βοήθεια; -
-
Λοιπόν, τα κατάφερα μετά από αρκετό κόπο, οπότε μοιράζομαι την εμπειρία μου μήπως φανεί χρήσιμη σε άλλους:
1. Η εφαρμογή 2.2.10 στα ελληνικά εμπαίνε σε ένα ατελειωτο loop όπου δεν μπορούσες να βάλεις όνομα και φύλο. (βλέπε 2 ποστ παραπάνω).
2. Κατεβάζω την 2.2.12 από store και κάνει εγκατάσταση κανονικά. Αφού ξεκινάει μου κάνει 2 firmware update στο band
3. Ελληνικά σε caller id τα δείχνει ερωτηματικά.
4. Βγάζω τη 2.2.12 και βάζω ξανά τη 2.2.10 στα ελληνικά. Προφανώς έχοντας κρατήσει κάποια στοιχεία από την προηγούμενη εγκατάσταση μου ξεκινάει κανονικά και γράφει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ. Εδώ είμαστε λέω, αλλά και πάλι εξακολουθεί να δείχνει τον αριθμό καλούντος με ????
5. Γυρνάω τη γλώσσα στα κινέζικα. Χαμός. Ανοίγοντας ξανά την εφαρμογή στα κινέζικα πλέον ρωτάει για κάποια permissions στα οποία απάντησα σε όλα Allow (με χρήση google translate καθώς δεν ξέρεις τι είναι τι)
6. ΔΕΝ μου κάνει κανένα firmware update. Περιμένω, ανοίγω - κλείνω εφαρμογή αλλά ΔΕΝ κάνει update. Ελληνικά με ερωτηματικά και πάλι.
7. Είμαι ακόμα σε κινέζικα. Μπαίνω Ρυθμίσεις, Εφαρμογές, Mi Fit και πάω κάτω κάτω στα Permissions. Μπαίνω μέσα και βλέπω ότι αν και είχα κάνει Allow στην αρχή σε όλα, εξακολουθεί η Τοποθεσία (το καταλαβαίνω από το εικονίδιο) και ενα ακόμα να είναι κλειστά. Τα ΑΝΟΙΓΩ.
8. Πηγαίνω ξανά στην εφαρμογή στα κινέζικα. ΚΑΝΕΙ νέα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ουσιαστικά για 3η φορά!.
9. Γυρνάω στα ελληνικά. Τo Caller ID δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Τα τονισμένα είναι με ? αλλά μικρό το κακό!
Ευχαριστω για τις πληροφορίες και το apk. -
Καλησπέρα,
Είδα ότι η μετάφραση της εφαρμογής είναι για android συσκευές... μήπως υπάρχει και για iOS;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο/H Simon3bug έγραψε:
Καλησπέρα,
Είδα ότι η μετάφραση της εφαρμογής είναι για android συσκευές... μήπως υπάρχει και για iOS;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπερα. Sorry για τη noobοερωτηση αλλα για να εγκαταστησουμε την εφαρμογη του doctor πρεπει πρωτα να κανουμε uninstall την official? Δοκιμασα να την κανω απο πανω αλλα μου ειπε οτι δεν εγινε install τελικα. Fyi εχω την 2.2.12. και θελω να περασω την 2.2.10 του doc.
Thx... -
Σωστά. Η δικιά μου δεν είναι συμβατή με του playstoreΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα