Και εγώ 24/7
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Καλημέρα! Να ρωτήσω..
έχω βάλει την ελληνική έκδοση του maddoctor 2.2.10 κυρίως για να δουλεύει το Miband με Ελληνικούς χαρακτήρες (και όντως δουλεύει οκ εκτός των γραμμάτων με τόνο)
Αν βάλω την official 2.2.12 θα χάσει το miband τις Ελληνικές γραμματοσειρές; Χρησιμοποιώ κυρίως το Notify ενώ δεν με ενοχλεί η Αγγλική έκδοση..
Επίσης, στην αναμενόμενη 2.2.12 του maddoctor θα έχει διορθωθεί το θέμα με τονισμένα γράμματα;
Ευχαριστώ πολύ
-
μπορεί κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία να ρίξει μια ματιά σε auto το θέμα (5 απαντήσεις είναι όλες κι όλες) και να βοηθήσει έχω τρελαθεί ne το ρημάδι ευχαριστώ
Προβλημα στη συνδεση με mi band 2 -
Ο/H kostas88 έγραψε:
μπορεί κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία να ρίξει μια ματιά σε auto το θέμα (5 απαντήσεις είναι όλες κι όλες) και να βοηθήσει έχω τρελαθεί ne το ρημάδι ευχαριστώ
Προβλημα στη συνδεση με mi band 2
Θα πας Ρυθμίσεις-εφαρμογές-mi fit και θα κάνεις καθαρισμό δεδομένων.
Μετά, ρυθμίσεις-εφαρμογές-MIUI bluetooth και εκεί καθαρισμό δεδομένων.
Restart το κινητό και επανασύνδεσηYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H kostas88 έγραψε:
Προβλημα στη συνδεση με mi band 2
Μετά, ρυθμίσεις-εφαρμογές-MIUI bluetooth και εκεί καθαρισμό δεδομένων.
Restart το κινητό και επανασύνδεση
-
-
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
όταν πας να το συνδέσεις μην ανοίγεις το bluetooth.
Άνοιξε την εφαρμογή και άφησε την να το ανοίξει αυτή
-
Βάλτο να φορτίσει,
Άνοιξε το bluetooth και κάντο διαγραφή από εκεί.
Μετά κάνε πάλι καθαρισμό στο mi fit και σε ότι bluetooth βρεις restart και πάλι από την αρχήYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Βάλτο να φορτίσει,
Μετά κάνε πάλι καθαρισμό στο mi fit και σε ότι bluetooth βρεις restart και πάλι από την αρχή
ευχαριστω παντός αν κάποιος έχει κάτι άλλο να προτείνει είμαι ανοιχτός σε προτάσεις -
Ο/H kostas88 έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Βάλτο να φορτίσει,
Μετά κάνε πάλι καθαρισμό στο mi fit και σε ότι bluetooth βρεις restart και πάλι από την αρχή
ευχαριστω παντός αν κάποιος έχει κάτι άλλο να προτείνει είμαι ανοιχτός σε προτάσεις
Δε χάλασε. Είναι γνωστό ότι αν γίνει unpaired δύσκολα ξανά συνδέεται. Δύο μέρες προσπαθούσα εγώ που έκανα το σφάλμα να τα αποσυνδέσω. Αν μπεις στο αγγλικό φόρουμ της miui (κάτι en.miui κλπ) και πας στο miband θα δεις πόσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εκεί ένας τύπος είπε ότι με την έκδοση mifit 2.1.8 είναι λίγο πιο εύκολη η διαδικασία. Αφού όπως είπε ο φίλος παραπάνω σβηνεις τα πάντα από bluetooth-mi fit το απεγκαθιστας κάνεις επανεκκίνηση με κλειστό το bluetooth εγκαθιστάς το mifit που σου είπα συνδέεσαι στο λογαριασμό και προσπαθείς να το συνδέσεις (να ανοίξει η εφαρμογή το bluetooth). Δε θα πάει με την πρώτη αλλά το προσπαθείς αρκετές φορές. Κλείνεις bluetoothκαι εφαρμογή και ξανα ανοίγεις την εφαρμογή (με κλειστό το bt) και περιμένεις να το δει.
Αν θες μπες και στο αγγλικό το φόρουμ γιατί έχει διάφορα εκεί. Εμένα πάντως αυτό έκανε τη δουλειά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα