Και δεν ξέρω τι να κάνω
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H SNATSIDIS έγραψε:
Και δεν ξέρω τι να κάνω
Το έχεις συνδέσει και σε άλλο κινητό ή στον ίδιο λογαριασμό έχεις συνδέσει και άλλο miband? Αν όχι, Απεγκατάσταση την εφαρμογή και δοκίμασε ξανά.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
-
The day is my enemy, the night is my friend
-
Δεν είναι στην κατοχή μου
-
Καλη βδομαδα, ολοι!
Σε RN3P με το τρεχον Marshmallow official Beta MIUI εχω paired Mi Band 2 εδω και ενα μηνα. Φοραει firmware 1.0.1.34 και τρεχει official Mi Fit 2.2.12.
Δεν μου εβγαζε καθολου ειδοποιηση για τα τηλεφωνα και εγκατεστησα το Mi Bandage και το Notify & Fitness που διορθωσαν το προβλημα (δεν ξερω ποιο απ τα δυο). Θα ηθελα να τα ξεφορτωθω και να δοκιμασω την εκδοση του maddoctor.
- Πώς μπορω να εξαγω τα δεδομενα της εφαρμογης (οχι μονο για backup, αλλά για να τα δω/επεξεργαστω);
- Θα χασω τα δεδομενα της official (2.2.12) αν εγκαταστησω την 2.2.10 GR;
- Πώς μπορω να εξαγω τα δεδομενα της εφαρμογης (οχι μονο για backup, αλλά για να τα δω/επεξεργαστω);
-
-
Ο/H igavio έγραψε:
Καλη βδομαδα, ολοι!
Σε RN3P με το τρεχον Marshmallow official Beta MIUI εχω paired Mi Band 2 εδω και ενα μηνα. Φοραει firmware 1.0.1.34 και τρεχει official Mi Fit 2.2.12.
Δεν μου εβγαζε καθολου ειδοποιηση για τα τηλεφωνα και εγκατεστησα το Mi Bandage και το Notify & Fitness που διορθωσαν το προβλημα (δεν ξερω ποιο απ τα δυο). Θα ηθελα να τα ξεφορτωθω και να δοκιμασω την εκδοση του maddoctor.
Όχι, γιατί συσχετίζονται με τον Mi λογαριασμό σου, όχι την ίδια την εφαρμογή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή - Πώς μπορω να εξαγω τα δεδομενα της εφαρμογης (οχι μονο για backup, αλλά για να τα δω/επεξεργαστω);
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H igavio έγραψε:
Καλη βδομαδα, ολοι!
Όχι, γιατί συσχετίζονται με τον Mi λογαριασμό σου, όχι την ίδια την εφαρμογή.
Δεν είμαι root και μου φαίνεται φαουλ να μην μπορώ να πάρω τα δεδομένα ΜΟΥ απο το κινητό. Μήπως μπορώ να τα πάρω από το ΜΙ cloud; - Πώς μπορω να εξαγω τα δεδομενα της εφαρμογης (οχι μονο για backup, αλλά για να τα δω/επεξεργαστω);
-
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα μικρο προβλημα μου. Εχω το miband 2 και την ελληνικη εκδοση Mi Fit v2.2.10 GR με την οποια λειτουργουν στο
mi5 μου τα παντα αναγνωριση κλησεων, συγχρωνισμος στο κινητο, βηματα, θερμιδες, χλμ κλπ αλλα εδω και 2 μερες ξαφικα δεν μου διαβαζει τους καρδιακους μου βγαζει Χ.
Ενω απο κατω δουλευουν τα 2 πρασινακια και μαλιστα το πρωι στην λειτουργεια υπνου μου λεει και ποσες ωρες κοιμηθηκα κλπ δεν μου μετραει τους καρδιακους ξαφνικα.
Εχω την εκδοδη firware V1.0.1.29 !! Λετε να παιζει ρολο η νεα xtrv 7.2.16/17 και να ειναι καποιο μπαγκ αλλα ετσι ξαφνικα?? Τι μπορουμε να κανουμε βρε παιδια ??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Εμένα είναι με την 2.2.10 δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση και δεν μου λειτουργούν οι παλμοί μου δείχνει Χ. Υπόψιαζομαι μήπως είναι η νέα ρομ.. Ευτυχώς έχω backuup απλά έλεγα μήπως ξέρεις κάποιος να μου πει τι παίζει... Επίσης τώρα το είδα μου μετράει τα βήματα ανα 2 η ανα 3.. Άλλο Κουλό αυτό...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα