Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H SNATSIDIS έγραψε:

Και δεν ξέρω τι να κάνω

Το έχεις συνδέσει και σε άλλο κινητό ή στον ίδιο λογαριασμό έχεις συνδέσει και άλλο miband? Αν όχι, Απεγκατάσταση την εφαρμογή και δοκίμασε ξανά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Είχα το miband 1s στο note 2 μετά πήρα το miband 2 και το note 4 και όλα καλά με αναγνώριση τα πάντα όλα τώρα έχω το mi5 και έχει το πρόβλημα. Αυτό που λες το έκανα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H SNATSIDIS έγραψε:

Είχα το miband 1s στο note 2 μετά πήρα το miband 2 και το note 4 και όλα καλά με αναγνώριση τα πάντα όλα τώρα έχω το mi5 και έχει το πρόβλημα. Αυτό που λες το έκανα.

Κάνε unpair από τα άλλα κινητά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
    The day is my enemy, the night is my friend
  • Καλη βδομαδα, ολοι!
    Σε RN3P με το τρεχον Marshmallow official Beta MIUI εχω paired Mi Band 2 εδω και ενα μηνα. Φοραει firmware 1.0.1.34 και τρεχει official Mi Fit 2.2.12.

Δεν μου εβγαζε καθολου ειδοποιηση για τα τηλεφωνα και εγκατεστησα το Mi Bandage και το Notify & Fitness που διορθωσαν το προβλημα (δεν ξερω ποιο απ τα δυο). Θα ηθελα να τα ξεφορτωθω και να δοκιμασω την εκδοση του maddoctor.
    1. Πώς μπορω να εξαγω τα δεδομενα της εφαρμογης (οχι μονο για backup, αλλά για να τα δω/επεξεργαστω);
    2. Θα χασω τα δεδομενα της official (2.2.12) αν εγκαταστησω την 2.2.10 GR;
    Njoy
  • Αυτήν την εφαρμογή την έχω και εγώ..Mi Bandage .. Μ αρεσει γιατί τις επαφές τις έχω στα ελληνικά και στο mi band τις εμφανίζει με λατινικούς χαρακτήρες αλλα χωρίς κενό στις δύο λέξεις σε μια επαφή
  • Διαφήμιση
  • Ο/H igavio έγραψε:

Καλη βδομαδα, ολοι!
    Σε RN3P με το τρεχον Marshmallow official Beta MIUI εχω paired Mi Band 2 εδω και ενα μηνα. Φοραει firmware 1.0.1.34 και τρεχει official Mi Fit 2.2.12.

Δεν μου εβγαζε καθολου ειδοποιηση για τα τηλεφωνα και εγκατεστησα το Mi Bandage και το Notify & Fitness που διορθωσαν το προβλημα (δεν ξερω ποιο απ τα δυο). Θα ηθελα να τα ξεφορτωθω και να δοκιμασω την εκδοση του maddoctor.
    1. Πώς μπορω να εξαγω τα δεδομενα της εφαρμογης (οχι μονο για backup, αλλά για να τα δω/επεξεργαστω);
    Njoy
    Απ' ότι θυμάμαι υπάρχει ένας τρόπος, εφόσον το κινητό είναι root, κάπως να τα πάρεις, αλλά θα πρέπει να το δω.
    Όχι, γιατί συσχετίζονται με τον Mi λογαριασμό σου, όχι την ίδια την εφαρμογή.
  • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H igavio έγραψε:

Καλη βδομαδα, ολοι!

Njoy
    Απ' ότι θυμάμαι υπάρχει ένας τρόπος, εφόσον το κινητό είναι root, κάπως να τα πάρεις, αλλά θα πρέπει να το δω.
    Όχι, γιατί συσχετίζονται με τον Mi λογαριασμό σου, όχι την ίδια την εφαρμογή.

Δεν είμαι root και μου φαίνεται φαουλ να μην μπορώ να πάρω τα δεδομένα ΜΟΥ απο το κινητό. Μήπως μπορώ να τα πάρω από το ΜΙ cloud;
  • Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα μικρο προβλημα μου. Εχω το miband 2 και την ελληνικη εκδοση Mi Fit v2.2.10 GR με την οποια λειτουργουν στο
    mi5 μου τα παντα αναγνωριση κλησεων, συγχρωνισμος στο κινητο, βηματα, θερμιδες, χλμ κλπ αλλα εδω και 2 μερες ξαφικα δεν μου διαβαζει τους καρδιακους μου βγαζει Χ.
    Ενω απο κατω δουλευουν τα 2 πρασινακια και μαλιστα το πρωι στην λειτουργεια υπνου μου λεει και ποσες ωρες κοιμηθηκα κλπ δεν μου μετραει τους καρδιακους ξαφνικα.
    Εχω την εκδοδη firware V1.0.1.29 !! Λετε να παιζει ρολο η νεα xtrv 7.2.16/17 και να ειναι καποιο μπαγκ αλλα ετσι ξαφνικα?? Τι μπορουμε να κανουμε βρε παιδια ?? ?( ?(
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• @geozn8 συνέβη και σε μένα από την ώρα που βρήκε διαθέσιμη αναβάθμιση στην2.2.13,έκανα την αναβάθμιση αλλά έχασε την δυνατότητα να δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις. Οι παλμοι δουλεύουν κανονικά πάντως
  • Διαφήμιση
  • Εμένα είναι με την 2.2.10 δεν έχει κάνει καμία αναβάθμιση και δεν μου λειτουργούν οι παλμοί μου δείχνει Χ. Υπόψιαζομαι μήπως είναι η νέα ρομ.. Ευτυχώς έχω backuup απλά έλεγα μήπως ξέρεις κάποιος να μου πει τι παίζει... Επίσης τώρα το είδα μου μετράει τα βήματα ανα 2 η ανα 3.. Άλλο Κουλό αυτό...
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος